Naša spletna stran uporablja piškotke.

Piškotki so majhne datoteke, ki jih naložimo na vaš računalnik, z namenom izboljšanja uporabniške izkušnje.
Uporabljamo naslednje piškotke:
Skupina 1: so ključni in brez njih stran ne bo delovala, kot bi morala. Nastavijo se, ko oddate obrazec, se prijavite ali opravite kakršnokoli interakcijo s spletno stranjo, ki gre preko klikanja na enostavne povezave. Za te piškotke nam ni potrebno dobiti vaše privolitve.
Skupina 2: z njim analiziramo promet na strani, da lahko izboljšamo uporabniško izkušnjo. Z uporabo spletne strani se strinjate z namestitvijo na vaš računalnik.

Seznam piškotkov, ki jih uporablja ta stran, si lahko ogledate tukaj.

Zvočnik Marshall: KILLBURN II, črna

Šifra izdelka:OXOST-MSHK2B

Možnosti nakupa:

Klubska cena na 24 obrokov
ob vezavi naročniškega razmerja za 24 mesecev
Klubska cena na 12 obrokov
ob vezavi naročniškega razmerja za 12 mesecev
Klubska cena za enkratno plačilo
Klubska cena za enkratno plačilo
ZALOGA IZDELKA
  NA ZALOGI ZA POŠILJANJE
Osebni prevzem ni možen.
Enota je vsaka začetna minuta klica v katerokoli fiksno ali mobilno omrežje znotraj Slovenije. Ne velja za klice na posebne in komercialne številke, za klice v tujino in za odhodne in dohodne klice v tujini. Enota je tudi vsak poslan SMS na območju Slovenije, ne velja pa za odhodne in dohodne SMS-e v tujini. Vključene enote MMS veljajo za vsak poslan MMS znotraj Slovenije.
Točke so bonitete, ki se članu v določenem časovnem obdobju nalagajo na njegov bonitetni račun in se pridobijo: (1)z vsakim plačanim računom, ki ga T-2 d.o.o. izstavi naročniku za svoje storitve, (2) z nakupi storitev in produktov v poslovalnici, pri čemer zaposleni v poslovalnici preveri pri stranki, če je ta član kluba, (3) z nakupi storitev in produktov preko spletne trgovine T-2 in (4) s posebnimi trženjskimi aktivnostmi kluba.
Cena ni na voljo

100% VARNO IN UDOBNO

ZANESLJIVA DOSTAVA

Izdelki, ki so na zalogi, bodo varno in zanesljivo dostavljeni na naslov, ki ga določite. Če želite, pa lahko izdelek prevzamete tudi osebno.

NAKUPOVANJE PO MERI

Nakupujte kjerkoli in kadarkoli. Udobje nakupa iz naslonjača pomeni, da se lahko po nakupih odpravite, ko imate čas, in ne takrat, ko so odprte trgovine.

MOŽNOST VRAČILA

Vsem našim članom ponujamo 14-dnevno možnost vračila izdelka, pri čemer ni potrebno navesti razloga za vračilo.

BREZPLAČNA POŠTNINA

Poštnina za izdelke v vrednosti 100 € ali več je brezplačna oziroma član plača le provizijo skladno s cenikom Pošte Slovenije.Paket vsebuje:
  • zvočnik

Opis izdelka

Več kot 20 ur igralnega časa

Kilburn II tehta le 3 kg in ponuja več kot 20 ur igralnega časa z le enim polnjenjem. Zahvaljujoč svoji kompaktni velikosti in nosilnemu pasu z navdihom E-GUITAR, je popoln spremljevalec.

 

 

360 ° zvočna izkušnja

Ta ADVENTURER je bil izdelan s stereo zvokom Blum Lein, 360 ° zvočno izkušnjo, da vas navdihuje, tako znotraj kot zunaj.

Bluetooth 5.0 aptX

Kilburn II ima tehnologijo Bluetooth 5.0 AptX za brezžično predvajanje glasbe. Predvajajte glasbo s katere koli Bluetooth naprave v polmeru do 9 metrov od zvočnika.

Funkcija več gostiteljev

 

Kilburn II ima funkcijo za več gostiteljev, s katero lahko enostavno preklapljate med dvema napravama Bluetooth. Sedaj lahko poslušanje delite s prijateljem.

Optimizirajte svoj zvok

Kilburn II ima analogni krmilnik za natančno nastavitev nizkih tonov in visokih tonov. Tako lahko naredite tak zvok kot ga želite.

Hitro polnjenje

Z 20-minutnim časom polnjenja boste prejeli 3 ure prenosnega časa predvajanja. Polno polnjenje traja le 2,5 ure.

Tehnične podrobnosti

Zvočna postaja za

avdio naprava

Vrsta zvočne postaje

prenosna

Povezljivost

Bluetooth

RMS moč (W)

37

Sidrišče za

ne

Vgrajen mikrofon

ne

Vir napajanja

baterija/220 V

Garancija

2 leti

Pokličite
Glasovni klic Video klic
Klepet
Pišite nam

Vaših pohval, kritik in predlogov bomo veseli na info@t-2.net