Naša spletna stran uporablja piškotke.

Piškotki so majhne datoteke, ki jih naložimo na vaš računalnik, z namenom izboljšanja uporabniške izkušnje.
Uporabljamo naslednje piškotke:
Skupina 1: so ključni in brez njih stran ne bo delovala, kot bi morala. Nastavijo se, ko oddate obrazec, se prijavite ali opravite kakršnokoli interakcijo s spletno stranjo, ki gre preko klikanja na enostavne povezave. Za te piškotke nam ni potrebno dobiti vaše privolitve.
Skupina 2: z njim analiziramo promet na strani, da lahko izboljšamo uporabniško izkušnjo. Z uporabo spletne strani se strinjate z namestitvijo na vaš računalnik.

Seznam piškotkov, ki jih uporablja ta stran, si lahko ogledate tukaj.

Mobilni telefon Huawei P SMART PRO, črna

Šifra izdelka:OUHUA-PSPRO16B
Sorodni izdelki:
Barva

Možnosti nakupa:

Klubska cena na 24 obrokov
ob vezavi naročniškega razmerja za 24 mesecev
Klubska cena na 12 obrokov
ob vezavi naročniškega razmerja za 12 mesecev
Klubska cena za enkratno plačilo
Klubska cena za enkratno plačilo
ZALOGA IZDELKA
V poslovalnicah izdelka ni na zalogi.
Enota je vsaka začetna minuta klica v katerokoli fiksno ali mobilno omrežje znotraj Slovenije. Ne velja za klice na posebne in komercialne številke, za klice v tujino in za odhodne in dohodne klice v tujini. Enota je tudi vsak poslan SMS na območju Slovenije, ne velja pa za odhodne in dohodne SMS-e v tujini. Vključene enote MMS veljajo za vsak poslan MMS znotraj Slovenije.
Točke so bonitete, ki se članu v določenem časovnem obdobju nalagajo na njegov bonitetni račun in se pridobijo: (1)z vsakim plačanim računom, ki ga T-2 d.o.o. izstavi naročniku za svoje storitve, (2) z nakupi storitev in produktov v poslovalnici, pri čemer zaposleni v poslovalnici preveri pri stranki, če je ta član kluba, (3) z nakupi storitev in produktov preko spletne trgovine T-2 in (4) s posebnimi trženjskimi aktivnostmi kluba.
Cena ni na voljo

100% VARNO IN UDOBNO

ZANESLJIVA DOSTAVA

Izdelki, ki so na zalogi, bodo varno in zanesljivo dostavljeni na naslov, ki ga določite. Če želite, pa lahko izdelek prevzamete tudi osebno.

NAKUPOVANJE PO MERI

Nakupujte kjerkoli in kadarkoli. Udobje nakupa iz naslonjača pomeni, da se lahko po nakupih odpravite, ko imate čas, in ne takrat, ko so odprte trgovine.

MOŽNOST VRAČILA

Vsem našim članom ponujamo 14-dnevno možnost vračila izdelka, pri čemer ni potrebno navesti razloga za vračilo.

BREZPLAČNA POŠTNINA

Poštnina za izdelke v vrednosti 100 € ali več je brezplačna oziroma član plača le provizijo skladno s cenikom Pošte Slovenije.Paket vsebuje:
  • Telefon P Smart PRO
  • Polnilec

Izjemen 6,59-palčni (16,74 cm) zaslon HUAWEI Ultra FullView z 91-odstotno velikostjo zaslona proti ohišju je brez zareze. Z ločljivost FHD + 2340 x 1080 v velikem številu slikovnih točk (391 PPI), ki prikazujejo jasne barve v sveži barvi. Za še vedno si oglejte pri igranju iger ali ob gledanju video posnetkov.

 

Čitalec prstnih odtisov na robu telefona

Zdaj lahko telefon odklenete v 0,3 sekunde z naprednim čitalcem prstnih odtisov, ki je nameščen na robu telefona. Integracija čitalca prstnih odtisov v gumbi za vklop omogoča le 1 sekundo za aktivacijo asistenta s tremi sekundami za izklop telefona.

 

Trojna kamera z 48 MP

Odlična kamera z glavnim objektivom z 48 MP bo zabila drobne podrobnosti v kristalni jasnosti v vsakodnevnih situacijah. Skupaj z ultra širokokotnim objektivom z 8 MP v bokeh objektivom z 2 MP pa bodo vaše fotografije pravice mojstrovina.

Zaradi glavnega objektiva z visoko ločljivostjo 48 MP v podpori umetniške inteligence, bodo fotografije še bolj jasne in jasne.

 

 

Ohranite vse svoje nepozabne spomine na 128 GB velikem pomnilniku. Tehnologija stiskanja datotek EROFS hitrost prenosov v prihrani prostor, da lahko shranite več. 6 GB delovnega spomina je na voljo nemoteno in hitro tudi z več aplikacijami.

HUAWEI P smart Pro je bil opremljen z zmogljivimi baterijami z zmogljivostjo 4000 mAh v 40 urno neprekinjenih klikah in 80 urno predvajanje video posnetkov. Ne izgubite časa z nepotrebnim polnjenjem in se osredotočite na vsakodnevno opravilo.

 

Pokličite
Glasovni klic Video klic
Klepet
Pišite nam

Vaših pohval, kritik in predlogov bomo veseli na info@t-2.net