Naša spletna stran uporablja piškotke.

Piškotki so majhne datoteke, ki jih naložimo na vaš računalnik, z namenom izboljšanja uporabniške izkušnje.
Uporabljamo naslednje piškotke:
Skupina 1: so ključni in brez njih stran ne bo delovala, kot bi morala. Nastavijo se, ko oddate obrazec, se prijavite ali opravite kakršnokoli interakcijo s spletno stranjo, ki gre preko klikanja na enostavne povezave. Za te piškotke nam ni potrebno dobiti vaše privolitve.
Skupina 2: z njim analiziramo promet na strani, da lahko izboljšamo uporabniško izkušnjo. Z uporabo spletne strani se strinjate z namestitvijo na vaš računalnik.

Seznam piškotkov, ki jih uporablja ta stran, si lahko ogledate tukaj.

Mobilni telefon Samsung Galaxy Z FLIP 256GB, zrcalno črna

Šifra izdelka:OUSAM-GAZF256B

Možnosti nakupa:

Klubska cena na 24 obrokov
ob vezavi naročniškega razmerja za 24 mesecev
Klubska cena na 12 obrokov
ob vezavi naročniškega razmerja za 12 mesecev
Klubska cena za enkratno plačilo
Klubska cena za enkratno plačilo
ZALOGA IZDELKA
  NA ZALOGI ZA POŠILJANJE
Osebni prevzem ni možen.
Enota je vsaka začetna minuta klica v katerokoli fiksno ali mobilno omrežje znotraj Slovenije. Ne velja za klice na posebne in komercialne številke, za klice v tujino in za odhodne in dohodne klice v tujini. Enota je tudi vsak poslan SMS na območju Slovenije, ne velja pa za odhodne in dohodne SMS-e v tujini. Vključene enote MMS veljajo za vsak poslan MMS znotraj Slovenije.
Točke so bonitete, ki se članu v določenem časovnem obdobju nalagajo na njegov bonitetni račun in se pridobijo: (1)z vsakim plačanim računom, ki ga T-2 d.o.o. izstavi naročniku za svoje storitve, (2) z nakupi storitev in produktov v poslovalnici, pri čemer zaposleni v poslovalnici preveri pri stranki, če je ta član kluba, (3) z nakupi storitev in produktov preko spletne trgovine T-2 in (4) s posebnimi trženjskimi aktivnostmi kluba.
Cena ni na voljo

100% VARNO IN UDOBNO

ZANESLJIVA DOSTAVA

Izdelki, ki so na zalogi, bodo varno in zanesljivo dostavljeni na naslov, ki ga določite. Če želite, pa lahko izdelek prevzamete tudi osebno.

NAKUPOVANJE PO MERI

Nakupujte kjerkoli in kadarkoli. Udobje nakupa iz naslonjača pomeni, da se lahko po nakupih odpravite, ko imate čas, in ne takrat, ko so odprte trgovine.

MOŽNOST VRAČILA

Vsem našim članom ponujamo 14-dnevno možnost vračila izdelka, pri čemer ni potrebno navesti razloga za vračilo.

BREZPLAČNA POŠTNINA

Poštnina za izdelke v vrednosti 100 € ali več je brezplačna oziroma član plača le provizijo skladno s cenikom Pošte Slovenije.Pregibna oblika in Samsung izjemno tanko steklo

Omogočili smo nemogoče. Galaxy Z Flip pametni telefon ima značilno pregibno obliko. Ko je zložen, je velik kot vaša dlan, ko ga odprete, pa se ponaša s 17-centimetrskim (6,7") zaslonom. Kdo je rekel, da stekla ni mogoče prepogniti? Izumiti smo morali povsem novo tehnologijo izjemno tankega zložljivega Samsung stekla, da je Z Flip pametni telefon lahko postal resničnost. Zdaj lahko nemoteno uživate v resnično realističnem zaslonu z izjemno gladko površino.

* Diagonalno merjeno je velikost celotnega pravokotnega zaslona 17,2 cm (6,7'') in 16,5 cm (6,5'') brez zaobljenih vogalov. Dejansko področje zaslona je manjše zaradi zaobljenih vogalov in izreza za kamero.

Prostoročna kamera za selfije in vloganje

Ustavitveni mehanizem Galaxy Z Flip naprave vam omogoča, da Galaxy Z Flip pametni telefon uporabljate kot prenosni računalnik. Ko mobilni telefon zložite in postavite na ravno površino, se samodejno preklopi v upogljiv način (Flex). Tako lahko zgornjo polovico zaslona uporabite za gledanje, spodnjo polovico pa za upravljanje. To pomeni nove kote za snemanje videoposnetkov ali fotografij brez, da bi pri tem držali mobilni telefon v rokah. Zdaj lahko snemate videoposnetke v načinu portreta v razmerju 16 : 9, kar je idealno za nalaganje posnetkov na YouTube.

Nočna kamera brez stativa

Edinstvena zložljiva funkcija Z Flip pametnega telefona vam omomogoča, da ga uporabite kot stativ, ter tako zajamete neverjetne in stabilne fotografije ali videoposnetke brez, da bi pri tem mobilni telefon držali v rokah.

V nočnem načinu vam Z Flip pametni telefon v vlogi stativa omogoča še več. Posname lahko 14 posnetkov v največ 4 minutah* ter jih nato združi, da dobite posnetek z idealno svetlobo, in to vse, ne da bi sploh držali napravo. Nočno intervalno snemanje vam omogoča tudi, da zajamete nočne videoposnetke z dinamičnimi svetlobnimi potmi – tudi to vse brez uporabe rok.

* 14 posnetkov v 4 minutah (najv.) v nočnem načinu je na voljo s posodobitvijo MR.

Prostoročna komunikacija

Povzdignite videoklice na višjo raven z edinstveno zložljivo uporabniško izkušnjo Galaxy Z Flip pametnega telefona, ki je optimizirana za prostoročno uporabo. Ko kličete prijatelja, postavite Z Flip pametni telefon na ravno površino in enostavno preklopite na upogljiv način (napol zložen). Zgornji zaslon prikaže video, medtem ko spodnji zaslon omogoča upravljanje telefona, ne da bi ga držali. Upogljiv način podpirajo aplikacije za videoklice, kot je Google Duo, ki vam omogočijo realistične pogovore s komer koli želite.

 

Pokličite
Glasovni klic Video klic
Klepet
Pišite nam

Vaših pohval, kritik in predlogov bomo veseli na info@t-2.net