Naša spletna stran uporablja piškotke.

Piškotki so majhne datoteke, ki jih naložimo na vaš računalnik, z namenom izboljšanja uporabniške izkušnje.
Uporabljamo naslednje piškotke:
Skupina 1: so ključni in brez njih stran ne bo delovala, kot bi morala. Nastavijo se, ko oddate obrazec, se prijavite ali opravite kakršnokoli interakcijo s spletno stranjo, ki gre preko klikanja na enostavne povezave. Za te piškotke nam ni potrebno dobiti vaše privolitve.
Skupina 2: z njim analiziramo promet na strani, da lahko izboljšamo uporabniško izkušnjo. Z uporabo spletne strani se strinjate z namestitvijo na vaš računalnik.

Seznam piškotkov, ki jih uporablja ta stran, si lahko ogledate tukaj.

Moški brivnik Panasonic ES-RW31-K503

Šifra izdelka:OXOST-MBRRW31

Možnosti nakupa:

Klubska cena na 24
obrokov ob vezavi naročniškega razmerja za 24 mesecev
Klubska cena na 12 obrokov
ob vezavi naročniškega razmerja za 12 mesecev
Klubska cena za enkratno plačilo
Klubska cena za enkratno plačilo
ZALOGA IZDELKA
  NA ZALOGI ZA POŠILJANJE
Osebni prevzem ni možen.
Enota je vsaka začetna minuta klica v katerokoli fiksno ali mobilno omrežje znotraj Slovenije. Ne velja za klice na posebne in komercialne številke, za klice v tujino in za odhodne in dohodne klice v tujini. Enota je tudi vsak poslan SMS na območju Slovenije, ne velja pa za odhodne in dohodne SMS-e v tujini. Vključene enote MMS veljajo za vsak poslan MMS znotraj Slovenije.
Točke so bonitete, ki se članu v določenem časovnem obdobju nalagajo na njegov bonitetni račun in se pridobijo: (1)z vsakim plačanim računom, ki ga T-2 d.o.o. izstavi naročniku za svoje storitve, (2) z nakupi storitev in produktov v poslovalnici, pri čemer zaposleni v poslovalnici preveri pri stranki, če je ta član kluba, (3) z nakupi storitev in produktov preko spletne trgovine T-2 in (4) s posebnimi trženjskimi aktivnostmi kluba.
Cena ni na voljo

100% VARNO IN UDOBNO

ZANESLJIVA DOSTAVA

Izdelki, ki so na zalogi, bodo varno in zanesljivo dostavljeni na naslov, ki ga določite. Če želite, pa lahko izdelek prevzamete tudi osebno.

NAKUPOVANJE PO MERI

Nakupujte kjerkoli in kadarkoli. Udobje nakupa iz naslonjača pomeni, da se lahko po nakupih odpravite, ko imate čas, in ne takrat, ko so odprte trgovine.

MOŽNOST VRAČILA

Vsem našim članom ponujamo 14-dnevno možnost vračila izdelka, pri čemer ni potrebno navesti razloga za vračilo.

BREZPLAČNA POŠTNINA

Poštnina za izdelke v vrednosti 100 € ali več je brezplačna oziroma član plača le provizijo skladno s cenikom Pošte Slovenije.Paket vsebuje:
  • napajalnik
  • Brivnik

Priročna oblika zagotavlja preprosto in natančno nadzorovano britje

Gladka pobritost za svež videz
Vse, kar potrebujete za čist in svež videz, je dobro britje. Moški brivnik Panasonic temeljito zajame in odreže tudi poležane dlake. Ker ne boste izpustili nobene dlake, boste dlje sveže obriti. Britje je zelo natančno, vendar tudi nežno, kar je idealno, če imate občutljivo kožo.

Izvirna razporeditev lukenj v mrežici zagotavlja rezanje dlak vseh vrst
Izvirna razporeditev lukenj v zunanji mrežici in zasnova, ki zagotavlja optimalen pritisk, omogočata temeljito rezanje brad vseh vrst. Mrežica na vsakem rezilu ima tri vzorce lukenj: en zajame običajne dlake, drugi kodraste dlake, tretji pa zagotavlja natančno britje.

Natančno in nežno britje z vrtljivo glavo
Kombinacije vrtljive glave in plavajočih rezil omogoča natančno in nežno britje. Vrtljiva glava sledi obliki vašega obraza za preprosto in hitro britje. Tudi plavajoča rezila se prilagajajo obrazu in še dodatno zagotavljajo gladko britje.

Čisto in osvežujoče britje
100-odstotno vodoodporen Čiščenje je priročno in traja le nekaj sekund, saj ga morate le temeljito sprati s tekočo vodo. Mokro/suho britje Uživajte v priročnosti suhega britja ali pa se razvajajte z gelom ali peno za britje in uživajte v popolnoma gladkem britju.

Dvižni prirezovalnik, ergonomska oblika, možnost ponovnega polnjenja
Za prirezovanje brkov in zalizkov. Preprosto rokovanje in popolno prileganje ročaja dlani. Brivnik lahko povsem napolnite v 8 urah. Popolnoma napolnjena baterija zagotavlja dovolj električne energije za 7-kratno britje po 21 minut.

Tehnične specifikacije:
Dvojna gibljiva brivna glava,
Tesno britje ob koži - prilagodljiva vrtljiva glava se prilagaja konturam obraza,
Integriran prirezovalnik brčic in zalizcev,
Rezilo s kotom  60°,
Uporaba: mokro ali suho britje, 
Pralen,
Polnjenje 8 ur, 
Uporaba 21 min,  
Brezžična uporaba
 

Pokličite
Glasovni klic Video klic
Klepet
Pišite nam

Vaših pohval, kritik in predlogov bomo veseli na info@t-2.net