Naša spletna stran uporablja piškotke.

Piškotki so majhne datoteke, ki jih naložimo na vaš računalnik, z namenom izboljšanja uporabniške izkušnje.
Uporabljamo naslednje piškotke:
Skupina 1: so ključni in brez njih stran ne bo delovala, kot bi morala. Nastavijo se, ko oddate obrazec, se prijavite ali opravite kakršnokoli interakcijo s spletno stranjo, ki gre preko klikanja na enostavne povezave. Za te piškotke nam ni potrebno dobiti vaše privolitve.
Skupina 2: z njim analiziramo promet na strani, da lahko izboljšamo uporabniško izkušnjo. Z uporabo spletne strani se strinjate z namestitvijo na vaš računalnik.

Seznam piškotkov, ki jih uporablja ta stran, si lahko ogledate tukaj.

Sesalnik Samsung stick 2v1 VS60K6050KW

Sesalnik Samsung z posebno obliko za lažjo uporabo

Možnosti nakupa:

Klubska cena na 24 obrokov
ob vezavi naročniškega razmerja za 24 mesecev
Redna cena za enkratno plačilo
ZALOGA IZDELKA
  NA ZALOGI ZA POŠILJANJE
Osebni prevzem ni možen.
Enota je vsaka začetna minuta klica v katerokoli fiksno ali mobilno omrežje znotraj Slovenije. Ne velja za klice na posebne in komercialne številke, za klice v tujino in za odhodne in dohodne klice v tujini. Enota je tudi vsak poslan SMS na območju Slovenije, ne velja pa za odhodne in dohodne SMS-e v tujini. Vključene enote MMS veljajo za vsak poslan MMS znotraj Slovenije.
Točke so bonitete, ki se članu v določenem časovnem obdobju nalagajo na njegov bonitetni račun in se pridobijo: (1)z vsakim plačanim računom, ki ga T-2 d.o.o. izstavi naročniku za svoje storitve, (2) z nakupi storitev in produktov v poslovalnici, pri čemer zaposleni v poslovalnici preveri pri stranki, če je ta član kluba, (3) z nakupi storitev in produktov preko spletne trgovine T-2 in (4) s posebnimi trženjskimi aktivnostmi kluba.
Cena ni na voljo

100% VARNO IN UDOBNO

ZANESLJIVA DOSTAVA

Izdelki, ki so na zalogi, bodo varno in zanesljivo dostavljeni na naslov, ki ga določite. Če želite, pa lahko izdelek prevzamete tudi osebno.

NAKUPOVANJE PO MERI

Nakupujte kjerkoli in kadarkoli. Udobje nakupa iz naslonjača pomeni, da se lahko po nakupih odpravite, ko imate čas, in ne takrat, ko so odprte trgovine.

MOŽNOST VRAČILA

Vsem našim članom ponujamo 14-dnevno možnost vračila izdelka, pri čemer ni potrebno navesti razloga za vračilo.

BREZPLAČNA POŠTNINA

Poštnina za izdelke v vrednosti 100 € ali več je brezplačna oziroma član plača le provizijo skladno s cenikom Pošte Slovenije.Presenetljivo zmogljivo in temeljito čiščenje
S svojim 160 W motorjem prinaša ekstremno moč sesanja, 3-krat večjo od standardnih modelov*. 21,6 V litij-ionska baterija prav tako neprekinjeno deluje do 60 minut**.

Enostavno in temeljito odstranjevanje zataknjenih las
EZClean tehnologija omogoča enostavno in higienično odstranjevanje prahu ali različnih ostankov, tudi dolgih las. EZClean posodo za prah lahko izpraznite s preprostim potegom za vzvod, nato EZClean krtačo enostavno izvlecite iz bobna.

Posebej okretno obračanje in lahko gibanje
Posebna oblika za lažje rokovanje uporabniku omogoča bistveno lažje gibanje in čiščenje s kar najmanj napora. Krtača, vrtljiva za 180 stopinj, se natančno obrača okoli ovir, medtem ko njena velika kolesca zagotavljajo mirnejše in stabilnejše gibanje.

Prilagodljivo čiščenje
Deluje kot 2 sesalnika v 1, da lahko očistite najrazličnejše površine. Kot »pokončni« sesalnik je idealen za velike talne površine, vendar z enostavnim dvigom s snemljivega podstavka postane odličen za čiščenje manjših površin, preprog ali pohištva.

Tehnične podrobnosti:
- Baterijski , brez kabla
- Glasnost: 83 dBA
- Izpušni in predmotorni filter
- Kapaciteta posode: 0,25L
- Litij-ionska baterija 
- Krtača: EZ Clean krtača, dodatna 2v1
- Teža: 2,7 kg

Garancija: 24 mesecev

*Dobava začetek februarja 2019

Pokličite
Glasovni klic Video klic
Klepet
Pišite nam

Vaših pohval, kritik in predlogov bomo veseli na info@t-2.net