Naša spletna stran uporablja piškotke.

Piškotki so majhne datoteke, ki jih naložimo na vaš računalnik, z namenom izboljšanja uporabniške izkušnje.
Uporabljamo naslednje piškotke:
Skupina 1: so ključni in brez njih stran ne bo delovala, kot bi morala. Nastavijo se, ko oddate obrazec, se prijavite ali opravite kakršnokoli interakcijo s spletno stranjo, ki gre preko klikanja na enostavne povezave. Za te piškotke nam ni potrebno dobiti vaše privolitve.
Skupina 2: z njim analiziramo promet na strani, da lahko izboljšamo uporabniško izkušnjo. Z uporabo spletne strani se strinjate z namestitvijo na vaš računalnik.

Seznam piškotkov, ki jih uporablja ta stran, si lahko ogledate tukaj.

Naipo masažna pištola MGPC-007

Šifra izdelka:OXOST-NAMGPC007

Možnosti nakupa:

Klubska cena na 24 obrokov
ob vezavi naročniškega razmerja za 24 mesecev
Klubska cena na 12 obrokov
ob vezavi naročniškega razmerja za 12 mesecev
Klubska cena za enkratno plačilo
Klubska cena za enkratno plačilo
ZALOGA IZDELKA
POŠILJA DOBAVITELJ
Osebni prevzem ni možen.
Enota je vsaka začetna minuta klica v katerokoli fiksno ali mobilno omrežje znotraj Slovenije. Ne velja za klice na posebne in komercialne številke, za klice v tujino in za odhodne in dohodne klice v tujini. Enota je tudi vsak poslan SMS na območju Slovenije, ne velja pa za odhodne in dohodne SMS-e v tujini. Vključene enote MMS veljajo za vsak poslan MMS znotraj Slovenije.
Točke so bonitete, ki se članu v določenem časovnem obdobju nalagajo na njegov bonitetni račun in se pridobijo: (1)z vsakim plačanim računom, ki ga T-2 d.o.o. izstavi naročniku za svoje storitve, (2) z nakupi storitev in produktov v poslovalnici, pri čemer zaposleni v poslovalnici preveri pri stranki, če je ta član kluba, (3) z nakupi storitev in produktov preko spletne trgovine T-2 in (4) s posebnimi trženjskimi aktivnostmi kluba.
Cena ni na voljo

100% VARNO IN UDOBNO

ZANESLJIVA DOSTAVA

Izdelki, ki so na zalogi, bodo varno in zanesljivo dostavljeni na naslov, ki ga določite. Če želite, pa lahko izdelek prevzamete tudi osebno.

NAKUPOVANJE PO MERI

Nakupujte kjerkoli in kadarkoli. Udobje nakupa iz naslonjača pomeni, da se lahko po nakupih odpravite, ko imate čas, in ne takrat, ko so odprte trgovine.

MOŽNOST VRAČILA

Vsem našim članom ponujamo 14-dnevno možnost vračila izdelka, pri čemer ni potrebno navesti razloga za vračilo.

BREZPLAČNA POŠTNINA

Poštnina za izdelke v vrednosti 100 € ali več je brezplačna oziroma član plača le provizijo skladno s cenikom Pošte Slovenije.Najnovejše tehnološke značilnosti - Masažna pištola učinkovito razbije prekomerno mlečno kislino in kopičenje mleka ter telesu ponudi takojšnjo olajšanje in udobje. V mišico doseže globino 10 mm in v mišico pošlje visokofrekvenčni tlačni impulz, ki deluje na globoko tkivo za spodbujanje okrevanja mišic.

1 gumb s 5 nivoji intenzivnosti - Njegov brezkrtačni motor z visokim navorom 24V zagotavlja globoke vibracije za masažo, ki se giblje med 2000 in 3200 pipami na minuto. 5 nastavljivih stopenj intenzivnosti lahko nadzirate z enim samim klikom. Masažna pištola zmanjšuje bolečine v mišicah in pomaga pri fizični prilagodljivosti s povečanjem pravilnega pretoka krvi in ??krvnega obtoka.

5 večnamenskih masažnih glav - 5 zamenljivih masažnih aplikatorjev, ki se osredotočajo na različne dele telesa, zadovoljijo vse vaše masažne potrebe.

Ergonomska zasnova, hitro hlajenje in dolga življenjska doba baterije - Masažer ima 10-minutno nastavitev samodejnega izklopa za varnost in zaščito ter mikroelektronski hladilni sistem. Njegova baterija velike kapacitete 2500 mAh omogoča neprekinjeno delovanje 5-7 ur v tihem delovanju. Njegov 41-milimetrski inženirski ročaj s silikonskim ovojem je zasnovan tudi za vašo varnost.

Lahka, dostopna in prenosna - masažna pištola s težo manj kot 1 kg je dostopna, trpežna in prijazna do potovanja. S posebej zasnovano torbico ni le odličen spremljevalec, temveč tudi skrbno darilo za vse prijatelje in družino.

Tehnične specifikacije:
- 5 stopenj intenzivnosti za različne masaže mora pomagati lajšati bolečino in togost mišic.
- Lahka, enostavna za uporabo in enostavno pakiranje v paket s torbo.
- Tih motor, manj kot 43db, ki zagotavlja tiho delovanje.
- Samodejna funkcija ogrevanja.
- Baterija velike kapacitete 2500mAh, 5-7 ur neprekinjenega delovanja na polnjenje.
- 5 zamenljivih masažnih aplikatorjev za masažo celotnega telesa.

VSEBINA
1 x masažna pištola
5 x masažni aplikatorji
1 x polnilnik
1 x ročni

Pokličite
Glasovni klic Video klic
Klepet
Pišite nam

Vaših pohval, kritik in predlogov bomo veseli na info@t-2.net