Cvrtnik Tefal EY505815 Easy Fry & Grill 4.2l

Šifra izdelka:OXTEF-CV20757
Cvrtnik Tefal EY505815 »Easy Fry & Grill« združuje cvrtnik na zrak in žar za zdravo cvrtje z malo ali nič olja ter brezhibno pečenje na žaru v udobju svoje kuhinje. 8 samodejnih programov (pomfri, nugat, ocvrt piščanec, pica, meso, ribe, zelenjava, sladica) zagotovi popolne rezultate, kot bi mignil.

Možnosti nakupa:

Klubska cena na 24 obrokov
ob vezavi naročniškega razmerja za 24 mesecev
Klubska cena na 12 obrokov
ob vezavi naročniškega razmerja za 12 mesecev
Klubska cena za enkratno plačilo
Klubska cena za enkratno plačilo
ZALOGA IZDELKA
POŠILJA DOBAVITELJ
Osebni prevzem ni možen.
Enota je vsaka začetna minuta klica v katerokoli fiksno ali mobilno omrežje znotraj Slovenije. Ne velja za klice na posebne in komercialne številke, za klice v tujino in za odhodne in dohodne klice v tujini. Enota je tudi vsak poslan SMS na območju Slovenije, ne velja pa za odhodne in dohodne SMS-e v tujini. Vključene enote MMS veljajo za vsak poslan MMS znotraj Slovenije.
Točke so bonitete, ki se članu v določenem časovnem obdobju nalagajo na njegov bonitetni račun in se pridobijo: (1)z vsakim plačanim računom, ki ga T-2 d.o.o. izstavi naročniku za svoje storitve, (2) z nakupi storitev in produktov v poslovalnici, pri čemer zaposleni v poslovalnici preveri pri stranki, če je ta član kluba, (3) z nakupi storitev in produktov preko spletne trgovine T-2 in (4) s posebnimi trženjskimi aktivnostmi kluba.
Cena ni na voljo

100% VARNO IN UDOBNO

ZANESLJIVA DOSTAVA

Izdelki, ki so na zalogi, bodo varno in zanesljivo dostavljeni na naslov, ki ga določite. Če želite, pa lahko izdelek prevzamete tudi osebno.

NAKUPOVANJE PO MERI

Nakupujte kjerkoli in kadarkoli. Udobje nakupa iz naslonjača pomeni, da se lahko po nakupih odpravite, ko imate čas, in ne takrat, ko so odprte trgovine.

MOŽNOST VRAČILA

Vsem našim članom ponujamo 14-dnevno možnost vračila izdelka, pri čemer ni potrebno navesti razloga za vračilo.

BREZPLAČNA POŠTNINA

Poštnina za izdelke v vrednosti 100 € ali več je brezplačna oziroma član plača le provizijo skladno s cenikom Pošte Slovenije. 

Cvrtnik Tefal EY505815 »Easy Fry & Grill« združuje cvrtnik na zrak in žar za zdravo cvrtje z malo ali nič olja ter brezhibno pečenje na žaru v udobju svoje kuhinje. 8 samodejnih programov (pomfri, nugat, ocvrt piščanec, pica, meso, ribe, zelenjava, sladica) zagotovi popolne rezultate, kot bi mignil.

Cvrtnik ima eno košaro, ki vam omogoča enostavno pripravo vaše najljubše jedi. S cvrtnikom Tefal EY505815 Easy Fry & Grill lahko nastavite temperaturo v razponu od 80°C do 200°C. Samo izberite ustrezno temperaturo glede na jedi, ki jih pripravljate. Cvrtnik ima možnost sušenja, posušite raznovrstno hrano za okusne in zdrave prigrizke, na primer suho sadje ali zelenjavo.

Glavne prednosti:

  • 8 avtomatskih programov
  • Nastavljivo temperaturo v območju 80–200°C
  • Velika zmogljivost 4,2 l – do 6 obrokov 
  • Možnost pranja vseh odstranljivih delov v pomivalnem stroju
  • Intuitivna digitalna nadzorna plošča s 60-minutnim časovnikom
  • Cvrtnik in žar, rešitev 2v1
  • Brez uporabe olja
  • Možnost sušenja

Moč

1400 W

Material

Plastika

Funkcije

Omogoča pečenje na žaru in peko, nastavljiva temperatura in čas pečenja, 8 programov

Dodatno

Kapaciteta hrane: 4,2 l – do 6 obrokov, digitalna nadzorna plošča, možnost pranja vseh odstranljivih delov v pomivalnem stroju, digitalna knjiga receptov (do 30 receptov), možnost sušenja

Teža 5,3 kg

Barva

Črna

Garancija

2 leti

 

Pokličite
Glasovni klic Video klic
Klepet
Pišite nam

Vaših pohval, kritik in predlogov bomo veseli na info@t-2.net