Naša spletna stran uporablja piškotke.

Piškotki so majhne datoteke, ki jih naložimo na vaš računalnik, z namenom izboljšanja uporabniške izkušnje.
Uporabljamo naslednje piškotke:
Skupina 1: so ključni in brez njih stran ne bo delovala, kot bi morala. Nastavijo se, ko oddate obrazec, se prijavite ali opravite kakršnokoli interakcijo s spletno stranjo, ki gre preko klikanja na enostavne povezave. Za te piškotke nam ni potrebno dobiti vaše privolitve.
Skupina 2: z njim analiziramo promet na strani, da lahko izboljšamo uporabniško izkušnjo. Z uporabo spletne strani se strinjate z namestitvijo na vaš računalnik.

Seznam piškotkov, ki jih uporablja ta stran, si lahko ogledate tukaj.

Moški brivnik Panasonic za telo ER-GK60-S503

Šifra izdelka:OXOST-MBRGK60

Možnosti nakupa:

Klubska cena na 24 obrokov
ob vezavi naročniškega razmerja za 24 mesecev
Klubska cena na 12 obrokov
ob vezavi naročniškega razmerja za 12 mesecev
Klubska cena za enkratno plačilo
Klubska cena za enkratno plačilo
ZALOGA IZDELKA
  NA ZALOGI ZA POŠILJANJE
Osebni prevzem ni možen.
Enota je vsaka začetna minuta klica v katerokoli fiksno ali mobilno omrežje znotraj Slovenije. Ne velja za klice na posebne in komercialne številke, za klice v tujino in za odhodne in dohodne klice v tujini. Enota je tudi vsak poslan SMS na območju Slovenije, ne velja pa za odhodne in dohodne SMS-e v tujini. Vključene enote MMS veljajo za vsak poslan MMS znotraj Slovenije.
Točke so bonitete, ki se članu v določenem časovnem obdobju nalagajo na njegov bonitetni račun in se pridobijo: (1)z vsakim plačanim računom, ki ga T-2 d.o.o. izstavi naročniku za svoje storitve, (2) z nakupi storitev in produktov v poslovalnici, pri čemer zaposleni v poslovalnici preveri pri stranki, če je ta član kluba, (3) z nakupi storitev in produktov preko spletne trgovine T-2 in (4) s posebnimi trženjskimi aktivnostmi kluba.
Cena ni na voljo

100% VARNO IN UDOBNO

ZANESLJIVA DOSTAVA

Izdelki, ki so na zalogi, bodo varno in zanesljivo dostavljeni na naslov, ki ga določite. Če želite, pa lahko izdelek prevzamete tudi osebno.

NAKUPOVANJE PO MERI

Nakupujte kjerkoli in kadarkoli. Udobje nakupa iz naslonjača pomeni, da se lahko po nakupih odpravite, ko imate čas, in ne takrat, ko so odprte trgovine.

MOŽNOST VRAČILA

Vsem našim članom ponujamo 14-dnevno možnost vračila izdelka, pri čemer ni potrebno navesti razloga za vračilo.

BREZPLAČNA POŠTNINA

Poštnina za izdelke v vrednosti 100 € ali več je brezplačna oziroma član plača le provizijo skladno s cenikom Pošte Slovenije.Paket vsebuje:
  • Brivnik
  • Napajalnik
  • Nastavki za britje

Predstavitev novega orodja za nego za nežno, enostavno in natančno prirezovanje dlak na občutljivih območjih.

Zaščitno, fiksno rezilo s širokimi robovi
Učinkovito zajame telesne dlake in preprečuje draženje kože. Fiksno rezilo (spodnje rezilo) ščiti kožo, tako da preprečuje stik med premičnim rezilom (zgornjim rezilom) in kožo ter jo tako ščiti pred poškodbami. Še več – je enostaven za uporabo in omogoča rez tik ob koži. Koži prijazno Robovi fiksnega rezila so široki in zaobljeni, da zagotovijo minimalno draženje kože. Vrzeli na fiksnem rezilu so prav tako ozke, zaradi česar koža težko prodre vanje.

Dizajn v obliki črke I
Na novo oblikovan dizajn v obliki črke I omogoča enostavno, natančno britje z nežnim dotikom.

Odrežite na dolžino 0,1 mm
0,1-mm rezilo omogoča britje tik ob koži. Drugače kot pri varnostni britvici lahko dlake neposredno in preprosto odstranite tudi brez pene za britje. * Dolžina prirezovanja pribl. 0,1 mm * Fiksna debelina rezila je 0,1 mm

Nastavek za občutljivo področje
Konice nastavka so zaobljene, da so koži prijazne. Med nastavkom in kožo je pribl. 2 mm prostora, kar omogoča varno rezanje, ne da bi pri tem škodovali mehki koži na občutljivih območjih.

Enostavno prilagajanje dolžine z dvema nastavkoma glavnika
Dlake na prsih in nogah je mogoče prirezati na želeno dolžino. Na voljo sta dva nastavka za prilagajanje dolžine (3 mm, 6 mm).

Glava v obliki črke V
Glava je v fini obliki črke V, zato zlahka natančno brije tudi težko dostopne dele telesa in obenem ne poškoduje kože. Specificirana vodotesnost omogoča urejanje telesnih dlak med prhanjem. Enostavno se opere neposredno z vodo, zato je vzdrževanje higiensko in preprosto.

Tehnične specifikacije:
I-oblika rezila urejevalnika,
Širina rezila 33 mm,
Minimalna dolžina cca 0.1 mm,
Nastavek za urejanje s prilagodljivo dolžino 0.5-10 mm/20 nastavitev,
Nastavek za telo (2 mm),
Popolnoma pralen,
Polnjenje 1 ura,
Uporaba 50 min
Pakiranje za nastavke
 

Pokličite
Glasovni klic Video klic
Klepet
Pišite nam

Vaših pohval, kritik in predlogov bomo veseli na info@t-2.net