Naša spletna stran uporablja piškotke.

Piškotki so majhne datoteke, ki jih naložimo na vaš računalnik, z namenom izboljšanja uporabniške izkušnje.
Uporabljamo naslednje piškotke:
Skupina 1: so ključni in brez njih stran ne bo delovala, kot bi morala. Nastavijo se, ko oddate obrazec, se prijavite ali opravite kakršnokoli interakcijo s spletno stranjo, ki gre preko klikanja na enostavne povezave. Za te piškotke nam ni potrebno dobiti vaše privolitve.
Skupina 2: z njim analiziramo promet na strani, da lahko izboljšamo uporabniško izkušnjo. Z uporabo spletne strani se strinjate z namestitvijo na vaš računalnik.

Seznam piškotkov, ki jih uporablja ta stran, si lahko ogledate tukaj.

Mobilni telefon LG K4 2017, M160, črn

Zmogljiv mobilni telefon za vsak žep!

Možnosti nakupa:

Enota je vsaka začetna minuta klica v katerokoli fiksno ali mobilno omrežje znotraj Slovenije. Ne velja za klice na posebne in komercialne številke, za klice v tujino in za odhodne in dohodne klice v tujini. Enota je tudi vsak poslan SMS na območju Slovenije, ne velja pa za odhodne in dohodne SMS-e v tujini. Vključene enote MMS veljajo za vsak poslan MMS znotraj Slovenije.
Točke so bonitete, ki se članu v določenem časovnem obdobju nalagajo na njegov bonitetni račun in se pridobijo: (1)z vsakim plačanim računom, ki ga T-2 d.o.o. izstavi naročniku za svoje storitve, (2) z nakupi storitev in produktov v poslovalnici, pri čemer zaposleni v poslovalnici preveri pri stranki, če je ta član kluba, (3) z nakupi storitev in produktov preko spletne trgovine T-2 in (4) s posebnimi trženjskimi aktivnostmi kluba.
Cena ni na voljo

100% VARNO IN UDOBNO

ZANESLJIVA DOSTAVA

Izdelki, ki so na zalogi, bodo varno in zanesljivo dostavljeni na naslov, ki ga določite. Če želite, pa lahko izdelek prevzamete tudi osebno.

NAKUPOVANJE PO MERI

Nakupujte kjerkoli in kadarkoli. Udobje nakupa iz naslonjača pomeni, da se lahko po nakupih odpravite, ko imate čas, in ne takrat, ko so odprte trgovine.

MOŽNOST VRAČILA

Vsem našim članom ponujamo 14-dnevno možnost vračila izdelka, pri čemer ni potrebno navesti razloga za vračilo.

BREZPLAČNA POŠTNINA

Poštnina za izdelke v vrednosti 100 € ali več je brezplačna oziroma član plača le provizijo skladno s cenikom Pošte Slovenije.


Fotografije, ki jih boste z veseljem pokazali
Ujemite svoje najlepše trenutke s fotoaparatom 5 MP in jih delite s svojimi prijatelji!
Selfi manija
Če želite zajeti selfi, je dovolj da se postavite pred objektiv sprednje kamere. Novi LG K4 2017 zazna obraz in samodejno zažene fotografiranje. Za popoln selfi! 

Velik zaslon
Velik zaslon, tanek profil telefona. To je filozofija K4 (2017)!  Zaslon z diagonalo 12,7 cm je idealne velikosti za pregledovanje fotografij in brskanje po spletu. Profil je le 7,9 mm, zato K4 2017 udobno pristaja v žep.

Avtonomija baterije
Pogovarjajte se, delajte ali brskajte po spletu do večera! Baterija 2500 mAh vas ne bo pustila na cedilu, ravno ko bo najlepše. In s štiri jedrnim procesorjem imate vso hitrost, da obvladate vse aplikacije brez zastojev.

Tehnične lastnosti:
operacijski sistem Android 6
čas pogovora do 1260 minut
čas pripravljenosti do 500 ur
8 GB vgrajenega spomina (do 3,39 GB za uporabnika)
1 GB delovnega spomina
zaslon na dotik, diagonala 12,7 cm (5")
4-jedrni procesor z 1,1 GHz
operacijski sistem Android 6.0.1 v slovenščini
deluje z Nano SIM-kartico
funkcija KNOCKON (za odklepanje in zaklepanje dvakrat potrkate po zaslonu)
funkcija fotografiranja z izrečenim ukazom
razširljiv spomin (Micro SD-kartica)
Pokličite
Glasovni klic Video klic
Klepet
Pišite nam

Vaših pohval, kritik in predlogov bomo veseli na klub@t-2.net