Naša spletna stran uporablja piškotke.

Piškotki so majhne datoteke, ki jih naložimo na vaš računalnik, z namenom izboljšanja uporabniške izkušnje.
Uporabljamo naslednje piškotke:
Skupina 1: so ključni in brez njih stran ne bo delovala, kot bi morala. Nastavijo se, ko oddate obrazec, se prijavite ali opravite kakršnokoli interakcijo s spletno stranjo, ki gre preko klikanja na enostavne povezave. Za te piškotke nam ni potrebno dobiti vaše privolitve.
Skupina 2: z njim analiziramo promet na strani, da lahko izboljšamo uporabniško izkušnjo. Z uporabo spletne strani se strinjate z namestitvijo na vaš računalnik.

Seznam piškotkov, ki jih uporablja ta stran, si lahko ogledate tukaj.

Sony prenosni Bluetooth zvočnik SRSXB41, bela

Šifra izdelka:OXSON-SRSXB41W
Brezžični prenosni zvočnik

Možnosti nakupa:

Klubska cena na 36
obrokov ob vezavi naročniškega razmerja za 36 mesecev
Klubska cena na 24
obrokov ob vezavi naročniškega razmerja za 24 mesecev
Klubska cena na 24
obrokov ob vezavi naročniškega razmerja za 24 mesecev
Klubska cena na 24
obrokov ob vezavi naročniškega razmerja za 24 mesecev
Redna cena za enkratno plačilo
ZALOGA IZDELKA
  NA ZALOGI ZA POŠILJANJE
Osebni prevzem ni možen.
Enota je vsaka začetna minuta klica v katerokoli fiksno ali mobilno omrežje znotraj Slovenije. Ne velja za klice na posebne in komercialne številke, za klice v tujino in za odhodne in dohodne klice v tujini. Enota je tudi vsak poslan SMS na območju Slovenije, ne velja pa za odhodne in dohodne SMS-e v tujini. Vključene enote MMS veljajo za vsak poslan MMS znotraj Slovenije.
Točke so bonitete, ki se članu v določenem časovnem obdobju nalagajo na njegov bonitetni račun in se pridobijo: (1)z vsakim plačanim računom, ki ga T-2 d.o.o. izstavi naročniku za svoje storitve, (2) z nakupi storitev in produktov v poslovalnici, pri čemer zaposleni v poslovalnici preveri pri stranki, če je ta član kluba, (3) z nakupi storitev in produktov preko spletne trgovine T-2 in (4) s posebnimi trženjskimi aktivnostmi kluba.
Cena ni na voljo

100% VARNO IN UDOBNO

ZANESLJIVA DOSTAVA

Izdelki, ki so na zalogi, bodo varno in zanesljivo dostavljeni na naslov, ki ga določite. Če želite, pa lahko izdelek prevzamete tudi osebno.

NAKUPOVANJE PO MERI

Nakupujte kjerkoli in kadarkoli. Udobje nakupa iz naslonjača pomeni, da se lahko po nakupih odpravite, ko imate čas, in ne takrat, ko so odprte trgovine.

MOŽNOST VRAČILA

Vsem našim članom ponujamo 14-dnevno možnost vračila izdelka, pri čemer ni potrebno navesti razloga za vračilo.

BREZPLAČNA POŠTNINA

Poštnina za izdelke v vrednosti 100 € ali več je brezplačna oziroma član plača le provizijo skladno s cenikom Pošte Slovenije.Način ZVOKA V ŽIVO 
Pritisnite gumb "LIVE SOUND" (ZVOK V ŽIVO) in prisluhnite glasbi na povsem nov način. Popestrite zabavo z edinstveno tridimenzionalno izkušnjo zvoka ter ustvarite praznično vzdušje, kjer koli ste. 

Kako deluje zvočni način LIVE SOUND 
Natančna zasnova zvočnikov sistema SRS-XB41 ponuja popolno tridimenzionalno izkušnjo. Modre črte kažejo, kako zvok z novo tehnologijo DSP potuje iz nagnjenih zvočnikov v širši prostor in ustvari praznično vzdušje, ne glede na to, kje ste. Dvojne 58-milimetrske zvočniške enote 58-milimetrski zvočnik za mogočen zvok in nizke tone. 

Zvočnik s sljudo in širok spekter zvoka 
Zasnova zvočnika z lahko in togo celično membrano s sljudo (MRC) zagotavlja širok spekter zvoka in poskrbi, da ne pride do izgube kakovosti. Vse skupaj omogoča nadzor zvoka in večjo zmogljivost. Osvetlitev linij 

Zabava brez luči ni prava zabava. 
SRS-XB41 je opremljen z novo osvetlitvijo, ki obkroža linije zvočnika in je sinhronizirana z ritmom vaših najbolj priljubljenih glasbenih uspešnic.

Lučka na zvočniku 
Popestrite zabavo z lučmi na zvočniku, ki so sinhronizirane z ritmom glasbe. Utripajoča luč Utripajoča luč zvočnika SRS-XB41 dopolnjuje glasbo z odličnim zabavnim vzdušjem. 

Izpolnite zabavo z dodatno energijo s funkcijo Party Booster
Zvočnik je opremljen z vgrajenim držalom, da ga je enostavneje prijeti. Zvočnik lahko tapnete na različnih mestih in tako ustvarjate različne zvoke, kot so praskanje, ropotanje, bobnanje in zvonjenje. Glasnost nadzirajte z močjo udarcev – nežno tapnite, če želite mehak zvok ali pa ga dobro udarite, če želite glasno glasbo. 

Brezžična zabavna veriga 
Z brezžično zabavno verigo lahko vsi hkrati uživate v isti skladbi. S tehnologijo BLUETOOTH® lahko povežete do 100 brezžičnih zvočnikov in sinhronizirate glasbo ter osvetljavo. Tako bodo vsi plesali v istem ritmu. 

Nadzirajte zabavo z aplikacijo Sony | Music Center 
Z aplikacijo Sony | Music Center lahko nadzirate zabavo na plesišču. Izbirajte najljubše sezname predvajanj, uvrstite naslednjo skladbo v čakalno vrsto, spreminjanje svetlobne vzorce ter zvočne načine. 

Bodite sami DJ – aplikacija Fiestable 
Prenesite aplikacijo Fiestable, s katero lahko z nekaj tapi v aplikaciji upravljate osvetlitev in dodajate DJ-učinke. Popolnoma odporen na rjavenje Vaš zvočnik SRS-XB41 se ponaša z edinstveno odpornostjo na rjavenje, zato ni le videti lepo, temveč ga lahko brez vseh težav tudi vržete v morje. 

Popolnoma vodotesen in pralen 
Zvočnik ima oceno IP67, zato ga lahko potopite v vodo, zaradi visokokakovostnih vlaken, ki so izdelani izključno na japonskem, pa ga lahko tudi brez težav operete. Popolnoma odporen na prah SRS-XB41 ima oceno IP67, zato ga lahko vzamete s seboj kamor koli, na plažo, v gozd, v puščavo, saj glasbe ne ustavi niti še tako prašen prostor. 

Traja ves dan 
24 ur delovanja baterije pomeni, da bo zvočnik SRS-XB41 deloval še dolgo po tem, ko bo vam zmanjkalo energije. 

Brezžično poslušanje s tehnologijama BLUETOOTH® in NFC™ 
S povezavo BLUETOOTH® ob povezljivosti NFC™ je pretakanje seznama predvajanja za zabavo povsem enostavno. 

Vrata USB za polnjenje 
Se bo baterija pametnega telefona kmalu izpraznila? Priključite ga na vrata USB na stranskem delu zvočnika SRS-XB41 in napolnite baterijo. 

Enostavno upravljanje z gumbi 
Za uporabo zvočnika SRS-XB41 ne potrebujete naprave. Vse lahko opravite že z gumbi na zvočniku.

Tehnične podrobnosti:
- Vrsta zvočne postaje: prenosna
- Povezljivost: Bluetooth, NFC
- Vgrajen mikrofon: da
- Vir napajanja: USB

Garancija 1 leto

Pokličite
Glasovni klic Video klic
Klepet
Pišite nam

Vaših pohval, kritik in predlogov bomo veseli na info@t-2.net