Naša spletna stran uporablja piškotke.

Piškotki so majhne datoteke, ki jih naložimo na vaš računalnik, z namenom izboljšanja uporabniške izkušnje.
Uporabljamo naslednje piškotke:
Skupina 1: so ključni in brez njih stran ne bo delovala, kot bi morala. Nastavijo se, ko oddate obrazec, se prijavite ali opravite kakršnokoli interakcijo s spletno stranjo, ki gre preko klikanja na enostavne povezave. Za te piškotke nam ni potrebno dobiti vaše privolitve.
Skupina 2: z njim analiziramo promet na strani, da lahko izboljšamo uporabniško izkušnjo. Z uporabo spletne strani se strinjate z namestitvijo na vaš računalnik.

Seznam piškotkov, ki jih uporablja ta stran, si lahko ogledate tukaj.

15. januar 2014

T-2 Klub praznuje svoj 1. rojstni dan!

Pred natanko letom dni smo na široko odprli vrata našega T-2 Kluba, ki smo ga s posebej ugodno klubsko ponudbo namenili vam, našim zvestim naročnikom. Že v prvem tednu se je v naš klub vpisalo skoraj deset tisoč uporabnikov, čez pol leta pa vas je privlačne klubske ugodnosti koristilo že 50.000 članov! Našo spletno trgovino smo namreč zasnovali tako, da vas za zvestobo nagrajujemo z občutnimi prihranki ob naročilu izbranih T-2 storitev, ugodnim nakupom opreme in z atraktivno dodatno ponudbo, ki jo ves čas dopolnjujemo.

Veseli nas, da so vas dodobra razvnele tudi naše Vesele urice in da ste številni uporabniki že spoznali prednosti hitrega interneta in časovnih funkcij, s katerimi vam ponujamo ogled TV vsebin za kar 72 ur nazaj, seveda tudi na HD programih. S slednjimi namreč v družbi T-2 kreiramo nove trende spremljanja TV programov, saj lahko uporabniki odslej televizijske oddaje gledamo v času, ki ga izberemo sami. In še tole- vsem, ki ste doslej skupaj s T-2 že 14 družinam v stiski pomagali do celoletnega brezplačnega interneta, še posebna zahvala za vaše podarjene klubske točke! Naša dobrodelna akcija z Anino zvezdico je aktualna še do konca marca!

Dovolite, da vam ob tej priložnosti vsem 70.000 članom zahvalim za zaupanje, zlasti pa tistim, ki ste z nami že od prvega dne. Čestitke seveda veljajo vsem in vsakemu posebej!

Nataša Šinkovec
Vodja T-2 Kluba

Pokličite
Glasovni klic Video klic
Klepet
Pišite nam

Vaših pohval, kritik in predlogov bomo veseli na info@t-2.net