Naša spletna stran uporablja piškotke.

Piškotki so majhne datoteke, ki jih naložimo na vaš računalnik, z namenom izboljšanja uporabniške izkušnje.
Uporabljamo naslednje piškotke:
Skupina 1: so ključni in brez njih stran ne bo delovala, kot bi morala. Nastavijo se, ko oddate obrazec, se prijavite ali opravite kakršnokoli interakcijo s spletno stranjo, ki gre preko klikanja na enostavne povezave. Za te piškotke nam ni potrebno dobiti vaše privolitve.
Skupina 2: z njim analiziramo promet na strani, da lahko izboljšamo uporabniško izkušnjo. Z uporabo spletne strani se strinjate z namestitvijo na vaš računalnik.

Seznam piškotkov, ki jih uporablja ta stran, si lahko ogledate tukaj.

Lego City 60203 Smučarsko središče

Šifra izdelka:OXOST-LEGO60203
LEGO City 60203 smučišče Toplo se obleci in se sprehodi v zabaven dan po smučišču. Preizkusi svoje sposobnosti na ploščadi ob snežnem parku ali na velikem zaslonu nad smučarsko trgovino opazuješ druge deskarje, ki so trenutno na smučišču v živo iz helikopterja. Pazi in odstopi prostor, saj medicinsko osebje pelje poškodovanega smučarja na motornih saneh. S prijatelji zgradite snežaka in se nato ogrejte z dobro pijačo iz naslednje kabine. Ko se malo ogreješ, pojdi po klancu in se prepusti zabavi

Možnosti nakupa:

Klubska cena na 24 obrokov
ob vezavi naročniškega razmerja za 24 mesecev
Klubska cena za enkratno plačilo
Redna cena za enkratno plačilo
ZALOGA IZDELKA
  NA ZALOGI ZA POŠILJANJE
Osebni prevzem ni možen.
Enota je vsaka začetna minuta klica v katerokoli fiksno ali mobilno omrežje znotraj Slovenije. Ne velja za klice na posebne in komercialne številke, za klice v tujino in za odhodne in dohodne klice v tujini. Enota je tudi vsak poslan SMS na območju Slovenije, ne velja pa za odhodne in dohodne SMS-e v tujini. Vključene enote MMS veljajo za vsak poslan MMS znotraj Slovenije.
Točke so bonitete, ki se članu v določenem časovnem obdobju nalagajo na njegov bonitetni račun in se pridobijo: (1)z vsakim plačanim računom, ki ga T-2 d.o.o. izstavi naročniku za svoje storitve, (2) z nakupi storitev in produktov v poslovalnici, pri čemer zaposleni v poslovalnici preveri pri stranki, če je ta član kluba, (3) z nakupi storitev in produktov preko spletne trgovine T-2 in (4) s posebnimi trženjskimi aktivnostmi kluba.
Cena ni na voljo

100% VARNO IN UDOBNO

ZANESLJIVA DOSTAVA

Izdelki, ki so na zalogi, bodo varno in zanesljivo dostavljeni na naslov, ki ga določite. Če želite, pa lahko izdelek prevzamete tudi osebno.

NAKUPOVANJE PO MERI

Nakupujte kjerkoli in kadarkoli. Udobje nakupa iz naslonjača pomeni, da se lahko po nakupih odpravite, ko imate čas, in ne takrat, ko so odprte trgovine.

MOŽNOST VRAČILA

Vsem našim članom ponujamo 14-dnevno možnost vračila izdelka, pri čemer ni potrebno navesti razloga za vračilo.

BREZPLAČNA POŠTNINA

Poštnina za izdelke v vrednosti 100 € ali več je brezplačna oziroma član plača le provizijo skladno s cenikom Pošte Slovenije.Komplet vsebuje:

11 minifiguric: 3 člani smučarske patrulje, prodajalec v smučarski trgovini, pilot helikopterja, smučar, deskar, 2 otroka, prodajalec toplih napitkov in njegova stranka ter številke pes in snežak.

Dvonadstropna reševalna osnova z antenami na strehi, trgovina s smučmi s televizijo z velikim zaslonom in desko za smuči ter smučarsko stojalo, topli napitki in okusno stojalo za piškote, poleg tega pa še odličen snežni park s svetilko, klančino in ograjo, da lahko ob tem izvajaš trike.

Auto 4×4 s premičnim plugom, motorne sani s prikolico in helikopterjem z odpiralnim kokpitom, vrtljivimi rotorji in kamero.

** Dodatki ** vključujejo 4 pare smuči, 3 pare smučarskih palic, 4 snežne deske, 4 vrči, 2 košari, sod brizge, 2 čistilca za led, daljnogled, 2 radia, 2 lopati, škatlo z orodjem / opremo za zagotovitev prve pomoči, ključ, sekiro, žago, metlo, krpljo, čelada za smučarske očala, topel klobuk, nosila, plus ločilo za kocke in sestavljeni znak.

Vrteči rotorji helikopterja, ki leti po pobočju in opazuje deskarje, ko izvajajo najboljše trike.

Poškodovanega smučarja postavi na nosila na skuterju in ga pripelji do baze za reševanje, da mu bo lahko medicinsko osebje pomagalo.

Helikopter v višino meri 7 cm, 20 cm v dolžino in 7 cm v širino.

Snežne sani v višino merijo nad 5 cm, 18 cm v dolžino in 3 cm v širino.

Viličar meri nad 9 cm v višino, 14 cm v dolžino in 7 cm v širino.

Podstavek s toplimi napitki in skodelicami meri v višino nad 10 cm, v širino 6 cm in v globino 3 cm.

Restavracija Tiane v višino meri 12 cm, 16 cm v širino in 12 cm v globino.

Osnova Avenger ima višino več kot 20 cm, širino 19 cm in globino 7 cm.

Svetilnik v višino meri 15 cm, 12 cm v širino in 7 cm v globino.

Ograja je široka več kot 11 cm.

Število delov je 806.

Primerno za otroke, starejše od 6 let starosti.

Pokličite
Glasovni klic Video klic
Klepet
Pišite nam

Vaših pohval, kritik in predlogov bomo veseli na info@t-2.net