Naša spletna stran uporablja piškotke.

Piškotki so majhne datoteke, ki jih naložimo na vaš računalnik, z namenom izboljšanja uporabniške izkušnje.
Uporabljamo naslednje piškotke:
Skupina 1: so ključni in brez njih stran ne bo delovala, kot bi morala. Nastavijo se, ko oddate obrazec, se prijavite ali opravite kakršnokoli interakcijo s spletno stranjo, ki gre preko klikanja na enostavne povezave. Za te piškotke nam ni potrebno dobiti vaše privolitve.
Skupina 2: z njim analiziramo promet na strani, da lahko izboljšamo uporabniško izkušnjo. Z uporabo spletne strani se strinjate z namestitvijo na vaš računalnik.

Seznam piškotkov, ki jih uporablja ta stran, si lahko ogledate tukaj.

Prenosnik 11.6 Acer Spin 1 SP111-32N-P9DQ, N4200, 4GB, 64GB, W10

Spin 1 je Acerjev nov predstavnik serije prenosnih računalnikov Spin. Z diagonalo 11,6 palcev je odličen sopotnik na potovanjih ali dnevnih transportih. Zaradi zasnove tečaja se prenosnik brez težave pretvori v tablico ob kateri vam bo zelo v pomoč tudi priloženo pisalo. Lahko vam bo služil tudi na predstavitvah vaših izdelkov, saj se ekran prilagaja za vseh 360°. Zmogljiva strojna oprema in baterija pa bosta kos domačim in službenim opravilom. Prav tako ga odlikuje IPS ekran ločljivosti Full-HD, občutljiv na dotik in uporabo priloženega pisala.

Možnosti nakupa:

Klubska cena na 24 obrokov
ob vezavi naročniškega razmerja za 24 mesecev
Klubska cena na 12 obrokov
ob vezavi naročniškega razmerja za 12 mesecev
Klubska cena za enkratno plačilo
Redna cena za enkratno plačilo
ZALOGA IZDELKA
  NA ZALOGI ZA POŠILJANJE
Osebni prevzem ni možen.
Enota je vsaka začetna minuta klica v katerokoli fiksno ali mobilno omrežje znotraj Slovenije. Ne velja za klice na posebne in komercialne številke, za klice v tujino in za odhodne in dohodne klice v tujini. Enota je tudi vsak poslan SMS na območju Slovenije, ne velja pa za odhodne in dohodne SMS-e v tujini. Vključene enote MMS veljajo za vsak poslan MMS znotraj Slovenije.
Točke so bonitete, ki se članu v določenem časovnem obdobju nalagajo na njegov bonitetni račun in se pridobijo: (1)z vsakim plačanim računom, ki ga T-2 d.o.o. izstavi naročniku za svoje storitve, (2) z nakupi storitev in produktov v poslovalnici, pri čemer zaposleni v poslovalnici preveri pri stranki, če je ta član kluba, (3) z nakupi storitev in produktov preko spletne trgovine T-2 in (4) s posebnimi trženjskimi aktivnostmi kluba.
Cena ni na voljo

100% VARNO IN UDOBNO

ZANESLJIVA DOSTAVA

Izdelki, ki so na zalogi, bodo varno in zanesljivo dostavljeni na naslov, ki ga določite. Če želite, pa lahko izdelek prevzamete tudi osebno.

NAKUPOVANJE PO MERI

Nakupujte kjerkoli in kadarkoli. Udobje nakupa iz naslonjača pomeni, da se lahko po nakupih odpravite, ko imate čas, in ne takrat, ko so odprte trgovine.

MOŽNOST VRAČILA

Vsem našim članom ponujamo 14-dnevno možnost vračila izdelka, pri čemer ni potrebno navesti razloga za vračilo.

BREZPLAČNA POŠTNINA

Poštnina za izdelke v vrednosti 100 € ali več je brezplačna oziroma član plača le provizijo skladno s cenikom Pošte Slovenije.Spin 1 je Acerjev nov predstavnik serije prenosnih računalnikov Spin. Z diagonalo 11,6 palcev je odličen sopotnik na potovanjih ali dnevnih transportih. Zaradi zasnove tečaja se prenosnik brez težave pretvori v tablico ob kateri vam bo zelo v pomoč tudi priloženo pisalo. Lahko vam bo služil tudi na predstavitvah vaših izdelkov, saj se ekran prilagaja za vseh 360°. Zmogljiva strojna oprema in baterija pa bosta kos domačim in službenim opravilom. Prav tako ga odlikuje IPS ekran ločljivosti Full-HD, občutljiv na dotik in uporabo priloženega pisala.

Tehnične podrobnosti:
- Procesor: Intel® Pentium® Quad Core N4200 (1,1GHz up to 2,5GHz, 2MB cache)
- Pomnilnik: 4GB DDR3L (brez proste reže)
- Trdi disk: 64GB eMMC 
- Optična enota: Brez 
- Zaslon: 11,6" (29,5cm) Full HD LED (1920 x 1080, 16:9), IPS, Touch+Stylus
- Zaslon na dotik: Da, Multi-Touch 
- Kamera: Acer webcam kamera 
- Grafična kartica: Intel HD 505
- Brezžična povezava: Wireless 802.11ac, Bluetooth 4.0
- Vmesniki: 
    - 1x HDMI, 
    - 1x USB 3.0,
    - 1x USB 2.0,
    - 3,5mm kombiniran Audio jack
- Čitalec kartic: Čitalec microSDHC kartic
- Tipkovnica: Slovenska, brez numeričnega dela
- Miška: Precision Touchpad 
- Zvočniki: Stereo zvočniki z Acer TrueHarmony™ tehnologijo 
- Operacijski sistem: Windows 10s SLO/ANG (z možnostjo brezplačne nadgradnje na Windows 10 Pro) Baterija: 2-celična Li-Ion, 4670mAh, 36Wh, do 8 ur avtonomije 
- Dimenzije: 290 x 200 x 14,1 mm (Š x G x V) 
- Masa: 1,25 kg 
- Barva: Kovinsko siva
- Ostalo: Priložen aktivni Stylus

Garancija: 2 leti za potrošnike, 1 leto za podjetja 
(garancija baterije: 6 mesecev)

Pokličite
Glasovni klic Video klic
Klepet
Pišite nam

Vaših pohval, kritik in predlogov bomo veseli na info@t-2.net