Naša spletna stran uporablja piškotke.

Piškotki so majhne datoteke, ki jih naložimo na vaš računalnik, z namenom izboljšanja uporabniške izkušnje.
Uporabljamo naslednje piškotke:
Skupina 1: so ključni in brez njih stran ne bo delovala, kot bi morala. Nastavijo se, ko oddate obrazec, se prijavite ali opravite kakršnokoli interakcijo s spletno stranjo, ki gre preko klikanja na enostavne povezave. Za te piškotke nam ni potrebno dobiti vaše privolitve.
Skupina 2: z njim analiziramo promet na strani, da lahko izboljšamo uporabniško izkušnjo. Z uporabo spletne strani se strinjate z namestitvijo na vaš računalnik.

Seznam piškotkov, ki jih uporablja ta stran, si lahko ogledate tukaj.

Mobilni telefon Samsung Galaxy FOLD 512GB, črna

Šifra izdelka:OUSAM-GALF512B

Možnosti nakupa:

Klubska cena na 24
obrokov ob vezavi naročniškega razmerja za 24 mesecev
Klubska cena na 12 obrokov
ob vezavi naročniškega razmerja za 12 mesecev
Klubska cena za enkratno plačilo
Klubska cena za enkratno plačilo
ZALOGA IZDELKA
  NA ZALOGI ZA POŠILJANJE
Osebni prevzem ni možen.
Enota je vsaka začetna minuta klica v katerokoli fiksno ali mobilno omrežje znotraj Slovenije. Ne velja za klice na posebne in komercialne številke, za klice v tujino in za odhodne in dohodne klice v tujini. Enota je tudi vsak poslan SMS na območju Slovenije, ne velja pa za odhodne in dohodne SMS-e v tujini. Vključene enote MMS veljajo za vsak poslan MMS znotraj Slovenije.
Točke so bonitete, ki se članu v določenem časovnem obdobju nalagajo na njegov bonitetni račun in se pridobijo: (1)z vsakim plačanim računom, ki ga T-2 d.o.o. izstavi naročniku za svoje storitve, (2) z nakupi storitev in produktov v poslovalnici, pri čemer zaposleni v poslovalnici preveri pri stranki, če je ta član kluba, (3) z nakupi storitev in produktov preko spletne trgovine T-2 in (4) s posebnimi trženjskimi aktivnostmi kluba.
Cena ni na voljo

100% VARNO IN UDOBNO

ZANESLJIVA DOSTAVA

Izdelki, ki so na zalogi, bodo varno in zanesljivo dostavljeni na naslov, ki ga določite. Če želite, pa lahko izdelek prevzamete tudi osebno.

NAKUPOVANJE PO MERI

Nakupujte kjerkoli in kadarkoli. Udobje nakupa iz naslonjača pomeni, da se lahko po nakupih odpravite, ko imate čas, in ne takrat, ko so odprte trgovine.

MOŽNOST VRAČILA

Vsem našim članom ponujamo 14-dnevno možnost vračila izdelka, pri čemer ni potrebno navesti razloga za vračilo.

BREZPLAČNA POŠTNINA

Poštnina za izdelke v vrednosti 100 € ali več je brezplačna oziroma član plača le provizijo skladno s cenikom Pošte Slovenije.Paket vsebuje:
  • Naprava
  • Slušalke
  • Polnilec
  • Podatkovni kabel

Nova doba zaslonske tehnologije: brezkončni zložljiv zaslon.

Osupljivi 18,5-centimetrski (7,3-palčni) dinamični AMOLED zaslon, ki presega pričakovanja. Narejen je iz tankih slojev revolucionarnega polimernega materiala, ki omogočajo prožnost, in predstavlja največji zaslon Samsung Galaxy mobilnega telefona doslej.

*Na sredini glavnega zaslona lahko opazite gubo, kar je naravna značilnost zaslona.

Zahvaljujoč zgibnemu mehanizmu se telefon zlaga gladko in elegantno

Tečaj je navdušujoče delo inženirjev, katere je navdahnila mehanika ur, zagotavlja pa simetrično gibanje, ki nežno zaklene položaj telefona. Tako se Samsung Galaxy Fold pregiba intuitivno kot knjiga.

Prihodnost na vaši dlani.

Ko je Galaxy Fold zložen, njegova tanka silhueta preprosto zdrsne v vašo torbo ali žep. Prav tako se lepo prilega vaši roki, kjer so vse aplikacije na dosegu prstov.

*Naprava vsebuje magnete. Naprave ne približujte napravam in predmetom, na katere vplivajo magneti, kot so kreditne kartice in vsadljive medicinske naprave.

Brezhibna izkušnja od zunaj navznoter.

Ko telefon odprete, zasloni Samsung

Izkoristite prednost odprtega zaslona s funkcijo več odprtih oken (Multi Active Window).

Galaxy Fold je pionir na področju enostavne integracije strojne in programske opreme za zložljive naprave. Istočasno uporabljajte do tri aplikacije in revolucionirajte način večopravilnosti.

Ujemite vse, ne glede na to, kako držite kamero.

S šestimi kamerami profesionalne kakovosti boste lahko ustvarjali osupljive fotografije in videoposnetke. Poleg tega lahko brezkončni zložljiv zaslon uporabite kot ogromno iskalo.

*Brezkončni upogljiv zaslon lahko kot iskalo uporabite samo pri uporabi glavnih in sprednjih kamer.

Dve bateriji zagotavljata pametnejšo moč.

Dvojna baterija z zmogljivostjo 4380 mAh (običajno) je prelomna sprememba, ki uporablja in ponovno polni obe celici, da prepreči prekomerno napolnjenost. Inteligentno upravljanje baterije da aplikacije, ki jih ne uporabljate, na mirovanje in tako prihrani energijo.

Prihodnost hitrosti in pomnilnika.

Z 12 GB RAM-a za intenzivno večopravilnost – od igranja iger do predvajanja vsebin ter celo istočasnega oddajanja v živo. Poleg tega vam je z 512 GB vgrajenega pomnilnika na voljo dovolj prostora za aplikacije in medijske vsebine.

 

Pokličite
Glasovni klic Video klic
Klepet
Pišite nam

Vaših pohval, kritik in predlogov bomo veseli na info@t-2.net