Naša spletna stran uporablja piškotke.

Piškotki so majhne datoteke, ki jih naložimo na vaš računalnik, z namenom izboljšanja uporabniške izkušnje.
Uporabljamo naslednje piškotke:
Skupina 1: so ključni in brez njih stran ne bo delovala, kot bi morala. Nastavijo se, ko oddate obrazec, se prijavite ali opravite kakršnokoli interakcijo s spletno stranjo, ki gre preko klikanja na enostavne povezave. Za te piškotke nam ni potrebno dobiti vaše privolitve.
Skupina 2: z njim analiziramo promet na strani, da lahko izboljšamo uporabniško izkušnjo. Z uporabo spletne strani se strinjate z namestitvijo na vaš računalnik.

Seznam piškotkov, ki jih uporablja ta stran, si lahko ogledate tukaj.

Samsung Galaxy Note20 Ultra 5G mistično bela

Šifra izdelka:OUSAM-GN20UW
*KUPI SAMSUNG TELEFON IN PREJMI GALAXY WATCH ZA DARILO

Možnosti nakupa:

Klubska cena na 24 obrokov
ob vezavi naročniškega razmerja za 24 mesecev
Klubska cena na 12 obrokov
ob vezavi naročniškega razmerja za 12 mesecev
Klubska cena za enkratno plačilo
Klubska cena za enkratno plačilo
ZALOGA IZDELKA
Kranj NA ZALOGI
Novo Mesto NA ZALOGI
PP Kranj NA ZALOGI
  NA ZALOGI ZA POŠILJANJE
V ostalih poslovalnicah izdelka ni na zalogi.
Enota je vsaka začetna minuta klica v katerokoli fiksno ali mobilno omrežje znotraj Slovenije. Ne velja za klice na posebne in komercialne številke, za klice v tujino in za odhodne in dohodne klice v tujini. Enota je tudi vsak poslan SMS na območju Slovenije, ne velja pa za odhodne in dohodne SMS-e v tujini. Vključene enote MMS veljajo za vsak poslan MMS znotraj Slovenije.
Točke so bonitete, ki se članu v določenem časovnem obdobju nalagajo na njegov bonitetni račun in se pridobijo: (1)z vsakim plačanim računom, ki ga T-2 d.o.o. izstavi naročniku za svoje storitve, (2) z nakupi storitev in produktov v poslovalnici, pri čemer zaposleni v poslovalnici preveri pri stranki, če je ta član kluba, (3) z nakupi storitev in produktov preko spletne trgovine T-2 in (4) s posebnimi trženjskimi aktivnostmi kluba.
Cena ni na voljo

100% VARNO IN UDOBNO

ZANESLJIVA DOSTAVA

Izdelki, ki so na zalogi, bodo varno in zanesljivo dostavljeni na naslov, ki ga določite. Če želite, pa lahko izdelek prevzamete tudi osebno.

NAKUPOVANJE PO MERI

Nakupujte kjerkoli in kadarkoli. Udobje nakupa iz naslonjača pomeni, da se lahko po nakupih odpravite, ko imate čas, in ne takrat, ko so odprte trgovine.

MOŽNOST VRAČILA

Vsem našim članom ponujamo 14-dnevno možnost vračila izdelka, pri čemer ni potrebno navesti razloga za vračilo.

BREZPLAČNA POŠTNINA

Poštnina za izdelke v vrednosti 100 € ali več je brezplačna oziroma član plača le provizijo skladno s cenikom Pošte Slovenije.Predstavljamo vam naš novi pametni telefon, ki bo za vedno spremenil vaš način dela in igre. Z najbolj vsestranskim S Pen pisalom do zdaj, zmogljivostmi na ravni računalnika in 8K videokamero profesionalnega razreda.

Spoznajte telefon, ki ponuja novo raven moči za delo ali igranje s 5G hitrostmi, 120 Hz zaslonom in pomnilnikom na ravni prenosnega računalnika – ter celodnevno baterijo.
samsung galaxy note20 zmogljivosti, pomnilnik, 5g, igranje, uwb, 120 hz zaslon, baterija, samsung dex, video klic, procesor

Posnemite neverjetne fotografije in videoposnetke z do 108 MP, nočnim načinom, do 50-kratno vesoljno povečavo, super stabilnostjo in več. Raziščite Note20 večstransko kamero profesionalnega razreda. 

Dinamični AMOLED 2X Brezkončni-O zaslon na Galaxy Note20 Ultra prinaša 1500 nit za barvit pogled brez bleščanja tudi pri jasni dnevni svetlobi. Obenem znatno zmanjša modro svetlobo in s tem obremenitev oči.

Po zaslonu 120 Hz drsite gladko kot po svili, interakcija na dotik pa je neverjetno odzivna. Zato daje pisanje z S Pen pisalom občutek, da pišete s pravim pisalom. Inteligentno zazna celo to, kar počnete; samodejno spremeni hitrost osveževanja in s tem podaljša življenjsko dobo baterije ter vam tako zagotovi več časa za zabavo.
Samsung Galaxy Note20 kamera, večstranska kamera, 108 MP, nočni način, svetla noč, vesoljno povečav, profesionalni način, video s sprotnim ostrenjem, 8K videozaznavanje, super stabilnost.

S tem ko kot prvi združuje pisalo s telefonom, vam Note v žep spravi povsem nov svet. Ob tem ko nas sooča z novo normalnostjo, zahteva življenje povsem novo vrsto naprave. Pri tem ne gre za pametni telefon, kot ste ga poznali do zdaj. Govorimo o računalniku, ki ga spravite v žep. Gre za novo raven igre na mobilnem telefonu. To je 8K kamera profesionalnega razreda z urejevalnikom.

Minimalistični dizajn odlikuje kovinsko ohišje, ki ga poudarjajo izvrstno zasnovane podrobnosti, transcendentne barve in trpežno steklo Corning® Gorilla® Glass Victus™ – najodpornejše steklo na pametnem telefonu do zdaj. Vsak Galaxy Note20 in Note20 Ultra dopolnjuje ustrezno S Pen pisalo.

S Pen pisalo ponuja izjemno nizko latenco in s tem neverjetno realistično izkušnjo peresa. V paketu skupaj z vsestransko uporabnim prenosom Bluetooth, upravljanjem s kretnjami in še veliko več je to najzmogljivejše pisalo Galaxy.

S preprostim dotikom S Pen pisala se vaš rokopis samodejno popravi, tudi če pišete pod kotom, kar ohranja vaše zapiske čitljive in urejene. Lahko jih celo pretvori v besedilo, ki ga je mogoče kopirati in prilepiti. Svoje zapiske lahko izvozite kot PPT ali Word dokument in si jih nato preprosto izmenjujete.

*PRAVILA PROMOCIJE : „KUPI SAMSUNG TELEFON IN PREJMI GALAXY WATCH ZA DARILO“

Pokličite
Glasovni klic Video klic
Klepet
Pišite nam

Vaših pohval, kritik in predlogov bomo veseli na info@t-2.net