Naša spletna stran uporablja piškotke.

Piškotki so majhne datoteke, ki jih naložimo na vaš računalnik, z namenom izboljšanja uporabniške izkušnje.
Uporabljamo naslednje piškotke:
Skupina 1: so ključni in brez njih stran ne bo delovala, kot bi morala. Nastavijo se, ko oddate obrazec, se prijavite ali opravite kakršnokoli interakcijo s spletno stranjo, ki gre preko klikanja na enostavne povezave. Za te piškotke nam ni potrebno dobiti vaše privolitve.
Skupina 2: z njim analiziramo promet na strani, da lahko izboljšamo uporabniško izkušnjo. Z uporabo spletne strani se strinjate z namestitvijo na vaš računalnik.

Seznam piškotkov, ki jih uporablja ta stran, si lahko ogledate tukaj.

Mobilni telefon Huawei P Smart Z, modra

Ob nakupu telefona med 19.8. in 15.9. Huawei podarja bluetooth zvočnik!
Sorodni izdelki:
Barva

Možnosti nakupa:

Klubska cena na 24 obrokov
ob vezavi naročniškega razmerja za 24 mesecev
Redna cena za enkratno plačilo
ZALOGA IZDELKA
Izdelka ni na zalogi za pošiljanje. Je pa na voljo v spodnjih poslovalnicah, kjer je možen osebni prevzem.
Jesenice NA ZALOGI
PP Ajdovščina NA ZALOGI
PP Lucija NA ZALOGI
PP Medvode NA ZALOGI
PP Postojna NA ZALOGI
PP Tržič NA ZALOGI
V ostalih poslovalnicah izdelka ni na zalogi.
Enota je vsaka začetna minuta klica v katerokoli fiksno ali mobilno omrežje znotraj Slovenije. Ne velja za klice na posebne in komercialne številke, za klice v tujino in za odhodne in dohodne klice v tujini. Enota je tudi vsak poslan SMS na območju Slovenije, ne velja pa za odhodne in dohodne SMS-e v tujini. Vključene enote MMS veljajo za vsak poslan MMS znotraj Slovenije.
Točke so bonitete, ki se članu v določenem časovnem obdobju nalagajo na njegov bonitetni račun in se pridobijo: (1)z vsakim plačanim računom, ki ga T-2 d.o.o. izstavi naročniku za svoje storitve, (2) z nakupi storitev in produktov v poslovalnici, pri čemer zaposleni v poslovalnici preveri pri stranki, če je ta član kluba, (3) z nakupi storitev in produktov preko spletne trgovine T-2 in (4) s posebnimi trženjskimi aktivnostmi kluba.
Cena ni na voljo

100% VARNO IN UDOBNO

ZANESLJIVA DOSTAVA

Izdelki, ki so na zalogi, bodo varno in zanesljivo dostavljeni na naslov, ki ga določite. Če želite, pa lahko izdelek prevzamete tudi osebno.

NAKUPOVANJE PO MERI

Nakupujte kjerkoli in kadarkoli. Udobje nakupa iz naslonjača pomeni, da se lahko po nakupih odpravite, ko imate čas, in ne takrat, ko so odprte trgovine.

MOŽNOST VRAČILA

Vsem našim članom ponujamo 14-dnevno možnost vračila izdelka, pri čemer ni potrebno navesti razloga za vračilo.

BREZPLAČNA POŠTNINA

Poštnina za izdelke v vrednosti 100 € ali več je brezplačna oziroma član plača le provizijo skladno s cenikom Pošte Slovenije.Paket vsebuje:
  • Slušalke
  • Polnilec + Kabel USB C
  • Telefon

Huawei P smart Z je pametni telefon, ki vas ne bo razočaral. Izjemen 16,74-centimetrski zaslon HUAWEI Ultra FullView, prinaša vrhunsko izkušnjo gledanja vaših najljubših vsebin - brez zareze na vrhu. Z dodatno stekleno lečo, ki je nameščena na glavni kameri, objektiv 6P učinkovito zbira svetlobo za povečanje ločljivosti in kontrasta za boljšo kakovost. Vaše fotografije bodo tako bolj jasne, svetlejše in realistične v primerjavi s telefonom, ki ima kamero z objektivom 5P.

DARILO

Bluetooth zvočnik Huawei Mini Speaker Stereo Pair (CM-510)
- v paketu sta dva zvočnika
- 360° zvok in globoki nizki toni
- lahko prenosljiv
- preprost za uporabo
- vodoodporen
- minimalističen izgled

OPIS KAMPANJE

Ob koncu poletja oziroma ob začetku novega šolskega leta bo Huawei vsem kupcem, ki bodo med 19. avgustom in 15. septembrom (oziroma do izteka zalog) kupili aparat Huawei P30 lite in/ali Huawei P smart Z podaril bluetooth zvočnik Huawei Mini Speaker Stereo Pair (CM-510). Kupec bo darilo prejel po pošti, po uspešni registraciji na Huawei spletni strani.

TRAJANJE KAMPANJE

Kampanja bo trajala od 19. avgusta do 15. septembra oziroma do izteka zalog zvočnikov. Registracija bo mogoča do 19. septembra.

MEHANIKA KAMPANJE

1. Kupec na pooblaščenem prodajnem mestu med 19.8. in 15.9. kupi aparat P30 lite in/ali P smart Z;
2. Po nakupu naprave se kupec registrira na spletni strani Huawei - https://consumer.huawei.com/si/campaign/bts. Ob registraciji vnese svoje osebne podatke, številko IMEI naprave in kopijo računa;
3. Po registraciji se vneseni podatki pregledajo in potrdijo;
4. Kupec s strani Huawei Slovenija po pošti prejme darilo – zvočnik.

Pokličite
Glasovni klic Video klic
Klepet
Pišite nam

Vaših pohval, kritik in predlogov bomo veseli na info@t-2.net