Naša spletna stran uporablja piškotke.

Piškotki so majhne datoteke, ki jih naložimo na vaš računalnik, z namenom izboljšanja uporabniške izkušnje.
Uporabljamo naslednje piškotke:
Skupina 1: so ključni in brez njih stran ne bo delovala, kot bi morala. Nastavijo se, ko oddate obrazec, se prijavite ali opravite kakršnokoli interakcijo s spletno stranjo, ki gre preko klikanja na enostavne povezave. Za te piškotke nam ni potrebno dobiti vaše privolitve.
Skupina 2: z njim analiziramo promet na strani, da lahko izboljšamo uporabniško izkušnjo. Z uporabo spletne strani se strinjate z namestitvijo na vaš računalnik.

Seznam piškotkov, ki jih uporablja ta stran, si lahko ogledate tukaj.

T-2 Pravočasno

S 500 točkami do 30% popusta na zdravstveno storitev Zdravstvenega zavoda Zdravje!

Možnosti nakupa:

Klubska cena za enkratno plačilo
ZALOGA IZDELKA
  NA ZALOGI ZA POŠILJANJE
Osebni prevzem ni možen.
Enota je vsaka začetna minuta klica v katerokoli fiksno ali mobilno omrežje znotraj Slovenije. Ne velja za klice na posebne in komercialne številke, za klice v tujino in za odhodne in dohodne klice v tujini. Enota je tudi vsak poslan SMS na območju Slovenije, ne velja pa za odhodne in dohodne SMS-e v tujini. Vključene enote MMS veljajo za vsak poslan MMS znotraj Slovenije.
Točke so bonitete, ki se članu v določenem časovnem obdobju nalagajo na njegov bonitetni račun in se pridobijo: (1)z vsakim plačanim računom, ki ga T-2 d.o.o. izstavi naročniku za svoje storitve, (2) z nakupi storitev in produktov v poslovalnici, pri čemer zaposleni v poslovalnici preveri pri stranki, če je ta član kluba, (3) z nakupi storitev in produktov preko spletne trgovine T-2 in (4) s posebnimi trženjskimi aktivnostmi kluba.
Cena ni na voljo

100% VARNO IN UDOBNO

ZANESLJIVA DOSTAVA

Izdelki, ki so na zalogi, bodo varno in zanesljivo dostavljeni na naslov, ki ga določite. Če želite, pa lahko izdelek prevzamete tudi osebno.

NAKUPOVANJE PO MERI

Nakupujte kjerkoli in kadarkoli. Udobje nakupa iz naslonjača pomeni, da se lahko po nakupih odpravite, ko imate čas, in ne takrat, ko so odprte trgovine.

MOŽNOST VRAČILA

Vsem našim članom ponujamo 14-dnevno možnost vračila izdelka, pri čemer ni potrebno navesti razloga za vračilo.

BREZPLAČNA POŠTNINA

Poštnina za izdelke v vrednosti 100 € ali več je brezplačna oziroma član plača le provizijo skladno s cenikom Pošte Slovenije.


T-2 PRAVOČASNO

Kaj je

Da bi bilo življenje za vas kar se da brezskrbno in sproščeno, smo v sodelovanju z ZZ Zdravje pripravili program T-2 Pravočasno. Program zdravstvenih storitev T-2 Pravočasno zagotavlja prijazen dostop do specialističnih ambulant v primeru, da imate težave, ki ne potrebujejo hitrega ukrepanja, ali preprosto preventivno preverjanje vašega zdravstvenega stanja. Pripada vam sistematična diagnostika, svetovanje in usmerjanje glede vašega zdravja s pomočjo zdravnikov specialistov, ki delujejo v 14 različnih ambulantah. 

Kaj ponuja

Uporabniki programa T-2 Pravočasno si ob vezavi na zdravstveni paket pri ZZ Zdravje za pavšalno nadomestilo zgolj 19,60 € na mesec pridobite pravico obiskovanja zdravnic in zdravnikov v 14 specialističnih ambulantah.

V programu vam ponujamo 8 ambulant, ki jih je priporočljivo obiskati še pravočasno kot preventivni pregled (kardiološka ambulanta, ambulanta družinske medicine, ambulanta za ultrazvok vratnih žil, ambulanta za bolezni dojk, ginekološka ambulanta, urološka ambulanta, ambulanta za kolonoskopijo in zobna ambulanta) in 6 ambulant, v katerih lahko opravite celostne zdravstvene preglede v primeru nenujnih težav (ortopedska ambulanta, nevrološka ambulanta, ambulanta za ultrazvok trebuha, ambulanta za gastroskopijo, ORL ambulanta, dermatološka ambulanta).

Poleg popusta pri sklenitvi programa, vam akcija preko T-2 omogoča še brezplačno:

- 1x letno meritev sestave telesne mase,
- 1x letno spirometrija,
- 1x letno EKG,
- 1x letno meritev gleženjskega indeksa in
- udeležbe na predavanjih (osnove hujšanja, tehnike sproščanja, zmanjševanje stresa in motnje spanja).


Kako se prijavite?

V T-2 Klubu z unovčitvijo 500 točk naročite popust na program T-2 Pravočasno. Ko boste opravili naročilo, vas bodo iz ZZ Zdravje v roku 48 ur poklicali na kontaktno številko. Popust je prenosljiv na druge osebe, vseeno pa mora oseba, ki bo koristila popust, navesti, kdo je prenositelj popusta. Popust lahko izkoristite v roku 30 dni od naročila.

Pravna opomba:

1 Zdravstveni zavod Zdravje se zavezuje, da boste do pregleda ob prijavi nanj prišli najkasneje v 14-ih dneh, le v skrajnih primerih v 21-ih dneh (v času letnih dopustov ali praznikov).

2 Ponudba T-2 Pravočasno vam ob koriščenju 500 točk prinaša ugodnosti ob sklenitvi zdravstvenega paketa T-2 Pravočasno, ki smo ga pripravili v sodelovanju z Zdravstvenim zavodom Zdravje. Ugodnost vam je na voljo v roku 30 dni od dneva unovčitve ugodnosti. Za unovčenje popusta je potrebno pri izvajalcu storitev skleniti pogodbo s 24 mesečno vezavo, ki vključuje mesečni pavšal v višini 19,60 EUR. Več o sami vsebini zdravstvenega paketa in določili pogodbe vam je na voljo na http://zzzdravje.si/si/t-2-program-pravocasno.
Pokličite
Glasovni klic Video klic
Klepet
Pišite nam

Vaših pohval, kritik in predlogov bomo veseli na klub@t-2.net