Naša spletna stran uporablja piškotke.

Piškotki so majhne datoteke, ki jih naložimo na vaš računalnik, z namenom izboljšanja uporabniške izkušnje.
Uporabljamo naslednje piškotke:
Skupina 1: so ključni in brez njih stran ne bo delovala, kot bi morala. Nastavijo se, ko oddate obrazec, se prijavite ali opravite kakršnokoli interakcijo s spletno stranjo, ki gre preko klikanja na enostavne povezave. Za te piškotke nam ni potrebno dobiti vaše privolitve.
Skupina 2: z njim analiziramo promet na strani, da lahko izboljšamo uporabniško izkušnjo. Z uporabo spletne strani se strinjate z namestitvijo na vaš računalnik.

Seznam piškotkov, ki jih uporablja ta stran, si lahko ogledate tukaj.

Tablični računalnik Samsung GALAXY TAB A 10.1 WI-FI (2+32GB), črna (T510)

Šifra izdelka:OUSAM-GTABT510B

Možnosti nakupa:

Klubska cena na 24 obrokov
ob vezavi naročniškega razmerja za 24 mesecev
Klubska cena na 12 obrokov
ob vezavi naročniškega razmerja za 12 mesecev
Klubska cena za enkratno plačilo
Klubska cena za enkratno plačilo
ZALOGA IZDELKA
V ostalih poslovalnicah izdelka ni na zalogi.
Enota je vsaka začetna minuta klica v katerokoli fiksno ali mobilno omrežje znotraj Slovenije. Ne velja za klice na posebne in komercialne številke, za klice v tujino in za odhodne in dohodne klice v tujini. Enota je tudi vsak poslan SMS na območju Slovenije, ne velja pa za odhodne in dohodne SMS-e v tujini. Vključene enote MMS veljajo za vsak poslan MMS znotraj Slovenije.
Točke so bonitete, ki se članu v določenem časovnem obdobju nalagajo na njegov bonitetni račun in se pridobijo: (1)z vsakim plačanim računom, ki ga T-2 d.o.o. izstavi naročniku za svoje storitve, (2) z nakupi storitev in produktov v poslovalnici, pri čemer zaposleni v poslovalnici preveri pri stranki, če je ta član kluba, (3) z nakupi storitev in produktov preko spletne trgovine T-2 in (4) s posebnimi trženjskimi aktivnostmi kluba.
Cena ni na voljo

100% VARNO IN UDOBNO

ZANESLJIVA DOSTAVA

Izdelki, ki so na zalogi, bodo varno in zanesljivo dostavljeni na naslov, ki ga določite. Če želite, pa lahko izdelek prevzamete tudi osebno.

NAKUPOVANJE PO MERI

Nakupujte kjerkoli in kadarkoli. Udobje nakupa iz naslonjača pomeni, da se lahko po nakupih odpravite, ko imate čas, in ne takrat, ko so odprte trgovine.

MOŽNOST VRAČILA

Vsem našim članom ponujamo 14-dnevno možnost vračila izdelka, pri čemer ni potrebno navesti razloga za vračilo.

BREZPLAČNA POŠTNINA

Poštnina za izdelke v vrednosti 100 € ali več je brezplačna oziroma član plača le provizijo skladno s cenikom Pošte Slovenije.



Zabava naslednje generacije v obliki tabličnega računalnika

Zabava vam je zdaj še bliže. Ustvarili smo tablični računalnik, ki je hkrati vsestranski, eleganten in cenovno dostopen – kajti zabava naslednje generacije pripada vsaki generaciji. Privoščite si visoko kakovost brez visoki cen s Samsung Galaxy Tab A (2019, 25,6 cm/10,1").

Kovinsko ohišje za vrhunski občutek

Ustvarili smo tablični računalnik, ki je hkrati vsestranski, eleganten in cenovno dostopen. Zahvaljujoč svojemu zaslonu in specifikacijam je popoln medijski tablični računalnik, ki pod zunanjim slojem iz vrhunske kovine v debelino meri le 7,5 mm. Izberite svojega v barvi, ki se najbolje ujema z vašim življenjskim stilom – zlati, srebrni ali črni.

Resnično poglobljena izkušnja, med katero vsebine oživijo

Izkusite več vsebine, ki si jo želite ogledati. Samsung Galaxy Tab A (2019, 25,6 cm/10,1") odlikuje živahni 25,6-centimetrski (10,1-palčni) WUXGA zaslon, ki zagotavlja barvno reprodukcijo v 1920 x 1200 slikovnih pikah in optimalne ravni svetlosti zaslona. Zdaj se lahko povsem potopite v vaše najljubše Netflix filme in TV serije.

Vrhunska dinamična izkušnja 3D zvoka

Samsung Galaxy Tab A (2019, 25,6 cm/10,1") vključuje izboljšan sistem dveh zvočnikov, ki vam omogoča poslušanje vse vaše najljubše glasbe preko Spotify storitve in še več ter vam zagotavlja bogat in realističen zvok. Obenem vam tridimenzionalni prostorski Dolby Atmos zvok omogoča popolno zlitje z dogajanjem na zaslonu.

Digitalno igrišče za učenje in zabavo

Kids Home vam pomaga ustvariti varno okolje, ki ga lahko vaši otroci raziskujejo. Preprosto pritisnite na Kids Home na hitri nadzorni plošči in uživajte v domorodnih aplikacijah z liki, ki živijo v svojem virtualnem svetu. Starševski nadzor vam omogoča spremljanje uporabe in igre, da lahko vašemu otroku brez skrbi dovolite uporabo tabličnega računalnika.

Povezan nadzor naprave z enega samega zaslona

Samsung Galaxy Tab A (2019, 25,6 cm/10,1") se popolnoma ujema z drugimi povezanimi napravami v vašem pametnem domu. S SmartThings aplikacijo lahko na enem samem zaslonu na daljavo preprosto spremljate in nadzorujete vaše ostale naprave, povezane gospodinjske aparate in celo naprave tretjih strank.

Delite in ostanite povezani, tudi ko niste skupaj

Z družinsko skupino lahko vsak član družine uporablja svoj Samsung račun in preprosto deli najpomembnejše vsebine. V trenutku lahko delite fotografije, koledarske dogodke, beležke in ostale opomnike, s čimer se lahko skupaj posvetite delu in ustvarjate spomine.

Osredotočite se le na tisto, kar želite videti

Oglejte si, kar želite, takrat, ko želite. Z One UI Samsung Galaxy Tab A (2019, 25,6 cm/10,1") kar najbolj zmanjša prenapolnjenost zaslona in vam prikaže le vsebine, ki so za vas relevantne. Pritisnite na ikono in se osredotočite le na to, kar želite natančno videti in prebrati, ter uživajte v optimizirani izkušnji tabličnega računalnika z velikim zaslonom.

Zmogljivost, ki ostaja v koraku z vami

Zmogljivost in specifikacije Galaxy razreda po dostopni ceni. Samsung Galaxy Tab A (2019, 25,6 cm/10,1") lahko povežete s pomnilnikom z 2 GB RAM-a in 32 GB ROM-a. Svoje vsebine lahko preprosto shranite tudi tako, da dodate microSD kartico in pridobite do 512 dodatnih GB spomina.

 

Pokličite
Glasovni klic Video klic
Klepet
Pišite nam

Vaših pohval, kritik in predlogov bomo veseli na info@t-2.net