Naša spletna stran uporablja piškotke.

Piškotki so majhne datoteke, ki jih naložimo na vaš računalnik, z namenom izboljšanja uporabniške izkušnje.
Uporabljamo naslednje piškotke:
Skupina 1: so ključni in brez njih stran ne bo delovala, kot bi morala. Nastavijo se, ko oddate obrazec, se prijavite ali opravite kakršnokoli interakcijo s spletno stranjo, ki gre preko klikanja na enostavne povezave. Za te piškotke nam ni potrebno dobiti vaše privolitve.
Skupina 2: z njim analiziramo promet na strani, da lahko izboljšamo uporabniško izkušnjo. Z uporabo spletne strani se strinjate z namestitvijo na vaš računalnik.

Seznam piškotkov, ki jih uporablja ta stran, si lahko ogledate tukaj.

Lego Star Wars 75217 Imperialni Conveyex Transport™

Šifra izdelka:OXOST-LEGO75217
Skoči na krov plovila LEGO® Star Wars 75217 transportni imperij Conveyex z Hanom in Chewiejem in začni s pogumnim napadom. Povzpnite se na vrh plovila in streljajte. Zavarujte dragoceni coaxium, vendar pazite na strelce, ki na vas prežijo iz vseh smeri. LEGO Star Wars lokomotiva se ne ustavi pred nikomer.

Možnosti nakupa:

Klubska cena na 24 obrokov
ob vezavi naročniškega razmerja za 24 mesecev
Klubska cena za enkratno plačilo
Redna cena za enkratno plačilo
ZALOGA IZDELKA
  NA ZALOGI ZA POŠILJANJE
Osebni prevzem ni možen.
Enota je vsaka začetna minuta klica v katerokoli fiksno ali mobilno omrežje znotraj Slovenije. Ne velja za klice na posebne in komercialne številke, za klice v tujino in za odhodne in dohodne klice v tujini. Enota je tudi vsak poslan SMS na območju Slovenije, ne velja pa za odhodne in dohodne SMS-e v tujini. Vključene enote MMS veljajo za vsak poslan MMS znotraj Slovenije.
Točke so bonitete, ki se članu v določenem časovnem obdobju nalagajo na njegov bonitetni račun in se pridobijo: (1)z vsakim plačanim računom, ki ga T-2 d.o.o. izstavi naročniku za svoje storitve, (2) z nakupi storitev in produktov v poslovalnici, pri čemer zaposleni v poslovalnici preveri pri stranki, če je ta član kluba, (3) z nakupi storitev in produktov preko spletne trgovine T-2 in (4) s posebnimi trženjskimi aktivnostmi kluba.
Cena ni na voljo

100% VARNO IN UDOBNO

ZANESLJIVA DOSTAVA

Izdelki, ki so na zalogi, bodo varno in zanesljivo dostavljeni na naslov, ki ga določite. Če želite, pa lahko izdelek prevzamete tudi osebno.

NAKUPOVANJE PO MERI

Nakupujte kjerkoli in kadarkoli. Udobje nakupa iz naslonjača pomeni, da se lahko po nakupih odpravite, ko imate čas, in ne takrat, ko so odprte trgovine.

MOŽNOST VRAČILA

Vsem našim članom ponujamo 14-dnevno možnost vračila izdelka, pri čemer ni potrebno navesti razloga za vračilo.

BREZPLAČNA POŠTNINA

Poštnina za izdelke v vrednosti 100 € ali več je brezplačna oziroma član plača le provizijo skladno s cenikom Pošte Slovenije.Skoči na krov plovila LEGO® Star Wars 75217 transportni imperij Conveyex z Hanom in Chewiejem in začni s pogumnim napadom. Snemljiv voz,premični streljaški stolp z 2 strelnima linijama, vlečni priključek in stranskimi nastavki, kjer se lahko strelci dvignejo. V notranjosti boste našli lestev za dostop, ki vodi na zgornji pokrov in prostor za 4 kontejnerje s coaxiem. Conveyex Transport Imperia ima motor z odpiranjem spredaj, ki razkriva tračni pogon in ima prostor za voznika in orožje. 

Upravljajte z vlakom tako kot v filmu. Pretvarjaj se, da imajo strelci magnetne čevlje. Med orožjem najdete Hanovo blaster pištolo blaster za Chewbacca in blaster puške za strele.

Opozorilo! Ni primerno za otroke, mlajše od 36 mesecev. Majhni deli. Nevarnost zadušitve.

Pokličite
Glasovni klic Video klic
Klepet
Pišite nam

Vaših pohval, kritik in predlogov bomo veseli na info@t-2.net