Naša spletna stran uporablja piškotke.

Piškotki so majhne datoteke, ki jih naložimo na vaš računalnik, z namenom izboljšanja uporabniške izkušnje.
Uporabljamo naslednje piškotke:
Skupina 1: so ključni in brez njih stran ne bo delovala, kot bi morala. Nastavijo se, ko oddate obrazec, se prijavite ali opravite kakršnokoli interakcijo s spletno stranjo, ki gre preko klikanja na enostavne povezave. Za te piškotke nam ni potrebno dobiti vaše privolitve.
Skupina 2: z njim analiziramo promet na strani, da lahko izboljšamo uporabniško izkušnjo. Z uporabo spletne strani se strinjate z namestitvijo na vaš računalnik.

Seznam piškotkov, ki jih uporablja ta stran, si lahko ogledate tukaj.

Televizor LED TV 55" LG 55UJ620V 4K Smart

Ker je zaloga pošla, smo pripravili nov top model LG 55UJ670V za enako ceno!

Možnosti nakupa:

Zaloga izdelka:
V ostalih poslovalnicah izdelka ni na zalogi.
Enota je vsaka začetna minuta klica v katerokoli fiksno ali mobilno omrežje znotraj Slovenije. Ne velja za klice na posebne in komercialne številke, za klice v tujino in za odhodne in dohodne klice v tujini. Enota je tudi vsak poslan SMS na območju Slovenije, ne velja pa za odhodne in dohodne SMS-e v tujini. Vključene enote MMS veljajo za vsak poslan MMS znotraj Slovenije.
Točke so bonitete, ki se članu v določenem časovnem obdobju nalagajo na njegov bonitetni račun in se pridobijo: (1)z vsakim plačanim računom, ki ga T-2 d.o.o. izstavi naročniku za svoje storitve, (2) z nakupi storitev in produktov v poslovalnici, pri čemer zaposleni v poslovalnici preveri pri stranki, če je ta član kluba, (3) z nakupi storitev in produktov preko spletne trgovine T-2 in (4) s posebnimi trženjskimi aktivnostmi kluba.
Cena ni na voljo

100% VARNO IN UDOBNO

ZANESLJIVA DOSTAVA

Izdelki, ki so na zalogi, bodo varno in zanesljivo dostavljeni na naslov, ki ga določite. Če želite, pa lahko izdelek prevzamete tudi osebno.

NAKUPOVANJE PO MERI

Nakupujte kjerkoli in kadarkoli. Udobje nakupa iz naslonjača pomeni, da se lahko po nakupih odpravite, ko imate čas, in ne takrat, ko so odprte trgovine.

MOŽNOST VRAČILA

Vsem našim članom ponujamo 14-dnevno možnost vračila izdelka, pri čemer ni potrebno navesti razloga za vračilo.

BREZPLAČNA POŠTNINA

Poštnina za izdelke v vrednosti 100 € ali več je brezplačna oziroma član plača le provizijo skladno s cenikom Pošte Slovenije.


Obvestilo: zaradi tega, ker je pošla zaloga, smo pripravili nov top model - Televizor LED TV 55" LG 55UJ620V 4K Smart


Televizijski zaslon IPS 4K LG UHD reproducira bogate barve in izrazite kontraste, ne glede na to pod katerim kotom gledate televizijo. Aktivni HDR analizira in optimizira video vsebino z najsodobnejšo tehnologijo za obdelavo slike in s tem izboljšuje kakovost slike do kvalitete 4K. Kar 139 cm "velik" televizor se ponaša tudi z izredno energijsko učinkovitostjo (A+).

V prejšnjih mesecih smo vam v sklopu akcije Top model meseca omogočili ugodne nakupe mobilnih telefonov Sony Xperia XA1, LG Q6 in Huawei P Smart, tokrat pa smo se odločili, da slečemo ceno 55-inčnemu LG televizorju, ki je lahko ob unovčitvi 3.000 klubskih točk sedaj vaš že za 20 € na mesec.

Televizor vam lahko brez poštnine dostavimo po pošti, lahko pa se odločite tudi za osebni prevzem na Brnčičevi 41 vsak delovnik med 9. in 13. uro.

Tehnične lastnosti
Diagonala zaslona: 139 cm (55'')
Internet TV: DA 
Tehnologija zaslona: LED LCD
Ločljivost zaslona: Ultra HD
Oblika zaslona: raven
Indeks kakovosti slike: 1500
USB priključek: DA
USB predvajanje: slike, zvok, HDD snemanje, filmi
Brezžična povezava: DA
3D tehnologija: NE
Tip digitalnega sprejemnika: DVB-C, DVB-T2, DVB-S2
Energijski razred: A+
Poraba moči: 86 W
Letna poraba energije: 126 KWH

Garancija: 2 leti
Pokličite
Glasovni klic Video klic
Klepet
Pišite nam

Vaših pohval, kritik in predlogov bomo veseli na klub@t-2.net