Naša spletna stran uporablja piškotke.

Piškotki so majhne datoteke, ki jih naložimo na vaš računalnik, z namenom izboljšanja uporabniške izkušnje.
Uporabljamo naslednje piškotke:
Skupina 1: so ključni in brez njih stran ne bo delovala, kot bi morala. Nastavijo se, ko oddate obrazec, se prijavite ali opravite kakršnokoli interakcijo s spletno stranjo, ki gre preko klikanja na enostavne povezave. Za te piškotke nam ni potrebno dobiti vaše privolitve.
Skupina 2: z njim analiziramo promet na strani, da lahko izboljšamo uporabniško izkušnjo. Z uporabo spletne strani se strinjate z namestitvijo na vaš računalnik.

Seznam piškotkov, ki jih uporablja ta stran, si lahko ogledate tukaj.

11. december 2014

Tiskarska napaka v katalogu

Obvestilo članom T-2 Kluba!

Sporočamo vam, da se nam je v novembrski katalog, ki smo ga v tiskani izdaji poslali na vaš naslov, prikradla tiskarska napaka. V rubriki T-2 klub- ponudba izdelkov na obroke smo namreč pri osebnem računalniku ANNI CX3 Intel® Pentium G3220 pomotoma objavili napačno fotografijo izdelka. Objavljena fotografija v tiskanem katalogu sodi k modelu G3420, ta pa vključuje tudi nakup programa W8, medtem ko za model G3220 to ne velja. V spletni različici našega kataloga fotografije ustrezajo modelom osebnih računalnikov ANNI, ki jih trenutno ponujamo v T-2 klubu http://klub.t-2.net/katalog-ugodnosti.aspx. Hvala za razumevanje!

Pokličite
Glasovni klic Video klic
Klepet
Pišite nam

Vaših pohval, kritik in predlogov bomo veseli na info@t-2.net