Naša spletna stran uporablja piškotke.

Piškotki so majhne datoteke, ki jih naložimo na vaš računalnik, z namenom izboljšanja uporabniške izkušnje.
Uporabljamo naslednje piškotke:
Skupina 1: so ključni in brez njih stran ne bo delovala, kot bi morala. Nastavijo se, ko oddate obrazec, se prijavite ali opravite kakršnokoli interakcijo s spletno stranjo, ki gre preko klikanja na enostavne povezave. Za te piškotke nam ni potrebno dobiti vaše privolitve.
Skupina 2: z njim analiziramo promet na strani, da lahko izboljšamo uporabniško izkušnjo. Z uporabo spletne strani se strinjate z namestitvijo na vaš računalnik.

Seznam piškotkov, ki jih uporablja ta stran, si lahko ogledate tukaj.

Mobilni telefon Samsung Galaxy A6+, 32 GB, črn

Večji brat našega top modela meseca avgusta - malo večji, malo hitrejši, malo bošji.

Možnosti nakupa:

Enota je vsaka začetna minuta klica v katerokoli fiksno ali mobilno omrežje znotraj Slovenije. Ne velja za klice na posebne in komercialne številke, za klice v tujino in za odhodne in dohodne klice v tujini. Enota je tudi vsak poslan SMS na območju Slovenije, ne velja pa za odhodne in dohodne SMS-e v tujini. Vključene enote MMS veljajo za vsak poslan MMS znotraj Slovenije.
Točke so bonitete, ki se članu v določenem časovnem obdobju nalagajo na njegov bonitetni račun in se pridobijo: (1)z vsakim plačanim računom, ki ga T-2 d.o.o. izstavi naročniku za svoje storitve, (2) z nakupi storitev in produktov v poslovalnici, pri čemer zaposleni v poslovalnici preveri pri stranki, če je ta član kluba, (3) z nakupi storitev in produktov preko spletne trgovine T-2 in (4) s posebnimi trženjskimi aktivnostmi kluba.
Cena ni na voljo

100% VARNO IN UDOBNO

ZANESLJIVA DOSTAVA

Izdelki, ki so na zalogi, bodo varno in zanesljivo dostavljeni na naslov, ki ga določite. Če želite, pa lahko izdelek prevzamete tudi osebno.

NAKUPOVANJE PO MERI

Nakupujte kjerkoli in kadarkoli. Udobje nakupa iz naslonjača pomeni, da se lahko po nakupih odpravite, ko imate čas, in ne takrat, ko so odprte trgovine.

MOŽNOST VRAČILA

Vsem našim članom ponujamo 14-dnevno možnost vračila izdelka, pri čemer ni potrebno navesti razloga za vračilo.

BREZPLAČNA POŠTNINA

Poštnina za izdelke v vrednosti 100 € ali več je brezplačna oziroma član plača le provizijo skladno s cenikom Pošte Slovenije.


Odlične fotografije

Zajemanje čudovitih posnetkov in selfijev še nikoli ni bilo tako enostavno. Samsung Galaxy A6+ 2018 z nastavljivo sprednjo LED bliskavico lahko posname čudovite selfije, ne glede na to, ali je dan ali noč. Dvojna glavna kamera z zaslonko z majhno odprtino uporabnikom omogoča zajemanje ostrih in jasnih fotografij tudi pri šibki svetlobi, ne da bi pri tem žrtvovali kakovost fotografije.

Razširjen zaslon

Izkoristite razširjen prikaz na Galaxy A6+ z neskončnim zaslonom, ki sega od roba do roba in prikazuje večjo sliko v veselje uporabnikov. Ob razmerju stranic 18,5:9 se boste počutili, kot bi bili del prizora na zaslonu. Gre za največji zaslon, ki ponuja zelo širok vodoravni prikaz slike in izjemno kinematografsko doživetje.

Vsebine na telefonu lahko berete in raziskujete z manj listanja. Pri preverjanju družabnih omrežij ali branju časopisnih člankov boste videli več hkrati in si odpočili palec.

Jasen zvok

Optimizirani zvok uporabnikom nudi bogatejšo izkušnjo prostorskega zvoka, tako da lahko še bolj uživate v svojih najljubših filmih in glasbi. Galaxy A6+ z izjemno jasnostjo in resničnimi življenjskimi podrobnostmi za močnejše in bolj čutno zvočno doživetje zagotavljata celotni spekter zvoka – od visokih do nizkih tonov. Samostojno lahko vklopite Dolby Atmos učinek in tako uživajo v čudovitem zvoku.

Napredne funkcije in več prostora za shranjevanje

Galaxy A6+ je bil zasnovan s praktičnostjo in udobnostjo v mislih, zato vključuje več značilnih Samsung funkcij, vključno s prepoznavo obraza in branjem prstnih odtisov za hitro ter preprosto odklepanje telefona. Elegantna gladka in kovinska zasnova, ki je ob straneh nekoliko ukrivljena, zagotavlja večjo trajnost in udobno prileganje dlani.

Naprava podpira razširitev notranjega spomina prek MicroSD spominskih kartic, in to kar do 256 GB. Tako vam ne bo več treba skrbeti glede prenatrpanosti večpredstavnostnih vsebin.

Tehnične lastnosti

Tehnologija: LTE
Operacijski sistem: Android 8.0
Dimenzije: 160,2×75,7×7,9 mm

Funkcije: Bluetooth 4.2, Wi-Fi, A-GPS, Google sinhronizacija, potisna E-pošta, Trgovina Play, Samsung Apps portal, NFC podpora, podpora prstnega odtisa, DualSim

Zaslon
Velikost: 152,4 mm (6,0")
Ločljivost: 2220×1080 (HD+)
Tehnologija: Super Amoled
Barvna globina: 16 milijonov

Fotoaparat
Ločljivost snemanja videoposnetkov: FHD (1080p)
Glavna kamera – ločljivost: 16,0 + 5 MP
Glavna kamera – vrednost zaslonke: F/1,7, F/1,9
Sprednja kamera – ločljivost: 24,0 MP
Sprednja kamera – vrednost zaslonke: F/1,9
Bliskavica: Da
Samodejno ostrenje: Da

Procesor in pomnilnik
Hitrost CPE: 1,8 GHz
Vrsta CPE: Osemjedrni
Velikost delovnega pomnilnika (RAM): 3 GB
Velikost notranjega pomnilnika (ROM): 32 GB
Podpora razširitvi prek zunanjih kartic: MicroSD, do 256 GB

Pokličite
Glasovni klic Video klic
Klepet
Pišite nam

Vaših pohval, kritik in predlogov bomo veseli na klub@t-2.net