Dodaten zakup prostora v T-2 oblaku - Horizont 100GB

Šifra izdelka:2445
Shranite vse vaše najpomembnejše datoteke ali prostor izkoristite za snemanje vaših najljubših TV vsebin.

Možnosti nakupa:

Možnost A
Dodaten zakup prostora v T-2 oblaku - Horizont 100GB - klubska cena za prve 3 mesece
Možnost B
Dodaten zakup prostora v T-2 oblaku - Horizont 100GB - klubska cena za prve 3 mesece
Možnost C
Dodaten zakup prostora v T-2 oblaku - Horizont 100GB - klubska cena za prve 3 mesece
Redna cena
Dodaten zakup prostora v T-2 oblaku - Horizont 100GB - klubska cena za prve 3 mesece
Enota je vsaka začetna minuta klica v katerokoli fiksno ali mobilno omrežje znotraj Slovenije. Ne velja za klice na posebne in komercialne številke, za klice v tujino in za odhodne in dohodne klice v tujini. Enota je tudi vsak poslan SMS na območju Slovenije, ne velja pa za odhodne in dohodne SMS-e v tujini. Vključene enote MMS veljajo za vsak poslan MMS znotraj Slovenije.
Točke so bonitete, ki se članu v določenem časovnem obdobju nalagajo na njegov bonitetni račun in se pridobijo: (1)z vsakim plačanim računom, ki ga T-2 d.o.o. izstavi naročniku za svoje storitve, (2) z nakupi storitev in produktov v poslovalnici, pri čemer zaposleni v poslovalnici preveri pri stranki, če je ta član kluba, (3) z nakupi storitev in produktov preko spletne trgovine T-2 in (4) s posebnimi trženjskimi aktivnostmi kluba.
Cena ni na voljo

100% VARNO IN UDOBNO

ZANESLJIVA DOSTAVA

Izdelki, ki so na zalogi, bodo varno in zanesljivo dostavljeni na naslov, ki ga določite. Če želite, pa lahko izdelek prevzamete tudi osebno.

NAKUPOVANJE PO MERI

Nakupujte kjerkoli in kadarkoli. Udobje nakupa iz naslonjača pomeni, da se lahko po nakupih odpravite, ko imate čas, in ne takrat, ko so odprte trgovine.

MOŽNOST VRAČILA

Vsem našim članom ponujamo 14-dnevno možnost vračila izdelka, pri čemer ni potrebno navesti razloga za vračilo.

BREZPLAČNA POŠTNINA

Poštnina za izdelke v vrednosti 100 € ali več je brezplačna oziroma član plača le provizijo skladno s cenikom Pošte Slovenije.Horizont združuje na enem mestu ponudbo T-2 aplikacij, hkrati pa omogoča varen prostor za shranjevanje vaših fotografij, video posnetkov, glasbenih vsebin ali drugih datotek. Enostavno shranjevanje in upravljanje vaših dokumentov z možnostjo uporabe na različnih napravah. Horizont na enem mestu združuje ponudbo T-2 aplikacij, hkrati pa omogoča varen prostor za shranjevanje vaših fotografij, video posnetkov, glasbenih vsebin ali drugih datotek. Upravljanje je pregledno in enostavno, vsebine pa lahko spremljate na različnih napravah (televizija, računalnik, pametni telefon in tablica). V T-2 Klubu vam omogočamo koriščenje tistih storitev T-2, ki jih še nimate, v skladu s klubsko ponudbo, za določeno obdobje po izjemno ugodnih klubskih cenah. Po izteku klubskega obdobja, pa se vam storitev obračunava po vsakokratnem veljavnem ceniku. Naročnik lahko storitev kadarkoli odjavi preko klicnega centra, v poslovalnicah ali z lastnoročno podpisanim dopisom. Član v času koriščenja klubske ugodnosti le-te ne more odjaviti. Storitve T-2 po klubski ceni lahko naročate zaporedoma, pri čemer akcijsko obdobje traja 3 mesece. Vstopite v vaš Horizont!
T-2 klub: podrobnosti storitve dopis