Naša spletna stran uporablja piškotke.

Piškotki so majhne datoteke, ki jih naložimo na vaš računalnik, z namenom izboljšanja uporabniške izkušnje.
Uporabljamo naslednje piškotke:
Skupina 1: so ključni in brez njih stran ne bo delovala, kot bi morala. Nastavijo se, ko oddate obrazec, se prijavite ali opravite kakršnokoli interakcijo s spletno stranjo, ki gre preko klikanja na enostavne povezave. Za te piškotke nam ni potrebno dobiti vaše privolitve.
Skupina 2: z njim analiziramo promet na strani, da lahko izboljšamo uporabniško izkušnjo. Z uporabo spletne strani se strinjate z namestitvijo na vaš računalnik.

Seznam piškotkov, ki jih uporablja ta stran, si lahko ogledate tukaj.

Lego City 60233 Otvoritev slaščičarne s krofi

Šifra izdelka:OXOST-LEGO60233
LEGO City 60233 Odpiranje trgovine s krofi Odpravite se v mesto in nakupite dobrote iz nove trgovine s krofi. Pazi, da žerjav previdno dvigne ogromni krof nad trgovino. Nato si oglejte vse igrače v trgovini z igračami. Pravkar so dobili kapo s propelerjem s popustom! Pazi, veriga se je zlomila in ogromna krofnica se bo odlepila! Policijski uradnik LEGO® City Duke DeTain se je lotil akcije! Ali lahko ujameš krof, preden se odlepi?

Možnosti nakupa:

Klubska cena na 24 obrokov
ob vezavi naročniškega razmerja za 24 mesecev
Klubska cena za enkratno plačilo
Redna cena za enkratno plačilo
ZALOGA IZDELKA
  NA ZALOGI ZA POŠILJANJE
Osebni prevzem ni možen.
Enota je vsaka začetna minuta klica v katerokoli fiksno ali mobilno omrežje znotraj Slovenije. Ne velja za klice na posebne in komercialne številke, za klice v tujino in za odhodne in dohodne klice v tujini. Enota je tudi vsak poslan SMS na območju Slovenije, ne velja pa za odhodne in dohodne SMS-e v tujini. Vključene enote MMS veljajo za vsak poslan MMS znotraj Slovenije.
Točke so bonitete, ki se članu v določenem časovnem obdobju nalagajo na njegov bonitetni račun in se pridobijo: (1)z vsakim plačanim računom, ki ga T-2 d.o.o. izstavi naročniku za svoje storitve, (2) z nakupi storitev in produktov v poslovalnici, pri čemer zaposleni v poslovalnici preveri pri stranki, če je ta član kluba, (3) z nakupi storitev in produktov preko spletne trgovine T-2 in (4) s posebnimi trženjskimi aktivnostmi kluba.
Cena ni na voljo

100% VARNO IN UDOBNO

ZANESLJIVA DOSTAVA

Izdelki, ki so na zalogi, bodo varno in zanesljivo dostavljeni na naslov, ki ga določite. Če želite, pa lahko izdelek prevzamete tudi osebno.

NAKUPOVANJE PO MERI

Nakupujte kjerkoli in kadarkoli. Udobje nakupa iz naslonjača pomeni, da se lahko po nakupih odpravite, ko imate čas, in ne takrat, ko so odprte trgovine.

MOŽNOST VRAČILA

Vsem našim članom ponujamo 14-dnevno možnost vračila izdelka, pri čemer ni potrebno navesti razloga za vračilo.

BREZPLAČNA POŠTNINA

Poštnina za izdelke v vrednosti 100 € ali več je brezplačna oziroma član plača le provizijo skladno s cenikom Pošte Slovenije.Vključuje:

10 LEGO® City minifigure: policist Duke DeTain, zločinec, lastnik trgovine z igračami, 2 natakarja, voznik tovornjaka, novinar, snemalec, taksist in otrok.

Trgovina s krofom z aparatom za kavo, odprtimi vrati, ogromno funkcijo za sprostitev krofov iz strehe trgovine in bankomata ter trgovina z igračami z baloni in policami za igrače.

Tovornjak z žerjavom z dvigalno in spuščevalno roko z verigo, ogromno stojalo za krof s teleskopskimi stabilizacijskimi nogami, policijsko motorno kolo, snemljiv strešni taksi, oskrba novinarjev s streho, satelit, TV zasloni in proizvodna oprema, plus kolo z dežnikom, ki bo videl luči dneva junija 2019.

Dodatki vključujejo pokrov propelerja, ki je nov od junija 2019, medvedek, kitaro, rolko, vlak, ribiško mrežo, kamero, mikrofon, železnik, 5 krofov, 5 kolačkov, 4 piškote, bankovec in 5 kav. skodelice.

Tovornjak meri 9 cm v višino, v dolžino 28 cm in širino 7 cm.

Dostava novinarjev meri več kot 8 cm v višino, 11 cm v dolžino in 6 cm v širino

Kolo z mobilno kavarno meri več kot 6 cm v višino, 8 cm v dolžino in 4 cm v širino.

Taksi meri v višino 5 cm, 11 cm v dolžino in 5 cm v širino.

Policijski motor v višino meri 3 cm in 7 cm v dolžino

Trgovina s krofi meri več kot 17 cm v višino, 14 cm v širino in 6 cm v globino

Trgovina z igračami meri nad 13 cm višine, 12 cm v širino in 6 cm globoko.

Aplikacija LEGO® Life omogoča dostop do intuitivnih navodil za gradnjo PLUS. – Pomaga tako gradbenikom kot tudi manjšim gradbenikom, saj ponuja dobro urejene funkcije povečave in poseben način, ki jim omogoča vizualizacijo svojih stvaritev na poti.

Prenesite aplikacijo LEGO® Life na iOS ali Android iz trgovine s programi. Preden se prijavite na spletno stran, se posvetujte s svojimi starši ali skrbniki.

Število kosov: 790.

Primerno za otroke, starejše od 6 let starosti.

Pokličite
Glasovni klic Video klic
Klepet
Pišite nam

Vaših pohval, kritik in predlogov bomo veseli na info@t-2.net