Naša spletna stran uporablja piškotke.

Piškotki so majhne datoteke, ki jih naložimo na vaš računalnik, z namenom izboljšanja uporabniške izkušnje.
Uporabljamo naslednje piškotke:
Skupina 1: so ključni in brez njih stran ne bo delovala, kot bi morala. Nastavijo se, ko oddate obrazec, se prijavite ali opravite kakršnokoli interakcijo s spletno stranjo, ki gre preko klikanja na enostavne povezave. Za te piškotke nam ni potrebno dobiti vaše privolitve.
Skupina 2: z njim analiziramo promet na strani, da lahko izboljšamo uporabniško izkušnjo. Z uporabo spletne strani se strinjate z namestitvijo na vaš računalnik.

Seznam piškotkov, ki jih uporablja ta stran, si lahko ogledate tukaj.

Mobilni telefon Iphone 8 (64 GB), srebrna

Pametni telefon z vrhunskimi fotografijami in še zmogljivejšim procesorjem.

Možnosti nakupa:

Klubska cena na 24 obrokov
ob vezavi naročniškega razmerja za 24 mesecev
Klubska cena na 12 obrokov
ob vezavi naročniškega razmerja za 12 mesecev
Klubska cena za enkratno plačilo
Redna cena za enkratno plačilo
ZALOGA IZDELKA
  NA ZALOGI ZA POŠILJANJE
Osebni prevzem ni možen.
Enota je vsaka začetna minuta klica v katerokoli fiksno ali mobilno omrežje znotraj Slovenije. Ne velja za klice na posebne in komercialne številke, za klice v tujino in za odhodne in dohodne klice v tujini. Enota je tudi vsak poslan SMS na območju Slovenije, ne velja pa za odhodne in dohodne SMS-e v tujini. Vključene enote MMS veljajo za vsak poslan MMS znotraj Slovenije.
Točke so bonitete, ki se članu v določenem časovnem obdobju nalagajo na njegov bonitetni račun in se pridobijo: (1)z vsakim plačanim računom, ki ga T-2 d.o.o. izstavi naročniku za svoje storitve, (2) z nakupi storitev in produktov v poslovalnici, pri čemer zaposleni v poslovalnici preveri pri stranki, če je ta član kluba, (3) z nakupi storitev in produktov preko spletne trgovine T-2 in (4) s posebnimi trženjskimi aktivnostmi kluba.
Cena ni na voljo

100% VARNO IN UDOBNO

ZANESLJIVA DOSTAVA

Izdelki, ki so na zalogi, bodo varno in zanesljivo dostavljeni na naslov, ki ga določite. Če želite, pa lahko izdelek prevzamete tudi osebno.

NAKUPOVANJE PO MERI

Nakupujte kjerkoli in kadarkoli. Udobje nakupa iz naslonjača pomeni, da se lahko po nakupih odpravite, ko imate čas, in ne takrat, ko so odprte trgovine.

MOŽNOST VRAČILA

Vsem našim članom ponujamo 14-dnevno možnost vračila izdelka, pri čemer ni potrebno navesti razloga za vračilo.

BREZPLAČNA POŠTNINA

Poštnina za izdelke v vrednosti 100 € ali več je brezplačna oziroma član plača le provizijo skladno s cenikom Pošte Slovenije.Iphone 8
Iphone telefon popolnoma izpopolnjen od predhodnikov s steklenim minimalističnim dizajnom. Sprednja ter hrbtna stran je izdelana iz visokokakovostnega stekla, ostali elementi pa so izdelani iz aluminija. Tako ima elegantne linije ter trpežno ohišje, ki bodo kot nalašč dopolnili vaš stil. Vgrajeno ima eno izmed najbolj popularnih kamer na svetu ter hitrejši in močnejši čip od njegovih predhodnikov. Odlikuje ga brezžično polnjenje, ki omogoča enostavno ter hitro polnjenje s Qi tehnologijo. Precizno izpopolnjen mobilni telefon odlikuje prav tako povišana zaščita pred vodnimi kapljicami ter prahom.

Retina HD zaslon, ki vas bo popolnoma navdušil.
Izdelan z inovativno tehnologijo Retina zaslonov, omogoča predvajanje v visoki HD kakovosti. Barve bodo tako še posebej žive, opazili pa se bodo tudi najmanjši detajli. Zaslon ima True Tone tehnologijo s široko paleto prikazanih barv. Hkrati pa pri tem ohranijo svojo zasnovo, prikazane barve so tako realne, hkrati pa izjemno vibrantne. Lažje opravljanje zaslona pa omogoča tehnologijo 3D Touch, ki poleg klasičnega upravljanja ponuja tudi dodatne funkcije pri odpiranju aplikacij, hitrim dostopom do klicev in tako naprej.

Izjemne fotografije Iphone 8 ponuja še dodatno izpopolnjeno kamero s 12 MP.
Ima večji ter hitrejši slikovni senzor od predhodnikov, ki omogoča večji dotok svetlobe v telefon. Hkrati ga odlikuje nov barvni filter, globlje slikovne točke ter odlična optična stabilizacija. Ustvarjanje fotografij ter videoposnetkov je tako še lažje, opcij za ustvarjanje pa je nešteto. Na voljo je prav tako snemanje videoposnetkov v izjemni 4K kakovosti ter prav tako optična video stabilizacija, odkrijte umetnika v sebi ter se poigrajte z mnogimi funkcijami ter filtri v aplikaciji za slikanje ter snemanje.

Hiter bioničen A11 čip.
Tehnične specifikacije Iphone 8 omogočajo hitro ter enostavno upravljanje telefona. V GSM telefon je nameščen A11 bioničen čip s 4 jedri, ki so kar za 70% hitrejši od čipa v predhodniku ter 2 jedri, ki sta do 25% hitrejša. Kar vam zagotavlja hitrost upravljanja aplikacij, tudi ko jih imate odprtih več ter tudi ko aplikacije zahtevajo več prostora v delovnem pomnilniku. Vse to prav tako omogoča odličen delovni pomnilnik. Hkrati pa vas bo pri tem navdušila vzdržljivost baterije, čas pogovora tako znaša približno 14 ur ter brskanja po spletu do 12 ur. Na voljo je hitro polnjenje, ki omogoča do 50% polnitev v približno 30 minutah.

Brezžično polnjenje ter iOS 11
Brezžično polnjenje za brezžičen svet. Sedaj boste lahko uživali v polnjenju brez nadležnih kablov. S tehnologijo Qi boste lahko Iphone 8 napolnili na vseh kompatibilnih brezžičnih polnilcih. GSM telefon navdušuje z operacijskim sistemom iOS 11, ki je intuitiven ter varen za uporabo. Prav tako pa je izdelan, da boste s telefonom dosegli čimveč. Najbolj navdušuje njegov minimalističen dizajn, ki je izjemno enostaven za uporabo, hkrati pa ponuja mnogo uporabnih aplikacij ter zabavnih iger, s katerimi vam ne bo nikoli dolgčas.

Tehnične podrobnosti:
- Operacijski sistem: iOS
- Velikost zaslona: 4.7 Palcev
- Spomin: 64 GB
- Ločljivost fotoaparata: 12 MP
- DualSim: ne
- Vrsta mobilnega telefona: Na dotik
- Ločljivost zaslona: 1334 x 750
- Tehnologija zaslona: IPS
- Zaslon na dotik: da
- Video snemanje: da
- HD video: da
- Samodejno ostrenje: da
- Digitalni fotoaparat: da
- Bliskavica: da
- Wi- fi: Da
- Podpora omrežja: LTE
- GPS: da
- Barva: srebrna
- Bluetooth: Da
- Reža za pomnilniške kartice: ne
- MP3: da
- NFC: da
- Podpora aplikacij: da
- Širina 67.3 mm, Višina 138.4 mm, Debelina 7.3 mm
- Masa: 148 g
- Čas govora: 840 min

Garancija: 1 leto

Pokličite
Glasovni klic Video klic
Klepet
Pišite nam

Vaših pohval, kritik in predlogov bomo veseli na info@t-2.net