Naša spletna stran uporablja piškotke.

Piškotki so majhne datoteke, ki jih naložimo na vaš računalnik, z namenom izboljšanja uporabniške izkušnje.
Uporabljamo naslednje piškotke:
Skupina 1: so ključni in brez njih stran ne bo delovala, kot bi morala. Nastavijo se, ko oddate obrazec, se prijavite ali opravite kakršnokoli interakcijo s spletno stranjo, ki gre preko klikanja na enostavne povezave. Za te piškotke nam ni potrebno dobiti vaše privolitve.
Skupina 2: z njim analiziramo promet na strani, da lahko izboljšamo uporabniško izkušnjo. Z uporabo spletne strani se strinjate z namestitvijo na vaš računalnik.

Seznam piškotkov, ki jih uporablja ta stran, si lahko ogledate tukaj.

Električno gorsko kolo S-Bikes M50E, sivo

Vizija električne mobilnosti S-BIKES v svoji najbolj divji podobi se imenuje M50e. Atraktivno gorsko kolo z aluminijastim okvirjem, menjalnikom SHIMANO z 21 prestavami in zmogljivim elektro motorjem s tehnologijo S-BIKES iQ so recept za prepričljivo električno kolo.

Možnosti nakupa:

Klubska cena na 24 obrokov
ob vezavi naročniškega razmerja za 24 mesecev
Klubska cena na 12 obrokov
ob vezavi naročniškega razmerja za 12 mesecev
Klubska cena za enkratno plačilo
Redna cena za enkratno plačilo
ZALOGA IZDELKA
  NA ZALOGI ZA POŠILJANJE
Osebni prevzem ni možen.
Enota je vsaka začetna minuta klica v katerokoli fiksno ali mobilno omrežje znotraj Slovenije. Ne velja za klice na posebne in komercialne številke, za klice v tujino in za odhodne in dohodne klice v tujini. Enota je tudi vsak poslan SMS na območju Slovenije, ne velja pa za odhodne in dohodne SMS-e v tujini. Vključene enote MMS veljajo za vsak poslan MMS znotraj Slovenije.
Točke so bonitete, ki se članu v določenem časovnem obdobju nalagajo na njegov bonitetni račun in se pridobijo: (1)z vsakim plačanim računom, ki ga T-2 d.o.o. izstavi naročniku za svoje storitve, (2) z nakupi storitev in produktov v poslovalnici, pri čemer zaposleni v poslovalnici preveri pri stranki, če je ta član kluba, (3) z nakupi storitev in produktov preko spletne trgovine T-2 in (4) s posebnimi trženjskimi aktivnostmi kluba.
Cena ni na voljo

100% VARNO IN UDOBNO

ZANESLJIVA DOSTAVA

Izdelki, ki so na zalogi, bodo varno in zanesljivo dostavljeni na naslov, ki ga določite. Če želite, pa lahko izdelek prevzamete tudi osebno.

NAKUPOVANJE PO MERI

Nakupujte kjerkoli in kadarkoli. Udobje nakupa iz naslonjača pomeni, da se lahko po nakupih odpravite, ko imate čas, in ne takrat, ko so odprte trgovine.

MOŽNOST VRAČILA

Vsem našim članom ponujamo 14-dnevno možnost vračila izdelka, pri čemer ni potrebno navesti razloga za vračilo.

BREZPLAČNA POŠTNINA

Poštnina za izdelke v vrednosti 100 € ali več je brezplačna oziroma član plača le provizijo skladno s cenikom Pošte Slovenije.


Vzponi bodo za vas postali otročje lahek izziv. Po zaslugi prilagodljivega vzmetenja bo otročje lahek tudi spust. Z razširitvijo programa S-BIKES tudi na področje gorskega kolesarstva je S-BIKES cenovno dostopen vstop v svet električnih koles ne glede na tip.

M50e je idealna izbira za vse, ki želijo atraktivno električno kolo za dostopno ceno. Po zaslugi zanesljivih komponent in napredne elektronike S-BIKES iQ je M50e široko uporabno gorsko kolo, ki z lahkoto dosega potovalno hitrost 25 km/h. Hkrati se kot stroj vzpenja po pobočju. Z 21 prestavami je SHIMANO menjalnik, v kombinaciji z elektro motorjem, kos vsem naporom. Tudi za kolesarje začetnike. Speljevanje v klanec je še posebej enostavno, saj imajo vsa kolesa S-BIKES funkcijo HILL ASSYST. Z njo kolo samodejno spelje v klanec in se pelje do hitrosti 5 km/h. Tako lahko odmislite možnost padca ob speljevanju na spolzki podlagi.

Samo polnjenje je hitro in enostavno, saj poteka preko običajne hišne električne vtičnice. Tako ga boste lahko polnili brez skrbi doma, na vikendu ali v kampu. Enostavno in ugodno. Polnjenje poteka od 4 do 6 ur, odvisno od izpraznjenosti baterije. Baterija je skrita v ohišju kolesa in kolo tako ne daje videza električnega kolesa.

Zmogljivost baterije: 7800 mAh
Proizvajalec baterije: Panasonic

Vilica: RST Ares
Zavore: TEKTRO hydraulic 160/160 perforirane
Nosilec krmila: King-meter ALu
Ročaji krmila: Velo ruber
Potovalni računalnik z osvetlitvijo in povezavo S-BIKES iQ
9 stopenj upravljanja S-BIKES iQ
Menjalnik: Shimano ACERA 21P (21 prestav)
Gonilka: Pioneer 42T 170mm
Sedež: Velo anatomic
Sedežna opora: Alu 27.2. 300mm
Obroči: Alu dvostenjski 36L
Plašči: KENDA 27,5×2.10
Motor: AIII 36V 250W z elektroniko S-BIKES iQ
Max hitrost(KM/H): 25km/h
Doseg: 40-60 km odvisno od jakosti pomoči motorja in vremenskih pogojev
Baterija: (V): Samsung 10,3AH
Čas polnjenja (H): 4-6h
Teža(Kg): 23,35 kg
Pokličite
Glasovni klic Video klic
Klepet
Pišite nam

Vaših pohval, kritik in predlogov bomo veseli na klub@t-2.net