Dodatni paket Grand Slam X

Šifra izdelka:3444
Za športne navdušence in tiste starejše od 18 let.

Možnosti nakupa:

Dodatni paket Grand Slam X - klubska cena za prve 3 mesece
Dodatni paket Grand Slam X - klubska cena za prve 3 mesece
Dodatni paket Grand Slam X - klubska cena za prve 3 mesece
Dodatni paket Grand Slam X - klubska cena za prve 3 mesece
Redna cena za enkratno plačilo
Enota je vsaka začetna minuta klica v katerokoli fiksno ali mobilno omrežje znotraj Slovenije. Ne velja za klice na posebne in komercialne številke, za klice v tujino in za odhodne in dohodne klice v tujini. Enota je tudi vsak poslan SMS na območju Slovenije, ne velja pa za odhodne in dohodne SMS-e v tujini. Vključene enote MMS veljajo za vsak poslan MMS znotraj Slovenije.
Točke so bonitete, ki se članu v določenem časovnem obdobju nalagajo na njegov bonitetni račun in se pridobijo: (1)z vsakim plačanim računom, ki ga T-2 d.o.o. izstavi naročniku za svoje storitve, (2) z nakupi storitev in produktov v poslovalnici, pri čemer zaposleni v poslovalnici preveri pri stranki, če je ta član kluba, (3) z nakupi storitev in produktov preko spletne trgovine T-2 in (4) s posebnimi trženjskimi aktivnostmi kluba.
Cena ni na voljo

100% VARNO IN UDOBNO

ZANESLJIVA DOSTAVA

Izdelki, ki so na zalogi, bodo varno in zanesljivo dostavljeni na naslov, ki ga določite. Če želite, pa lahko izdelek prevzamete tudi osebno.

NAKUPOVANJE PO MERI

Nakupujte kjerkoli in kadarkoli. Udobje nakupa iz naslonjača pomeni, da se lahko po nakupih odpravite, ko imate čas, in ne takrat, ko so odprte trgovine.

MOŽNOST VRAČILA

Vsem našim članom ponujamo 14-dnevno možnost vračila izdelka, pri čemer ni potrebno navesti razloga za vračilo.

BREZPLAČNA POŠTNINA

Poštnina za izdelke v vrednosti 100 € ali več je brezplačna oziroma član plača le provizijo skladno s cenikom Pošte Slovenije.Paket, ki vsebuje športne, glasbene in erotične programe. Samo za zabavljače. Športni programi: Arena Sport 1 HD, Arena Sport 2 HD, TV Arena Esport HD, Sport1, Šport TV 1 HD, Šport TV 2 HD, Šport TV 3 HD Glasbeni programi: Club MTV, MTV Hits. MTV 90s, Trace Urban HD, MTV Live HD Programi za odrasle: Bliss 4K, Dorcel TV XXX HD, Dusk, Redlight, Hustler TV HD, Hustler TV, Legal HD, Naughty HD, Net XXL, Sexation HD, Superone, Vivid TV in Vivid Red TV.
T-2 klub: podrobnosti storitve dopis