Naša spletna stran uporablja piškotke.

Piškotki so majhne datoteke, ki jih naložimo na vaš računalnik, z namenom izboljšanja uporabniške izkušnje.
Uporabljamo naslednje piškotke:
Skupina 1: so ključni in brez njih stran ne bo delovala, kot bi morala. Nastavijo se, ko oddate obrazec, se prijavite ali opravite kakršnokoli interakcijo s spletno stranjo, ki gre preko klikanja na enostavne povezave. Za te piškotke nam ni potrebno dobiti vaše privolitve.
Skupina 2: z njim analiziramo promet na strani, da lahko izboljšamo uporabniško izkušnjo. Z uporabo spletne strani se strinjate z namestitvijo na vaš računalnik.

Seznam piškotkov, ki jih uporablja ta stran, si lahko ogledate tukaj.

Mobilni telefon LG Velvet, New Black

Šifra izdelka:OULG-VELNB
Sorodni izdelki:
Barva

Možnosti nakupa:

Klubska cena na 24 obrokov
ob vezavi naročniškega razmerja za 24 mesecev
Klubska cena za enkratno plačilo
ZALOGA IZDELKA
V ostalih poslovalnicah izdelka ni na zalogi.
Enota je vsaka začetna minuta klica v katerokoli fiksno ali mobilno omrežje znotraj Slovenije. Ne velja za klice na posebne in komercialne številke, za klice v tujino in za odhodne in dohodne klice v tujini. Enota je tudi vsak poslan SMS na območju Slovenije, ne velja pa za odhodne in dohodne SMS-e v tujini. Vključene enote MMS veljajo za vsak poslan MMS znotraj Slovenije.
Točke so bonitete, ki se članu v določenem časovnem obdobju nalagajo na njegov bonitetni račun in se pridobijo: (1)z vsakim plačanim računom, ki ga T-2 d.o.o. izstavi naročniku za svoje storitve, (2) z nakupi storitev in produktov v poslovalnici, pri čemer zaposleni v poslovalnici preveri pri stranki, če je ta član kluba, (3) z nakupi storitev in produktov preko spletne trgovine T-2 in (4) s posebnimi trženjskimi aktivnostmi kluba.
Cena ni na voljo

100% VARNO IN UDOBNO

ZANESLJIVA DOSTAVA

Izdelki, ki so na zalogi, bodo varno in zanesljivo dostavljeni na naslov, ki ga določite. Če želite, pa lahko izdelek prevzamete tudi osebno.

NAKUPOVANJE PO MERI

Nakupujte kjerkoli in kadarkoli. Udobje nakupa iz naslonjača pomeni, da se lahko po nakupih odpravite, ko imate čas, in ne takrat, ko so odprte trgovine.

MOŽNOST VRAČILA

Vsem našim članom ponujamo 14-dnevno možnost vračila izdelka, pri čemer ni potrebno navesti razloga za vračilo.

BREZPLAČNA POŠTNINA

Poštnina za izdelke v vrednosti 100 € ali več je brezplačna oziroma član plača le provizijo skladno s cenikom Pošte Slovenije.Paket vsebuje:
  • Telefon
  • USB
  • Polnilec

 

 

Eleganten videz z ukrivljenim zaslonom

Pustite se zapeljati 

Eleganten in prefinjen, ujame vašo pozornost z različnimi odsevi zadnjega pokrova. Tanek profil poudari simetrijo oblik, ki jo zaokroža dvojno ukrivljeno steklo. Kamere na zadnji strani ponazarjajo obliko padajoče dežne kapljice.

 

Zaslon OLED FullVision 6.8"

Kinematografski format

 

 

 

Zaslon z diagonalo 6.8'' vas popelje v kino. Prevzamejo vas globina barv, stereo zvok in izjemen kontrast, ki ga lahko občudujete na OLED televizorjih.

 

LG 3D Sound Engine

Zvok postane inteligenten

 

 

 

 

 V želji, da bi bil zvok na telefonu resnično dober, smo analizirali več kot 17 milijonov zvokov in tako lahko umetna inteligenca prilagodi vsak zvok, da zveni kar najbolje. Podcasti bodo bolj razločni, glasba bogatejša in filmi bolj realistični.

 

Trojna kamera z objektivom 48 MP

Hudič je v podrobnostih

 

 

Fotografija je sestavljena iz podrobnosti - s kamero 48MP lahko ujamete čisto vse z veliko natančnostjo. Vaši posnetki bodo bolje osvetljeni tudi ponoči in bogati s podrobnostmi zahvaljujoč tehnologiji Pixel Binning.

 

Snemanje ASMR

Subtilni zvoki

 

 

LG Velvet zazna tudi najbolj subtilen zvok in ga posname, kot bi bil neposredno pred mikrofonom. Za snemanje ASMR posnetkov LG Velvet poveča občutljivost mikrofonov in ujame vse, kar zaznajo vaša ušesa.

 

Timelapse

Upravljajte s hitrostjo posnetka

 

 


Sedaj lahko pohitrite vaš posnetek po vaših željah glede na situacijo. Ali pa lahko izberete samodejen način, ki samodejno nastavi hitrost na podlagi gibanja na posnetku.

 

Efekti 3D AR

Zamenjaj obraz

 

 

Zahvaljujoč razširjeni resničnosti vam LG VELVET omogoča, da nadenete 3D masko, ki se popolnoma poda vašemu obrazu. Ali pa okrasite fotografijo s simpatično nalepko za bolj zabavne posnetke.

 

Dual Screen

Podvoji zabavo

 

 


Zakaj bi se zadovoljili z enim samim zaslonom? Povežite LG Velvet z dodatnim zaslonom Dual Screen in imeli boste na voljo dodaten prostor za večopravilnost na najvišjem nivoju – simultano imate lahko odprti dve aplikaciji, pišete e-mail medtem ko gledate film, pregledujete dokument med videoklicem in tako naprej.

LG Dual Screen ni del prodajnega kompleta LG Velvet. Kupite ga lahko ločeno.

 

Vzdržljivost

Živi polno, brez skrbi

Vaš pametni telefon igra pomembno vlogo v vašem življenju. Zato vam želimo zagotoviti maksimalno zanesljivost, saj smo LG Velvet zasnovali tako, da je prestal vojaške teste MIL-STD-810G.

 

Pokličite
Glasovni klic Video klic
Klepet
Pišite nam

Vaših pohval, kritik in predlogov bomo veseli na info@t-2.net