Časovne funkcije

Šifra izdelka:274
Naročniki TV storitev, lahko dodatno naročijo TV funkcije časovnega zamika in z njihovo pomočjo preskakujejo oglase in še mnogo več. :)

Možnosti nakupa:

Časovne funkcije - klubska cena za prve 3 mesece
Časovne funkcije - klubska cena za prve 3 mesece
Časovne funkcije - klubska cena za prve 3 mesece
Časovne funkcije - klubska cena za prve 3 mesece
Redna cena za enkratno plačilo
Enota je vsaka začetna minuta klica v katerokoli fiksno ali mobilno omrežje znotraj Slovenije. Ne velja za klice na posebne in komercialne številke, za klice v tujino in za odhodne in dohodne klice v tujini. Enota je tudi vsak poslan SMS na območju Slovenije, ne velja pa za odhodne in dohodne SMS-e v tujini. Vključene enote MMS veljajo za vsak poslan MMS znotraj Slovenije.
Točke so bonitete, ki se članu v določenem časovnem obdobju nalagajo na njegov bonitetni račun in se pridobijo: (1)z vsakim plačanim računom, ki ga T-2 d.o.o. izstavi naročniku za svoje storitve, (2) z nakupi storitev in produktov v poslovalnici, pri čemer zaposleni v poslovalnici preveri pri stranki, če je ta član kluba, (3) z nakupi storitev in produktov preko spletne trgovine T-2 in (4) s posebnimi trženjskimi aktivnostmi kluba.
Cena ni na voljo

100% VARNO IN UDOBNO

ZANESLJIVA DOSTAVA

Izdelki, ki so na zalogi, bodo varno in zanesljivo dostavljeni na naslov, ki ga določite. Če želite, pa lahko izdelek prevzamete tudi osebno.

NAKUPOVANJE PO MERI

Nakupujte kjerkoli in kadarkoli. Udobje nakupa iz naslonjača pomeni, da se lahko po nakupih odpravite, ko imate čas, in ne takrat, ko so odprte trgovine.

MOŽNOST VRAČILA

Vsem našim članom ponujamo 14-dnevno možnost vračila izdelka, pri čemer ni potrebno navesti razloga za vračilo.

BREZPLAČNA POŠTNINA

Poštnina za izdelke v vrednosti 100 € ali več je brezplačna oziroma član plača le provizijo skladno s cenikom Pošte Slovenije.Minuta zamujena, ne vrne se nobena … Tako so nas učili včasih, vendar nam na srečo sodobna tehnologija omogoča, da lahko čas malo ogoljufamo. S časovnim zamikom lahko aktualne vsebine začnete gledati od začetka, jih vmes ustavite, ogledate si lahko tudi že pretekle vsebine. Naročite jih lahko preko TV vmesnika ali na portalu Horizont. TV časovni zamik S funkcijo TV časovni zamik lahko pogledate vsebine, ki ste jih zamudili v preteklih 7 dneh. Funkcija koristi staršem, da ne zamudijo svoje oddaje, prav pa pride tudi otrokom, ki morajo zvečer pravočasno v posteljo, vendar je ravno takrat na sporedu zabaven film. Naslednji dan si ga lahko ogledajo v miru, ne da bi jih starši poslali spat. Premor Sredi najbolj napetega filma pozvonijo nepričakovani gostje ali med ogledom kuharske oddaje postanete tako lačni, da si morate pripraviti večerjo – vam zveni znano? Z vklopom funkcije Premor lahko zaustavite vsebino, ki jo gledate, in se k njej vrnete, ko se lahko znova uležete na kavč. Če film ali oddajo ujamete šele na sredini, se lahko s funkcijo Začni znova v trenutku vrnete na začetek in brezskrbno uživate od začetka do konca. TOP DOGODKI Z oznakami in zapisi storitev Top dogodki omogoča enostaven ogled najpomembnejših dogodkov na pomembnejših tekmah. Uporabite modri gumb ali tipko za 5 minutni preskok in ne boste zamudili nobenega pomembnega športnega dogodka več. TV časovne funkcij lahko naročite tudi preko portala Horizont. Funkcije TV časovnega zamika delujejo na večini TV programov standardne in visoke (HD) ločljivosti.
T-2 klub: podrobnosti storitve dopis