Naša spletna stran uporablja piškotke.

Piškotki so majhne datoteke, ki jih naložimo na vaš računalnik, z namenom izboljšanja uporabniške izkušnje.
Uporabljamo naslednje piškotke:
Skupina 1: so ključni in brez njih stran ne bo delovala, kot bi morala. Nastavijo se, ko oddate obrazec, se prijavite ali opravite kakršnokoli interakcijo s spletno stranjo, ki gre preko klikanja na enostavne povezave. Za te piškotke nam ni potrebno dobiti vaše privolitve.
Skupina 2: z njim analiziramo promet na strani, da lahko izboljšamo uporabniško izkušnjo. Z uporabo spletne strani se strinjate z namestitvijo na vaš računalnik.

Seznam piškotkov, ki jih uporablja ta stran, si lahko ogledate tukaj.

Mobilni telefon Xiaomi MI 10T 5G 6/128GB lunar silver

Šifra izdelka:OUXIA-MI10T128LS
Čudovito v vseh pogledih: 64MP AI trojna kamera, 144Hz AdaptiveSync zaslon s Truecolor, Qualcomm® Snapdragon ™ 865 s 5G, 5000 mAh (tip) baterijo s 33W hitrim polnjenjem

Možnosti nakupa:

Klubska cena na 24
obrokov ob vezavi naročniškega razmerja za 24 mesecev
Klubska cena za enkratno plačilo
ZALOGA IZDELKA
Osebni prevzem ni možen.
Enota je vsaka začetna minuta klica v katerokoli fiksno ali mobilno omrežje znotraj Slovenije. Ne velja za klice na posebne in komercialne številke, za klice v tujino in za odhodne in dohodne klice v tujini. Enota je tudi vsak poslan SMS na območju Slovenije, ne velja pa za odhodne in dohodne SMS-e v tujini. Vključene enote MMS veljajo za vsak poslan MMS znotraj Slovenije.
Točke so bonitete, ki se članu v določenem časovnem obdobju nalagajo na njegov bonitetni račun in se pridobijo: (1)z vsakim plačanim računom, ki ga T-2 d.o.o. izstavi naročniku za svoje storitve, (2) z nakupi storitev in produktov v poslovalnici, pri čemer zaposleni v poslovalnici preveri pri stranki, če je ta član kluba, (3) z nakupi storitev in produktov preko spletne trgovine T-2 in (4) s posebnimi trženjskimi aktivnostmi kluba.
Cena ni na voljo

100% VARNO IN UDOBNO

ZANESLJIVA DOSTAVA

Izdelki, ki so na zalogi, bodo varno in zanesljivo dostavljeni na naslov, ki ga določite. Če želite, pa lahko izdelek prevzamete tudi osebno.

NAKUPOVANJE PO MERI

Nakupujte kjerkoli in kadarkoli. Udobje nakupa iz naslonjača pomeni, da se lahko po nakupih odpravite, ko imate čas, in ne takrat, ko so odprte trgovine.

MOŽNOST VRAČILA

Vsem našim članom ponujamo 14-dnevno možnost vračila izdelka, pri čemer ni potrebno navesti razloga za vračilo.

BREZPLAČNA POŠTNINA

Poštnina za izdelke v vrednosti 100 € ali več je brezplačna oziroma član plača le provizijo skladno s cenikom Pošte Slovenije.Paket vsebuje:
  • Mobilni telefon
  • Vgrajena baterija
  • Tip C kabel
  • Etui
  • Uporabniški priročnik
  • Napajalni kabel

Poženite svojo ustvarjalnost
Z izjemno kamero, naprednim zaslonom in zmogljivim procesorjem, ki jih vse poganja vzdržljiva baterija, vam nikoli ne bo dolgčas.

Še naprej širite obzorja z impresivno 64MP kamero
Xiaomi še naprej premika meje. Mi 10T je tako opremljen s 64MP kamero, 13MP ultra širokokotno kamero in 5MP makro objektivom. Poleg  64MP glavne kamere pa  Mi 10T podpira tudi 8K video, kar vam zagotavlja vrhunsko in jasno video izkušnjo. Vključene so tudi nove funkcije programske opreme za dinamično fotografiranje, kot so kloni fotografij in videov, načini dolge izpostavljenosti, selfie s časovnim zamikom, časovni posnetek in dvojni video za večjo ustvarjalnost, kuratorstvo in privlačnost.

Gladko delovanje z 144Hz AdaptiveSync zaslonom
Čas je, postanejo vaše fotografije tako živahne kot vaše življenje! Mi 10T ima enega najboljših zaslonov, ki so danes na voljo v katerem koli pametnem telefonu. Poleg glavne 144Hz frekvence osveževanja zaslona, se telefon lahko prilagodi prikazani vsebini samodejno – od uživanja v vašem najljubšem filmu pri 48 Hz, do gledanja TV serije pri 50 Hz, ali pa surfanja po družabnih omrežijih ali igranju iger s frekvenco do 144 Hz – to zagotavlja nemoteno izkušnjo in optimalno porabo baterije. Z načinom branja 3.0 zaslon simulira dejansko teksturo papirja, da zaščiti vaše oči.

Poženite ustvarjalnega genija v sebi s Qualcomm® Snapdragon ™ 865 procesorjem
Mi 10T, ki ga poganja vodilni Qualcomm® Snapdragon ™ 865, ponuja izjemno energetsko učinkovitost, zmogljivost in 5G povezljivost. Uporabniki pa bodo lahko izkusili tudi raven igričarstva kot na domačem računalniku z grafičnim procesorjem Qualcomm® Adreno ™ 650.

Izjemno vzdržljiva 5000 mAh baterija
Končno, telefon, ki zdrži dlje kot vi. Mi 10T se ponaša z eno izmed največjih baterij med Xiaomijevimi vodilnimi telefoni, z neverjetnih 5.000 mAh (typ). Ko pa boste telefon le morali priključiti na polnilec, ne boste zamudili niti malo, zahvaljujoč MMT (middle middle tab) tehnologiji in izjemno hitrim ter unikatno zasnovanim 33W žičnim polnjenjem.

Hitra povezljivost
Podpira več 5G pasov
Podpira Wi-Fi 6

33 W hitro polnjenje z dvojnim deljenjem
Dvojno deljeno hitro polnjenje pomaga pri večjih hitrostih polnjenja in boljšem varčevanju z energijo.

Pokličite
Glasovni klic Video klic
Klepet
Pišite nam

Vaših pohval, kritik in predlogov bomo veseli na info@t-2.net