Naša spletna stran uporablja piškotke.

Piškotki so majhne datoteke, ki jih naložimo na vaš računalnik, z namenom izboljšanja uporabniške izkušnje.
Uporabljamo naslednje piškotke:
Skupina 1: so ključni in brez njih stran ne bo delovala, kot bi morala. Nastavijo se, ko oddate obrazec, se prijavite ali opravite kakršnokoli interakcijo s spletno stranjo, ki gre preko klikanja na enostavne povezave. Za te piškotke nam ni potrebno dobiti vaše privolitve.
Skupina 2: z njim analiziramo promet na strani, da lahko izboljšamo uporabniško izkušnjo. Z uporabo spletne strani se strinjate z namestitvijo na vaš računalnik.

Seznam piškotkov, ki jih uporablja ta stran, si lahko ogledate tukaj.

Dodatni paket Travel Channel HD

Šifra izdelka:417
Kristalno jasna slika, harmonija barv in čist zvok vas bodo na Travel Channel HD popeljali v druge časovne dimenzije in doživetja.

Možnosti nakupa:

Dodatni paket Travel Channel HD - klubska cena za prve 3 mesece
Dodatni paket Travel Channel HD - klubska cena za prve 3 mesece
Dodatni paket Travel Channel HD - klubska cena za prve 3 mesece
Redna cena za enkratno plačilo
Enota je vsaka začetna minuta klica v katerokoli fiksno ali mobilno omrežje znotraj Slovenije. Ne velja za klice na posebne in komercialne številke, za klice v tujino in za odhodne in dohodne klice v tujini. Enota je tudi vsak poslan SMS na območju Slovenije, ne velja pa za odhodne in dohodne SMS-e v tujini. Vključene enote MMS veljajo za vsak poslan MMS znotraj Slovenije.
Točke so bonitete, ki se članu v določenem časovnem obdobju nalagajo na njegov bonitetni račun in se pridobijo: (1)z vsakim plačanim računom, ki ga T-2 d.o.o. izstavi naročniku za svoje storitve, (2) z nakupi storitev in produktov v poslovalnici, pri čemer zaposleni v poslovalnici preveri pri stranki, če je ta član kluba, (3) z nakupi storitev in produktov preko spletne trgovine T-2 in (4) s posebnimi trženjskimi aktivnostmi kluba.
Cena ni na voljo
Dodatni paket HBO Premium

  HBO Premium: najboljši filmi, serije in dokumentarci na enem mestu.  več

  3 mesece ŽE OD 1.600
  +2,50 € / mesec
  Redna cena 9,99 € / mesec
  Dodatni paket RUS 5+
  • 5 ruskih programov

  Paket za ljubitelje in poznavalce ruskega jezika vam ponuja skupino petih programov.  več

  3 mesece ŽE OD 1.125
  +1,75 € / mesec
  Redna cena 7,99 € / mesec

  100% VARNO IN UDOBNO

  ZANESLJIVA DOSTAVA

  Izdelki, ki so na zalogi, bodo varno in zanesljivo dostavljeni na naslov, ki ga določite. Če želite, pa lahko izdelek prevzamete tudi osebno.

  NAKUPOVANJE PO MERI

  Nakupujte kjerkoli in kadarkoli. Udobje nakupa iz naslonjača pomeni, da se lahko po nakupih odpravite, ko imate čas, in ne takrat, ko so odprte trgovine.

  MOŽNOST VRAČILA

  Vsem našim članom ponujamo 14-dnevno možnost vračila izdelka, pri čemer ni potrebno navesti razloga za vračilo.

  BREZPLAČNA POŠTNINA

  Poštnina za izdelke v vrednosti 100 € ali več je brezplačna oziroma član plača le provizijo skladno s cenikom Pošte Slovenije.  Kristalno jasna slika, harmonija barv in čist zvok vas bodo na Travel Channel HD popeljali v druge časovne dimenzije in doživetja. Tako boste lahko občutili veličino Velikega zidu na Kitajskem, si ogledali, kako poteka ročno izdelovanje pahljač iz svile na trgu v Barceloni, ali pa se popolnoma vživeli v vetrovno puščavsko pokrajino enega izmed velikih ameriških nacionalnih parkov. Za uporabo potrebujete ustrezen HD plazmatski oziroma LCD televizor in HD IP-TV sprejemnik. V T-2 Klubu vam omogočamo koriščenje tistih storitev T-2, ki jih še nimate, v skladu s klubsko ponudbo, za določeno obdobje po izjemno ugodnih klubskih cenah. Po izteku klubskega obdobja, pa se vam storitev obračunava po vsakokratnem veljavnem ceniku. Naročnik lahko storitev kadarkoli odjavi preko klicnega centra, v poslovalnicah ali z lastnoročno podpisanim dopisom. Član v času koriščenja klubske ugodnosti le-te ne more odjaviti. Storitve T-2 po klubski ceni ne more koristiti član, ki je imel vklopljeno isto storitev v zadnjih 6 mesecih po klubski ceni.
  T-2 klub: podrobnosti storitve dopis
  Pokličite
  Glasovni klic Video klic
  Klepet
  Pišite nam

  Vaših pohval, kritik in predlogov bomo veseli na info@t-2.net