Naša spletna stran uporablja piškotke.

Piškotki so majhne datoteke, ki jih naložimo na vaš računalnik, z namenom izboljšanja uporabniške izkušnje.
Uporabljamo naslednje piškotke:
Skupina 1: so ključni in brez njih stran ne bo delovala, kot bi morala. Nastavijo se, ko oddate obrazec, se prijavite ali opravite kakršnokoli interakcijo s spletno stranjo, ki gre preko klikanja na enostavne povezave. Za te piškotke nam ni potrebno dobiti vaše privolitve.
Skupina 2: z njim analiziramo promet na strani, da lahko izboljšamo uporabniško izkušnjo. Z uporabo spletne strani se strinjate z namestitvijo na vaš računalnik.

Seznam piškotkov, ki jih uporablja ta stran, si lahko ogledate tukaj.

Mobilni telefon Samsung Galaxy A6 (2018), DS, 32GB, črn

Brezkončni zaslon, vrhunska kamera za selfije in prepoznava obraza v Samsungovem hitu poletja 2018!
Sorodni izdelki:
Barva

Možnosti nakupa:

Enota je vsaka začetna minuta klica v katerokoli fiksno ali mobilno omrežje znotraj Slovenije. Ne velja za klice na posebne in komercialne številke, za klice v tujino in za odhodne in dohodne klice v tujini. Enota je tudi vsak poslan SMS na območju Slovenije, ne velja pa za odhodne in dohodne SMS-e v tujini. Vključene enote MMS veljajo za vsak poslan MMS znotraj Slovenije.
Točke so bonitete, ki se članu v določenem časovnem obdobju nalagajo na njegov bonitetni račun in se pridobijo: (1)z vsakim plačanim računom, ki ga T-2 d.o.o. izstavi naročniku za svoje storitve, (2) z nakupi storitev in produktov v poslovalnici, pri čemer zaposleni v poslovalnici preveri pri stranki, če je ta član kluba, (3) z nakupi storitev in produktov preko spletne trgovine T-2 in (4) s posebnimi trženjskimi aktivnostmi kluba.
Cena ni na voljo

100% VARNO IN UDOBNO

ZANESLJIVA DOSTAVA

Izdelki, ki so na zalogi, bodo varno in zanesljivo dostavljeni na naslov, ki ga določite. Če želite, pa lahko izdelek prevzamete tudi osebno.

NAKUPOVANJE PO MERI

Nakupujte kjerkoli in kadarkoli. Udobje nakupa iz naslonjača pomeni, da se lahko po nakupih odpravite, ko imate čas, in ne takrat, ko so odprte trgovine.

MOŽNOST VRAČILA

Vsem našim članom ponujamo 14-dnevno možnost vračila izdelka, pri čemer ni potrebno navesti razloga za vračilo.

BREZPLAČNA POŠTNINA

Poštnina za izdelke v vrednosti 100 € ali več je brezplačna oziroma član plača le provizijo skladno s cenikom Pošte Slovenije.


Uživajte v brezmejnem prikazu
Brezkončni zaslon v razmerju 18,5 : 9, ki pritegne vašo pozornost. Galaxy A6 je oblikovan s Super AMOLED zaslonom, ki je skoraj brez roba, odlikujeta pa ga tudi izvrstna ločljivost in presunljivo kontrastno razmerje. Zdaj se lahko potopite v užitek neprekinjene izkušnje.

Tri ravni osvetlitve sprednje kamere
Poskrbite za večjo jasnost posnetkov. Galaxy A6 ima sprednjo trostopenjsko prilagodljivo bliskavico, s katero prepreči nastanek šumov in odsevov pri snemanju selfijev, tako podnevi kot ponoči.

Razsvetljeni način snemanja
Poskrbite, da bodo vaše fotografije svetle, ne glede na mesto snemanja. Galaxy A6 ima kamero z ločljivostjo 16 MP in objektivom F1,9 s široko zaslonko, ki pri snemanju v temnejšem okolju spusti več svetlobe.

Snemajte z domišljijo
Svojim fotografijam dodajte ustvarjalni pridih. Galaxy A6 ponuja različne načine kamere, nalepke in ustvarjalne filtre, s katerimi lahko poživite svoje video posnetke in fotografije ter jih razporedite po temah.

Priročen Wi-Fi preklop
Prihranite čas, ki ga namenjate vklapljanju in izklapljanju Wi-Fi povezave. Galaxy A6 vam omogoča shranjevanje Wi-Fi zgodovine in se samodejno vključi in izključi, ko pridete v doseg ali niste več v dosegu pogosto uporabljenih omrežij. Tako ste lahko ves čas neprekinjeno povezani, hkrati pa zmanjšate porabo mobilnih podatkov, ko prehajate med Wi-Fi omrežji.

Shranjujte več in več uživajte
Pomembne stvari imate lahko vedno pri roki zahvaljujoč možnosti razširitve pomnilnika z microSD kartico do dodatnih 256 GB. Vaše dodatne dokumente, filme in najljubše fotografije varno shranite na priročnem mestu, do katerega lahko dostopate preprosto in brez skrbi.

Prepoznava obraza
Sedaj lahko vaš telefon v trenutku odklenete tako, da si ga podržite pred obrazom. Tehnologija prepoznavanja obraza dovoljuje dostop do telefona samo vam in preprečuje, da bi vaši osebni podatki prišli v napačne roke.

Zaščita na dlani
Poenostavite dostop do vaše mobilne naprave z varnostnim sistemom, ki mu lahko zaupate. Galaxy A6 omogoča zanesljivo branje prstnih odtisov, s pomočjo katerega se lahko preprosto prijavite v spletišča in aplikacije ter se neprekinjeno posvetite več opravilom hkrati.

Sinhronizirajte svoj svet
Več prostora za shranjevanje dragocenih spominov. Samsung Cloud omogoča varnostno kopiranje, sinhroniziranje, obnovitev in posodobitev vaših podatkov preko Galaxy mobilnega telefona, s čimer lahko kadarkoli in kjerkoli dostopate do vsega, kar potrebujete.

Vaše zdravje je v vaših rokah
Predstavljamo vam vašega osebnega svetovalca, s pomočjo katerega boste lahko svoje življenje ohranili v optimalnem ravnovesju. Samsung Health aplikacija, ki jo ponuja Galaxy A6, vašo telesno aktivnost, prehranjevalne navade in vzorce spanja spremlja na priročnem in varnem mestu, do katerega vam je na voljo hiter in preprost dostop.

Pomočnica Bixby
Hiter dostop do vsega, kar potrebujete. Bixby Home se nauči vaših navad ter na osnovi vaših vzorcev uporabe izbere vrsto uporabnih aplikacij in vsebin. Od obvestil o sporočilih do novic, Bixby relevantne podatke zbere iz različnih aplikacij, da lahko še učinkoviteje izkoristite en sam zaslon.
  
Prejmite opomnik, takrat ko ga najbolj potrebujete. Bixby reminder je vgrajen v vaše najljubše aplikacije, zato lahko opomnike nastavite preprosto na osnovi časa in lokacije. Opomniki lahko vključujejo tudi vsebino, npr. video posnetek, ki si ga želite ogledati do konca, ko pridete domov.

Razširite svoj pogled in začnite živeti na pameten način. S pomočjo Bixby Vision, ki je vgrajen v vašo kamero, lahko iščete predmete, na preprost način prevajate dokumente ter poslovne vizitke skenirate v obliki fotografij, s čimer postane vaše delo bolj učinkovito.

Tehnične podrobnosti

Procesor
Hitrost procesorja
1,6 GHz
Vrsta procesorja
Osemjedrni

Zaslon
Velikost (glavni zaslon)
142,5 mm (5,6")
Ločljivost (glavni zaslon)
1480 x 720 (HD+)
Tehnologija (glavni zaslon)
Super AMOLED
Barvna globina (glavni zaslon)
16 milijonov

Kamera
Glavna kamera – ločljivost
16,0 MP
Glavna kamera - vrednost zaslonke
F1,7
Glavna kamera – samodejno ostrenje
Da
Sprednja kamera – ločljivost
16,0 MP
Sprednja kamera - vrednost zaslonke
F1,9
Glavna kamera – bliskavica
Da
Sprednja kamera - bliskavica
Da
Ločljivost snemanja videoposnetkov
FHD (1920 x 1080) in 30 sličic na sekundo

Pomnilnik
Velikost pomnilnika (RAM) v GB
3
Velikost pomnilnika (ROM) v GB
32
Prosti pomnilnik* (v GB)
22,1
Podpora za zunanje kartice
MicroSD (do 256 GB)

SIM
Št. SIM kartic
2
Velikost SIM kartice
Kartica nano SIM (4FF)
Tip SIM reže
SIM 1 + SIM 2 + MicroSD

Fizične lastnosti
Dimenzija (V x Š x G, mm)
149,9 x 70,8 x 7,7
Teža (g)
162

Baterija
Čas uporabe interneta (3G) (ure)
Do 10
Čas uporabe interneta (LTE) (ure)
Do 12
Čas uporabe interneta (Wi-Fi) (ure)
Do 13
Čas predvajanja videoposnetkov (ure)
Do 16
Zmogljivost standardne baterije (mAh)
3000
Odstranljiva
Ne
Čas predvajanja glasbe (ure)
Do 70
Čas pogovorov (WCDMA 3G) (ure)
Do 20

Storitve in aplikacije
Gear podpora
Gear Circle (Manager podpora), Gear Fit, Gear Fit2, Gear Fit2 Pro, Gear Sport, Gear1, Gear2, Gear2 Neo, Gear S, Gear S2, Gear S3, Gear IconX
Pokličite
Glasovni klic Video klic
Klepet
Pišite nam

Vaših pohval, kritik in predlogov bomo veseli na klub@t-2.net