Naša spletna stran uporablja piškotke.

Piškotki so majhne datoteke, ki jih naložimo na vaš računalnik, z namenom izboljšanja uporabniške izkušnje.
Uporabljamo naslednje piškotke:
Skupina 1: so ključni in brez njih stran ne bo delovala, kot bi morala. Nastavijo se, ko oddate obrazec, se prijavite ali opravite kakršnokoli interakcijo s spletno stranjo, ki gre preko klikanja na enostavne povezave. Za te piškotke nam ni potrebno dobiti vaše privolitve.
Skupina 2: z njim analiziramo promet na strani, da lahko izboljšamo uporabniško izkušnjo. Z uporabo spletne strani se strinjate z namestitvijo na vaš računalnik.

Seznam piškotkov, ki jih uporablja ta stran, si lahko ogledate tukaj.

Mobilni telefon Samsung Galaxy S10 128GB, intenzivno bela

Šifra izdelka:OUSAM-GALS910W

Možnosti nakupa:

Klubska cena na 24 obrokov
ob vezavi naročniškega razmerja za 24 mesecev
Klubska cena na 12 obrokov
ob vezavi naročniškega razmerja za 12 mesecev
Klubska cena za enkratno plačilo
Klubska cena za enkratno plačilo
ZALOGA IZDELKA
POŠILJA DOBAVITELJ
Osebni prevzem ni možen.
Enota je vsaka začetna minuta klica v katerokoli fiksno ali mobilno omrežje znotraj Slovenije. Ne velja za klice na posebne in komercialne številke, za klice v tujino in za odhodne in dohodne klice v tujini. Enota je tudi vsak poslan SMS na območju Slovenije, ne velja pa za odhodne in dohodne SMS-e v tujini. Vključene enote MMS veljajo za vsak poslan MMS znotraj Slovenije.
Točke so bonitete, ki se članu v določenem časovnem obdobju nalagajo na njegov bonitetni račun in se pridobijo: (1)z vsakim plačanim računom, ki ga T-2 d.o.o. izstavi naročniku za svoje storitve, (2) z nakupi storitev in produktov v poslovalnici, pri čemer zaposleni v poslovalnici preveri pri stranki, če je ta član kluba, (3) z nakupi storitev in produktov preko spletne trgovine T-2 in (4) s posebnimi trženjskimi aktivnostmi kluba.
Cena ni na voljo

100% VARNO IN UDOBNO

ZANESLJIVA DOSTAVA

Izdelki, ki so na zalogi, bodo varno in zanesljivo dostavljeni na naslov, ki ga določite. Če želite, pa lahko izdelek prevzamete tudi osebno.

NAKUPOVANJE PO MERI

Nakupujte kjerkoli in kadarkoli. Udobje nakupa iz naslonjača pomeni, da se lahko po nakupih odpravite, ko imate čas, in ne takrat, ko so odprte trgovine.

MOŽNOST VRAČILA

Vsem našim članom ponujamo 14-dnevno možnost vračila izdelka, pri čemer ni potrebno navesti razloga za vračilo.

BREZPLAČNA POŠTNINA

Poštnina za izdelke v vrednosti 100 € ali več je brezplačna oziroma član plača le provizijo skladno s cenikom Pošte Slovenije.Izjemna kamera
Galaxy S10 predstavlja tehnologijo nove kamere in napredno inteligenco za zajetje epskih posnetkov: 
• Ultra širokokotna kamera: Kot prvi v seriji S, Galaxy S10 prinaša ultra širokokotno kamero, ki omogoča 123-stopinjski pogled in zajame toliko, kot vaše oči. Odlično za navdušujoče pokrajinske ter božanske panoramske posnetke in celo za posnetke, na katerih se vidijo vsi člani vaše razširjene družine, z ultra širokokotno kamero zajamete celotno sliko. 
• Funkcija Super Steady in snemanje video posnetkov v visoki kakovosti: Galaxy S10, s pomočjo tehnologije digitalnega stabilizatorja, omogoča snemanje po vzoru “mirne roke”. Ne glede na to, ali se prepuščate plesnim ritmom na vašem priljubljenem koncertu, ali pa želite ujeti vsak trenutek razburkane vožnje s kolesom, s funkcijo Super Steady ujamete sleherni trenutek. Obe kameri, glavna in sprednja, ujameta trenutke v UHD kakovosti, in kot prva v svojem razredu, sprednja kamera omogoča ujetje trenutka v HDR10+[6].
• Kamera z umetno inteligenco: Galaxy S10 z nevralno procesno enoto (NPU) naredi že tako pametne funkcije natančnejše, brez prednastavljenih dodatnih nastavitev kamere. S pomočjo NPU tudi funkcija Scene Optimizer sedaj lažje prepozna in natančneje procesira dodatne posnetke. In s funkcijo Shot Suggestion vam Galaxy S10 zagotavlja samodejna priporočila kompozicij za boljše uokvirjanje vaših fotografij.

Napredne funkcije zmogljivosti za najboljši izkoristek vašega telefona
Galaxy S10 se ponaša z izjemno strojno in programsko opremo, ki temelji na strojnem učenju. S popolnoma novo zmogljivostjo skupne rabe energije, z izboljšano zmogljivostjo z umetno inteligenco in inteligentnim brezžičnim omrežjem je Galaxy S10 najinteligentnejša Samsung naprava do sedaj.  
• Brezžična skupna raba energije[7] : Samsung na Galaxy S10 predstavlja brezžično skupno rabo energije, ki omogoča brezskrbno polnjenje pametnih telefonov in tudi nosljivih naprav z iQ certifikatom. Sposobnosti Galaxy S10 se kažejo tudi v tem, da medtem, ko se polni, istočasno z brezžično skupno rabo energije[8]  polni tudi drugo napravo, ki se polni z običajnim polnilcem, kar omogoča, da lahko drugi polnilec pustite doma medtem, ko ste vi na poti.  
• Inteligentna zmogljivost: Nova programska oprema na Galaxy S10, ki jo poganja umetna inteligenca, samodejno in na osnovi uporabe vašega telefona, optimizira baterijo, procesor, pomnilnik in celo temperaturo naprave. Ter se izboljšuje skozi čas. Z izboljševanjem zmogljivosti umetne inteligence, se Galaxy S10 uči, kako z vašim telefonom zagnati hitreje tiste aplikacije, ki jih najpogosteje uporabljate.
• Inteligentno brezžično omrežje: Galaxy S10 vključuje inteligentno brezžično omrežje, kar omogoča nemoteno in varno povezanost pri preklapljanju Wi-Fi in LTE. Hkrati pa opozarja na možne nepreverjene brezžične povezave. Galaxy S10 podpira nov Wi-Fi 6 standard za boljšo brezžično povezanost na kompatibilen usmerjevalnik.
• Bixby navade: storitev Bixby na Galaxy S10 samodejno prepozna vaše navade in zagotavlja bolj osebna priporočila, ki vašemu vsakdanu prinašajo enostavnost. S prednastavljenimi navadami, kot so navade pri vožnji ali pred spanjem, bo vaš vsakdan z Galaxy S10 sedaj bogatejši.[9]

 

Pokličite
Glasovni klic Video klic
Klepet
Pišite nam

Vaših pohval, kritik in predlogov bomo veseli na info@t-2.net