Naša spletna stran uporablja piškotke.

Piškotki so majhne datoteke, ki jih naložimo na vaš računalnik, z namenom izboljšanja uporabniške izkušnje.
Uporabljamo naslednje piškotke:
Skupina 1: so ključni in brez njih stran ne bo delovala, kot bi morala. Nastavijo se, ko oddate obrazec, se prijavite ali opravite kakršnokoli interakcijo s spletno stranjo, ki gre preko klikanja na enostavne povezave. Za te piškotke nam ni potrebno dobiti vaše privolitve.
Skupina 2: z njim analiziramo promet na strani, da lahko izboljšamo uporabniško izkušnjo. Z uporabo spletne strani se strinjate z namestitvijo na vaš računalnik.

Seznam piškotkov, ki jih uporablja ta stran, si lahko ogledate tukaj.

Izbrana ponudba TV

Televizija je središče naših domov in priljubljeno razvedrilo za vse starosti. Vaše najljubše serije in kultni filmi pa bodo še bolj zasijali na novem televizorju.

Preverite bogato in raznoliko ponudbo televizorjev v T-2 Klubu: našli boste vse od majhnih do ogromnih televizij različnih cenovnih razredov in zmogljivosti. Oglejte si še televizije, ki omogočajo namestitev aplikacije T-2 TV in se poslovite od dodatnega daljinca in dodatnega TV vmesnika.

Izkoristite svoje točke v T-2 klubu in naročite nov TV po znižanih cenah, ki so na voljo le članom kluba, izbrane lahko naročite tudi na 36 obrokov.

Pokličite
Glasovni klic Video klic
Klepet
Pišite nam

Vaših pohval, kritik in predlogov bomo veseli na info@t-2.net