Naša spletna stran uporablja piškotke.

Piškotki so majhne datoteke, ki jih naložimo na vaš računalnik, z namenom izboljšanja uporabniške izkušnje.
Uporabljamo naslednje piškotke:
Skupina 1: so ključni in brez njih stran ne bo delovala, kot bi morala. Nastavijo se, ko oddate obrazec, se prijavite ali opravite kakršnokoli interakcijo s spletno stranjo, ki gre preko klikanja na enostavne povezave. Za te piškotke nam ni potrebno dobiti vaše privolitve.
Skupina 2: z njim analiziramo promet na strani, da lahko izboljšamo uporabniško izkušnjo. Z uporabo spletne strani se strinjate z namestitvijo na vaš računalnik.

Seznam piškotkov, ki jih uporablja ta stran, si lahko ogledate tukaj.

Lego Duplo 10875 Tovorni vlak

Šifra izdelka:OXOST-LEGO10875
LEGO® DUPLO® 10875 Tovorni vlak je zaradi enostavnosti uporabe in veliko interaktivnih elementov primeren za tudi najmanjše. Otroci lahko postanejo strojevodje s tehnologijo motorja Push & Go – Vlak se začne premikati z nežnim potiskom naprej ali nazaj in ustavi bodisi s pridržanjem ali z dvignjenimi tirnicami. Pomagajte jim na tirnice postaviti 5 barvnih kock, s katerimi bodo zaustavili vlak. Vklopite ali izklopite luči, ustavite oskrbo goriva, spreminjajte smer vožnje in ustavite, kjerkoli želite

Možnosti nakupa:

Klubska cena na 24 obrokov
ob vezavi naročniškega razmerja za 24 mesecev
Klubska cena za enkratno plačilo
Redna cena za enkratno plačilo
ZALOGA IZDELKA
  NA ZALOGI ZA POŠILJANJE
Osebni prevzem ni možen.
Enota je vsaka začetna minuta klica v katerokoli fiksno ali mobilno omrežje znotraj Slovenije. Ne velja za klice na posebne in komercialne številke, za klice v tujino in za odhodne in dohodne klice v tujini. Enota je tudi vsak poslan SMS na območju Slovenije, ne velja pa za odhodne in dohodne SMS-e v tujini. Vključene enote MMS veljajo za vsak poslan MMS znotraj Slovenije.
Točke so bonitete, ki se članu v določenem časovnem obdobju nalagajo na njegov bonitetni račun in se pridobijo: (1)z vsakim plačanim računom, ki ga T-2 d.o.o. izstavi naročniku za svoje storitve, (2) z nakupi storitev in produktov v poslovalnici, pri čemer zaposleni v poslovalnici preveri pri stranki, če je ta član kluba, (3) z nakupi storitev in produktov preko spletne trgovine T-2 in (4) s posebnimi trženjskimi aktivnostmi kluba.
Cena ni na voljo

100% VARNO IN UDOBNO

ZANESLJIVA DOSTAVA

Izdelki, ki so na zalogi, bodo varno in zanesljivo dostavljeni na naslov, ki ga določite. Če želite, pa lahko izdelek prevzamete tudi osebno.

NAKUPOVANJE PO MERI

Nakupujte kjerkoli in kadarkoli. Udobje nakupa iz naslonjača pomeni, da se lahko po nakupih odpravite, ko imate čas, in ne takrat, ko so odprte trgovine.

MOŽNOST VRAČILA

Vsem našim članom ponujamo 14-dnevno možnost vračila izdelka, pri čemer ni potrebno navesti razloga za vračilo.

BREZPLAČNA POŠTNINA

Poštnina za izdelke v vrednosti 100 € ali več je brezplačna oziroma član plača le provizijo skladno s cenikom Pošte Slovenije.Skočite na LEGO® DUPLO® tovorni vlak s preprostimi kockami, lokomotivo z motorjem s tehnologijo Push & Go, ki sveti in oddaja zvoke, in dodatno aplikacijo z možnostjo igranja spletnih iger. Vlak je primeren tudi za najmlajše, ki ga bodo enostavno potisnili naprej ali nazaj in ga ustavili s pridržanjem. Pokažite otrokom, kako lahko položijo vseh 5 barvnih kock na progo tako, da da bo vlak sledil njihovim navodilom. Vlak lahko pelje hitreje, vklopi ali izklopi luči, napolni gorivo, spremeni smer ali ustavi. S pomočjo mobilnih žerjavov pomagajte otrokom in raztovorite tovorne vagone. Povlecite vlak naprej in ga pošljite v pristanišče, da vzamete ribe iz čolna.

Zabavajte se z otroki in igrajte v trgovini, medtem ko se strojevodja lahko ustavi v kavarni na kosilu. Vendar zabava z LEGO® DUPLO® vlakcem se ne bo ustavila! Prenesite si aplikacijo ZDARMA z daljinskim upravljalnikom in veliko drugih zabavnih aktivnosti za najmanjše. Vlak in tirnice, ki so vključene v ta komplet, so združljive tudi z vlaki iz vaše obstoječe zbirke LEGO® DUPLO®. Z ladjo se lahko prav tako igrate tudi v kadi! OPOZORILO: Lokomotive in baterij ne smete postaviti ali uporabljati v bližini vode. Prenesite dodatno aplikacijo, ki je brezplačno na voljo v App Store, Google Play ali Amazon Kindle.

Pokličite
Glasovni klic Video klic
Klepet
Pišite nam

Vaših pohval, kritik in predlogov bomo veseli na info@t-2.net