DECT Stacionarni telefon Gigaset A690, črn

Šifra izdelka:OXTEL-A690B
Zanesljiva kakovost za vsakodnevno komunikacijo

Možnosti nakupa:

Klubska cena na 12 obrokov
ob vezavi naročniškega razmerja za 12 mesecev
Klubska cena na 6 obrokov
Klubska cena na 3 obroke
Klubska cena za enkratno plačilo
ZALOGA IZDELKA
POŠILJA DOBAVITELJ
Osebni prevzem ni možen.
Enota je vsaka začetna minuta klica v katerokoli fiksno ali mobilno omrežje znotraj Slovenije. Ne velja za klice na posebne in komercialne številke, za klice v tujino in za odhodne in dohodne klice v tujini. Enota je tudi vsak poslan SMS na območju Slovenije, ne velja pa za odhodne in dohodne SMS-e v tujini. Vključene enote MMS veljajo za vsak poslan MMS znotraj Slovenije.
Točke so bonitete, ki se članu v določenem časovnem obdobju nalagajo na njegov bonitetni račun in se pridobijo: (1)z vsakim plačanim računom, ki ga T-2 d.o.o. izstavi naročniku za svoje storitve, (2) z nakupi storitev in produktov v poslovalnici, pri čemer zaposleni v poslovalnici preveri pri stranki, če je ta član kluba, (3) z nakupi storitev in produktov preko spletne trgovine T-2 in (4) s posebnimi trženjskimi aktivnostmi kluba.
Cena ni na voljo

100% VARNO IN UDOBNO

ZANESLJIVA DOSTAVA

Izdelki, ki so na zalogi, bodo varno in zanesljivo dostavljeni na naslov, ki ga določite. Če želite, pa lahko izdelek prevzamete tudi osebno.

NAKUPOVANJE PO MERI

Nakupujte kjerkoli in kadarkoli. Udobje nakupa iz naslonjača pomeni, da se lahko po nakupih odpravite, ko imate čas, in ne takrat, ko so odprte trgovine.

MOŽNOST VRAČILA

Vsem našim članom ponujamo 14-dnevno možnost vračila izdelka, pri čemer ni potrebno navesti razloga za vračilo.

BREZPLAČNA POŠTNINA

Poštnina za izdelke v vrednosti 100 € ali več je brezplačna oziroma član plača le provizijo skladno s cenikom Pošte Slovenije.



Sliši se dobro, DECT telefon z najboljšim zvokom

Izbira je vaša: na primer, ali raje pokličete neposredno prek slušalke ali v prostoročnem načinu - imate svobodo, da med pogovorom počnete še kaj drugega.. Na izbiro imate dva prostoročna profila: lahko izbirate uporabo na višjih ali nižjih frekvencah, tako da vam bo udobno. Za karkoli se boste odločili - lahko računate na popolno kakovost glasu!

Sliši se dobro - DECT telefon z najboljšimi možnostmi zvoka
Izbira je vaša: ali raje pokličete neposredno prek slušalke ali v prostoročnem načinu - tako imate svobodo, da med pogovorom počnete še kaj drugega in tudi drugi ljudje vas lahko poslušajo in se pogovarjajo. Ali katerega od dveh prostoročnih profilov, ki ga želite uporabiti: Prilagodite poudarek na višjih ali nižjih frekvencah, tako da vam bo udobno. Za karkoli se boste odločili - lahko računate na popolno kakovost glasu!

Jasno, ergonomsko in intuitivno - takšni udobno je lahko telefoniranje
Na prvi pogled je Gigaset AS690 velik z osvetljenim črno-belim grafičnim zaslonom. To pa ima številne prednosti: močan kontrast belega besedila na črnem ozadju ali velik številčni zaslon v načinu izbiranja namerno ciljata na to, da vam postopek še olajša. Poleg tega, ergonomska tipkovnica z osvetljenimi tipkami in intuitivnim rokovanjem, zagotavlja visoko raven udobja pri klicu.

Lahko izklopite - zahvaljujoč zaščiti pred neželenimi klici

Če ne želite telefonirati, lahko prezrete določne številke ali anonimne klicatelje: Ko je seznam neželjenih klicev vključen, klici niso signalizirani ali pa so samo prikazani na zaslonu. Neželene telefonske številke ročno vnesete v seznam ali jih prenesete s seznama klicev. Tudi pri anonimnih klicih brez ID-ja klicatelja se lahko izognete zvonjenju in določite tudi s časovnim nadzorom, kdaj lahko prenosna enota zvoni - in kdaj ne.

Tehnične značilnosti:

analogni priključek

DECT, GAP standard

čas pripravljenosti: do 180 ur, čas pogovora: do 14 ur

seznam neželenih klicov: 32 vnosov

razširljiv do 4 prenosih ročk

prikaz identitete klicočega (CLIP)

20 različnih melodij pozivanja

zaslon: 2", črno-bel osvetljen

velike številke

seznam klicev: 25 zadnjih klicanih / 25 zadnjih prejetih

osvetljena tipkovnica

tip baterije: 2x AAA NiMh