Naša spletna stran uporablja piškotke.

Piškotki so majhne datoteke, ki jih naložimo na vaš računalnik, z namenom izboljšanja uporabniške izkušnje.
Uporabljamo naslednje piškotke:
Skupina 1: so ključni in brez njih stran ne bo delovala, kot bi morala. Nastavijo se, ko oddate obrazec, se prijavite ali opravite kakršnokoli interakcijo s spletno stranjo, ki gre preko klikanja na enostavne povezave. Za te piškotke nam ni potrebno dobiti vaše privolitve.
Skupina 2: z njim analiziramo promet na strani, da lahko izboljšamo uporabniško izkušnjo. Z uporabo spletne strani se strinjate z namestitvijo na vaš računalnik.

Seznam piškotkov, ki jih uporablja ta stran, si lahko ogledate tukaj.

Pametni mobilni telefon Nokia X10 DS, zelena

Šifra izdelka:OUNOKIA-X10DSZE
Vodenje podjetja zahteva energijo, učinkovitost in inovativnost – vse to boste našli v telefonu X10. Superhitra povezava 5G1 in zaslon Full HD+ vam omogočata hitro izvajanje službenih opravil. Medtem boste s štirikratno kamero 48 MP z optiko ZEISS zajeli vse, kar je pomembno. S profesionalnimi orodji za gradacijo barv boste predstavitvam vaših idej dodali poseben čar. Prejeli boste tudi najnovejši Android™ 11 in do 3 leta programskih nadgradenj ter mesečne varnostne posodobitve, tako boste v novih funkcijah uživali zdaj in tudi v prihodnosti. Hitrost 5G Prenašajte datoteke z bliskovito hitro zanesljivo 5G1 povezljivostjo. 6,67-palčni zaslon Full HD+ Delite svoje ideje ob kavi in jih predstavite na velikem zaslonu. Štirikratna kamera 48 MP Z optiko ZEISS ne boste imeli nobenih težav pri fotografiranju. Funkcije:Optika ZEISS Sprednja kamera:8 MP Zadnja kamera:48 MP Main + 5 MP Ultrawide + 2 MP Depth + 2 MP Makro Bliskavica LED na hrbtni strani Bluetooth:5.0 Lokacija:GPS/AGPS, GLONASS, Galileo Povezava USB:USB-C (USB 2.0) Priključek za slušalke:3.5 mm WiFi:802.11 b/g/n/ac Podpora NFC Baterija:4470 mAh, Neodstranljivo1 Polnjenje:Združljivost s polnjenjem 9 V 2 A Notranja shramba:128 GB RAM:4 GB

Dodatne storitve:

Zavarovanje
72,00€
 

Možnosti nakupa:

Klubska cena na 24 obrokov
ob vezavi naročniškega razmerja za 24 mesecev
Klubska cena na 12 obrokov
ob vezavi naročniškega razmerja za 12 mesecev
Klubska cena za enkratno plačilo
Klubska cena za enkratno plačilo
ZALOGA IZDELKA
POŠILJA DOBAVITELJ
Osebni prevzem ni možen.
Enota je vsaka začetna minuta klica v katerokoli fiksno ali mobilno omrežje znotraj Slovenije. Ne velja za klice na posebne in komercialne številke, za klice v tujino in za odhodne in dohodne klice v tujini. Enota je tudi vsak poslan SMS na območju Slovenije, ne velja pa za odhodne in dohodne SMS-e v tujini. Vključene enote MMS veljajo za vsak poslan MMS znotraj Slovenije.
Točke so bonitete, ki se članu v določenem časovnem obdobju nalagajo na njegov bonitetni račun in se pridobijo: (1)z vsakim plačanim računom, ki ga T-2 d.o.o. izstavi naročniku za svoje storitve, (2) z nakupi storitev in produktov v poslovalnici, pri čemer zaposleni v poslovalnici preveri pri stranki, če je ta član kluba, (3) z nakupi storitev in produktov preko spletne trgovine T-2 in (4) s posebnimi trženjskimi aktivnostmi kluba.
Cena ni na voljo

100% VARNO IN UDOBNO

ZANESLJIVA DOSTAVA

Izdelki, ki so na zalogi, bodo varno in zanesljivo dostavljeni na naslov, ki ga določite. Če želite, pa lahko izdelek prevzamete tudi osebno.

NAKUPOVANJE PO MERI

Nakupujte kjerkoli in kadarkoli. Udobje nakupa iz naslonjača pomeni, da se lahko po nakupih odpravite, ko imate čas, in ne takrat, ko so odprte trgovine.

MOŽNOST VRAČILA

Vsem našim članom ponujamo 14-dnevno možnost vračila izdelka, pri čemer ni potrebno navesti razloga za vračilo.

BREZPLAČNA POŠTNINA

Poštnina za izdelke v vrednosti 100 € ali več je brezplačna oziroma član plača le provizijo skladno s cenikom Pošte Slovenije.Vodenje podjetja zahteva energijo, učinkovitost in inovativnost – vse to boste našli v telefonu X10. Superhitra povezava 5G1 in zaslon Full HD+ vam omogočata hitro izvajanje službenih opravil. Medtem boste s štirikratno kamero 48 MP z optiko ZEISS zajeli vse, kar je pomembno. S profesionalnimi orodji za gradacijo barv boste predstavitvam vaših idej dodali poseben čar. Prejeli boste tudi najnovejši Android™ 11 in do 3 leta programskih nadgradenj ter mesečne varnostne posodobitve, tako boste v novih funkcijah uživali zdaj in tudi v prihodnosti.

Hitrost 5G
Prenašajte datoteke z bliskovito hitro zanesljivo 5G1 povezljivostjo.

6,67-palčni zaslon Full HD+
Delite svoje ideje ob kavi in jih predstavite na velikem zaslonu.

Štirikratna kamera 48 MP
Z optiko ZEISS ne boste imeli nobenih težav pri fotografiranju.


Funkcije:Optika ZEISS
Sprednja kamera:8 MP
Zadnja kamera:48 MP Main + 5 MP Ultrawide + 2 MP Depth + 2 MP Makro
Bliskavica LED na hrbtni strani

Bluetooth:5.0
Lokacija:GPS/AGPS, GLONASS, Galileo
Povezava USB:USB-C (USB 2.0)
Priključek za slušalke:3.5 mm
WiFi:802.11 b/g/n/ac
Podpora NFC
Baterija:4470 mAh, Neodstranljivo1
Polnjenje:Združljivost s polnjenjem 9 V 2 A

Notranja shramba:128 GB
RAM:4 GB
 

Pokličite
Glasovni klic Video klic
Klepet
Pišite nam

Vaših pohval, kritik in predlogov bomo veseli na info@t-2.net