Cvrtnik na vroč zrak Rosmarino Infinity PRO XXL z dvojno košaro

Šifra izdelka:OXOST-ROS49011
Si želiš brez dodatnih loncev in priklapljanja pečice pripraviti slastno kosilo? In to brez nadležnega vonja po cvrtju? Pozabi na pečico in klasično cvrtje ter prihrani čas in energijo. Cvrtnik na vroč zrak Rosmarino Infinity PRO XXL ti pomaga do hitrih in bolj zdravih obrokov. Cvrtje na vroč zrak ohranja hranilne snovi v jedeh. Speci hrustljav krompirček, perutničke, ribje palčke ali sladice s 85 % manj maščob. Na voljo 8 funkcij, med njimi tudi dehidracija sadja in zelenjave. Kosilo pripravljaj v 2 ločenih košarah, tako da vsaki jedi nastaviš temperaturo in čas peke.

Možnosti nakupa:

Klubska cena na 24 obrokov
ob vezavi naročniškega razmerja za 24 mesecev
Klubska cena na 12 obrokov
ob vezavi naročniškega razmerja za 12 mesecev
Klubska cena za enkratno plačilo
Redna cena za enkratno plačilo
ZALOGA IZDELKA
POŠILJA DOBAVITELJ
Osebni prevzem ni možen.
Enota je vsaka začetna minuta klica v katerokoli fiksno ali mobilno omrežje znotraj Slovenije. Ne velja za klice na posebne in komercialne številke, za klice v tujino in za odhodne in dohodne klice v tujini. Enota je tudi vsak poslan SMS na območju Slovenije, ne velja pa za odhodne in dohodne SMS-e v tujini. Vključene enote MMS veljajo za vsak poslan MMS znotraj Slovenije.
Točke so bonitete, ki se članu v določenem časovnem obdobju nalagajo na njegov bonitetni račun in se pridobijo: (1)z vsakim plačanim računom, ki ga T-2 d.o.o. izstavi naročniku za svoje storitve, (2) z nakupi storitev in produktov v poslovalnici, pri čemer zaposleni v poslovalnici preveri pri stranki, če je ta član kluba, (3) z nakupi storitev in produktov preko spletne trgovine T-2 in (4) s posebnimi trženjskimi aktivnostmi kluba.
Cena ni na voljo

100% VARNO IN UDOBNO

ZANESLJIVA DOSTAVA

Izdelki, ki so na zalogi, bodo varno in zanesljivo dostavljeni na naslov, ki ga določite. Če želite, pa lahko izdelek prevzamete tudi osebno.

NAKUPOVANJE PO MERI

Nakupujte kjerkoli in kadarkoli. Udobje nakupa iz naslonjača pomeni, da se lahko po nakupih odpravite, ko imate čas, in ne takrat, ko so odprte trgovine.

MOŽNOST VRAČILA

Vsem našim članom ponujamo 14-dnevno možnost vračila izdelka, pri čemer ni potrebno navesti razloga za vračilo.

BREZPLAČNA POŠTNINA

Poštnina za izdelke v vrednosti 100 € ali več je brezplačna oziroma član plača le provizijo skladno s cenikom Pošte Slovenije.  • Začni cvrteti brez nepotrebnega olja in brez slabe vesti.
  • Uživaj v hrustljavih ocvrtih dobrotah s kar do 85 % maščobami manj.
  • XXL velikost za vse lačne družinske člane. Do kosila v manj kot pol ure.
  • 2 ločeni košari za pripravo različnih jedi hkrati.

XXL velikost. Obvezna oprema za vsako družino.

Pozabi na neštete lonce in priklapljanje pečice. S cvrtnikom na vroč zrak prihraniš čas in energijo, saj lahko odslej vse pripravljaš v 1 napravi. XXL velikost z 8 litri prostornine bo navdušila vse lačne družinske člane. Izbiraj med 8 različnimi funkcijami in dneve začni zdravo!

Serviraj jedi istočasno. 2 ločeni košari za 2 različne jedi.

Cvrtnik ti omogoča, da uskladiš uskladiti čas peke v obeh košarah. Na ta način je različna hrana pripravljena ob istem času.  Enostavno le uporabiš funkcijo ""Sync finish"", vsaki košari pa ločeno nastaviš temperaturo in čas peke.

Začni hrustljavo cvreti brez nepotrebnega olja.

Poslovi se od klasičnega cvrtja! Speci hrustljav krompirček, piščančja bedrca ali mafine s kar 85 % manj maščob, vendar s 100 % boljšim okusom. Cvrtje na vroč zrak ohrani hranilne snovi, brez odvečnega olja. 360° peka za najbolj hrustljave rezultate. So obiski prijateljev pri tebi pogosti? Zdaj imaš rešitev, da jim spečeš rogljičke, krompirček ali perutničke, samo v nekaj minutah.

Dodatna funkcija dehidracije sadja in zelenjave.

Cvrtnik ima še dodatno prednost. V njem lahko tudi dehidriraš oz. sušiš okusne koščke jabolk, malin, jagod, rdeče pese, manga. Uporabi jih za najboljše zajtrke, »brunche«, sladice ali kot zdrave prigrizke na poti.

Slastno kosilo v manj kot pol ure.

Ne čakaj, da se cvrtnik predolgo segreva - sestavine samo položi v košarico, izberi temperaturo in začni kuhati. Obrok zase ali svojo družino lahko pripraviš v 30 minutah ali še manj.

Podrobnosti o izdelku

Material ohišja: ABS plastika, PP plastika, nerjaveče jeklo, aluminij.

Moč motorja: 1700 W.

Napetost: 220–240 V.

Tehnologija segrevanja na vroč zrak: da.

Uravnavanje temperature: da, do 200 °C.

LED zaslon: da.

Prednastavljene funkcije: da, 8 različnih funkcij.

Dodatna funkcija dehidracije: da.

Individualna nastavitev temperature: da, 35° C-200° C.

Časovnik: da, do 60 min.

Kapaciteta posode: 2x 4000 ml.

Neoprijemljiv premaz: da, v obeh košarah.

Pralno v pomivalnem stroju: da, posodi za cvrtje.

Priložena knjiga z recepti: da.

Dolžina priključnega kabla: 1 m.

Dimenzija: 37 x 31/39 x 30 cm.

Garancija: 2 leti.