Naša spletna stran uporablja piškotke.

Piškotki so majhne datoteke, ki jih naložimo na vaš računalnik, z namenom izboljšanja uporabniške izkušnje.
Uporabljamo naslednje piškotke:
Skupina 1: so ključni in brez njih stran ne bo delovala, kot bi morala. Nastavijo se, ko oddate obrazec, se prijavite ali opravite kakršnokoli interakcijo s spletno stranjo, ki gre preko klikanja na enostavne povezave. Za te piškotke nam ni potrebno dobiti vaše privolitve.
Skupina 2: z njim analiziramo promet na strani, da lahko izboljšamo uporabniško izkušnjo. Z uporabo spletne strani se strinjate z namestitvijo na vaš računalnik.

Seznam piškotkov, ki jih uporablja ta stran, si lahko ogledate tukaj.

Kolo Pony Sport, 3 prestave, rdeč

Klasično kolo Pony v novi preobleki!

Možnosti nakupa:

Klubska cena na 24 obrokov
ob vezavi naročniškega razmerja za 24 mesecev
Klubska cena na 12 obrokov
ob vezavi naročniškega razmerja za 12 mesecev
Klubska cena za enkratno plačilo
Redna cena za enkratno plačilo
ZALOGA IZDELKA
  NA ZALOGI ZA POŠILJANJE
Osebni prevzem ni možen.
Enota je vsaka začetna minuta klica v katerokoli fiksno ali mobilno omrežje znotraj Slovenije. Ne velja za klice na posebne in komercialne številke, za klice v tujino in za odhodne in dohodne klice v tujini. Enota je tudi vsak poslan SMS na območju Slovenije, ne velja pa za odhodne in dohodne SMS-e v tujini. Vključene enote MMS veljajo za vsak poslan MMS znotraj Slovenije.
Točke so bonitete, ki se članu v določenem časovnem obdobju nalagajo na njegov bonitetni račun in se pridobijo: (1)z vsakim plačanim računom, ki ga T-2 d.o.o. izstavi naročniku za svoje storitve, (2) z nakupi storitev in produktov v poslovalnici, pri čemer zaposleni v poslovalnici preveri pri stranki, če je ta član kluba, (3) z nakupi storitev in produktov preko spletne trgovine T-2 in (4) s posebnimi trženjskimi aktivnostmi kluba.
Cena ni na voljo

100% VARNO IN UDOBNO

ZANESLJIVA DOSTAVA

Izdelki, ki so na zalogi, bodo varno in zanesljivo dostavljeni na naslov, ki ga določite. Če želite, pa lahko izdelek prevzamete tudi osebno.

NAKUPOVANJE PO MERI

Nakupujte kjerkoli in kadarkoli. Udobje nakupa iz naslonjača pomeni, da se lahko po nakupih odpravite, ko imate čas, in ne takrat, ko so odprte trgovine.

MOŽNOST VRAČILA

Vsem našim članom ponujamo 14-dnevno možnost vračila izdelka, pri čemer ni potrebno navesti razloga za vračilo.

BREZPLAČNA POŠTNINA

Poštnina za izdelke v vrednosti 100 € ali več je brezplačna oziroma član plača le provizijo skladno s cenikom Pošte Slovenije.


Za okretno mestno vožnjo
Pony Sport s svojo okretnostjo zagotavlja, da boste kar najhitreje prispeli do svojega cilja. Tri notranje prestave pa pomenijo, da vam tudi klanci ne bodo predstavljali težav med vašo vožnjo.

Obračajte poglede
Privlačen videz novega Ponyja poskrbi, da boste z njim vedno privlačili poglede. Še posebno vam bodo zavidali vsi čakajoči v cestnih zastojih.

Enostavno vzdrževanje
Pri izdelavi svojih koles uporabljamo samo vrhunske sestavne dele in skrbimo za kakovost proizvodnje. Tako smo poskrbeli, da se boste na novem Ponyju vozili še dolgo let.

Za udobno vožnjo
Da bo vožnja z novim Ponyjem še bolj uživaška, je kolo opremljeno z oblazinjenim sedežem Selle San Remo. Nizek okvir pa poskrbi, da je tudi sestopanje s kolesa kar najbolj elegantno.

Varna vožnja v vseh razmerah
Kakovostni plašči in zavore zagotovijo, da je vožnja z novim Ponyjem varna. Da pa vas bodo opazili tudi ostali udeleženci v prometu, je opremljen z odsevniki in dvema LED električnima lučema.

Preprosto shranjevanje
Zložljiv aluminijast okvir poskrbi, da se bo za novega Ponyja našel prostor prav povsod. Med neuporabo shranjevanje zahteva zelo malo prostora, zanj pa se najde prostor tudi v vsakem avtomobilskem prtljažniku.
Pokličite
Glasovni klic Video klic
Klepet
Pišite nam

Vaših pohval, kritik in predlogov bomo veseli na klub@t-2.net