Naša spletna stran uporablja piškotke.

Piškotki so majhne datoteke, ki jih naložimo na vaš računalnik, z namenom izboljšanja uporabniške izkušnje.
Uporabljamo naslednje piškotke:
Skupina 1: so ključni in brez njih stran ne bo delovala, kot bi morala. Nastavijo se, ko oddate obrazec, se prijavite ali opravite kakršnokoli interakcijo s spletno stranjo, ki gre preko klikanja na enostavne povezave. Za te piškotke nam ni potrebno dobiti vaše privolitve.
Skupina 2: z njim analiziramo promet na strani, da lahko izboljšamo uporabniško izkušnjo. Z uporabo spletne strani se strinjate z namestitvijo na vaš računalnik.

Seznam piškotkov, ki jih uporablja ta stran, si lahko ogledate tukaj.

4. marec 2014

Zahvala za dobrodelnost

Člani T-2 Kluba obdarili kar 36 družin!

V družbi T-2 smo s 1.3.2014 uspešno zaključili tri mesečno akcijo Dobrodelnost v T-2 Klubu. S pomočjo vas, članov T-2 Kluba, ki ste svojo dobrodelnost izkazali z darovanjem svojih točk zvestobe, smo skupaj kar 36 družinam zagotovili enoletni brezplačni internet. S 900.000 podarjenimi točkami ste tako pomagali 18 družinam do brezskrbne uporabe interneta, drugi polovici družin pa je, kot smo tudi obljubili, brezplačen internet podarila družba T-2.

Ob tej priložnosti bi se radi iskreno zahvalili organizaciji Anina Zvezdica ter vsem vam, dobrodelnim članom T-2 Kluba, ki ste tudi tokrat plemenito izkazali svojo darežljivost in osrečili tiste, ki si takih, za nas praktično samoumevnih storitev, kljub svoji skromnosti ne zmorejo privoščiti. Hvala vsem!

Pokličite
Glasovni klic Video klic
Klepet
Pišite nam

Vaših pohval, kritik in predlogov bomo veseli na info@t-2.net