Naša spletna stran uporablja piškotke.

Piškotki so majhne datoteke, ki jih naložimo na vaš računalnik, z namenom izboljšanja uporabniške izkušnje.
Uporabljamo naslednje piškotke:
Skupina 1: so ključni in brez njih stran ne bo delovala, kot bi morala. Nastavijo se, ko oddate obrazec, se prijavite ali opravite kakršnokoli interakcijo s spletno stranjo, ki gre preko klikanja na enostavne povezave. Za te piškotke nam ni potrebno dobiti vaše privolitve.
Skupina 2: z njim analiziramo promet na strani, da lahko izboljšamo uporabniško izkušnjo. Z uporabo spletne strani se strinjate z namestitvijo na vaš računalnik.

Seznam piškotkov, ki jih uporablja ta stran, si lahko ogledate tukaj.

Pokončni sesalnik Rowenta RH9172WO Serenity

Šifra izdelka:OXOST-RH9172WO
brezžični pokončni sesalnik in vgrajeni ročni sesalnik, kar vam prihrani čas in pripomore k praktičnosti čiščenja

Možnosti nakupa:

Klubska cena na 24 obrokov
ob vezavi naročniškega razmerja za 24 mesecev
Klubska cena na 12 obrokov
ob vezavi naročniškega razmerja za 12 mesecev
Klubska cena za enkratno plačilo
Klubska cena za enkratno plačilo
ZALOGA IZDELKA
Osebni prevzem ni možen.
Enota je vsaka začetna minuta klica v katerokoli fiksno ali mobilno omrežje znotraj Slovenije. Ne velja za klice na posebne in komercialne številke, za klice v tujino in za odhodne in dohodne klice v tujini. Enota je tudi vsak poslan SMS na območju Slovenije, ne velja pa za odhodne in dohodne SMS-e v tujini. Vključene enote MMS veljajo za vsak poslan MMS znotraj Slovenije.
Točke so bonitete, ki se članu v določenem časovnem obdobju nalagajo na njegov bonitetni račun in se pridobijo: (1)z vsakim plačanim računom, ki ga T-2 d.o.o. izstavi naročniku za svoje storitve, (2) z nakupi storitev in produktov v poslovalnici, pri čemer zaposleni v poslovalnici preveri pri stranki, če je ta član kluba, (3) z nakupi storitev in produktov preko spletne trgovine T-2 in (4) s posebnimi trženjskimi aktivnostmi kluba.
Cena ni na voljo

100% VARNO IN UDOBNO

ZANESLJIVA DOSTAVA

Izdelki, ki so na zalogi, bodo varno in zanesljivo dostavljeni na naslov, ki ga določite. Če želite, pa lahko izdelek prevzamete tudi osebno.

NAKUPOVANJE PO MERI

Nakupujte kjerkoli in kadarkoli. Udobje nakupa iz naslonjača pomeni, da se lahko po nakupih odpravite, ko imate čas, in ne takrat, ko so odprte trgovine.

MOŽNOST VRAČILA

Vsem našim članom ponujamo 14-dnevno možnost vračila izdelka, pri čemer ni potrebno navesti razloga za vračilo.

BREZPLAČNA POŠTNINA

Poštnina za izdelke v vrednosti 100 € ali več je brezplačna oziroma član plača le provizijo skladno s cenikom Pošte Slovenije.Pokončni sesalnik Tefal RH9172WO »Serenity« je hkrati brezžični pokončni sesalnik in vgrajeni ročni sesalnik, kar vam prihrani čas in pripomore k praktičnosti čiščenja. Njegova sesalna glava ima motorizirano krtačo z LED osvetlitvijo za večjo vidljivost med sesanjem. Med sesanjem uporablja ciklonski sistem, ki zagotavlja optimalno ločevanje prahu in zraka. Deluje do 70 min z visoko učinkovitostjo, polnjenje pa traja 6 ur. Raznolikost naprednih funkcij združuje udobje brezžičnega sesalnika, ki ga napaja 25,2 V litij-ionska baterija. Filter je pralen, nivo hrupa 72 dB(A), 0,5 l posoda za prah, led razsvetljava in vrtljiva turbo krtača. Primeren za sesanje preprog, živalske dlake, za odstranjevanje umazanije in za vse vrste tal. 

 

Glavne funckije:

Visok nivo pretoka zraka

Ciklonski sistem

Ergonomičen ročaj

Baterija z napetosjo 25,2 V zagotavlja do 70 minut brezkompromisnega sesanja

Motorizirana trikotna sesalna glava

Čas polnjenja max 6 ur

Kapaciteta posode za prah 0,5 l

Litij-ionska baterija 25,2 V

Čas delovanja do 70 minut

Čas polnjenja 6 ur

Dodatno Ciklonska tehnologija, LED osvetlitev, 2 hitrosti moči, držalo 2 v 1, posoda za prah 0,5 l

Raven hrupa 72 dB(A)

Dimenzije24,9 x 20,4 x 119,4 cm

Teža 3,47 kg

Pokličite
Glasovni klic Video klic
Klepet
Pišite nam

Vaših pohval, kritik in predlogov bomo veseli na info@t-2.net