Električno kolo Ducati Scrambler SCR-E, rumeno črna

Šifra izdelka:OXOST-DUC429YB
8052870481429

Možnosti nakupa:

Klubska cena na 24 obrokov
ob vezavi naročniškega razmerja za 24 mesecev
Klubska cena na 12 obrokov
ob vezavi naročniškega razmerja za 12 mesecev
Klubska cena za enkratno plačilo
Klubska cena za enkratno plačilo
ZALOGA IZDELKA
POŠILJA DOBAVITELJ
Osebni prevzem ni možen.
Enota je vsaka začetna minuta klica v katerokoli fiksno ali mobilno omrežje znotraj Slovenije. Ne velja za klice na posebne in komercialne številke, za klice v tujino in za odhodne in dohodne klice v tujini. Enota je tudi vsak poslan SMS na območju Slovenije, ne velja pa za odhodne in dohodne SMS-e v tujini. Vključene enote MMS veljajo za vsak poslan MMS znotraj Slovenije.
Točke so bonitete, ki se članu v določenem časovnem obdobju nalagajo na njegov bonitetni račun in se pridobijo: (1)z vsakim plačanim računom, ki ga T-2 d.o.o. izstavi naročniku za svoje storitve, (2) z nakupi storitev in produktov v poslovalnici, pri čemer zaposleni v poslovalnici preveri pri stranki, če je ta član kluba, (3) z nakupi storitev in produktov preko spletne trgovine T-2 in (4) s posebnimi trženjskimi aktivnostmi kluba.
Cena ni na voljo

100% VARNO IN UDOBNO

ZANESLJIVA DOSTAVA

Izdelki, ki so na zalogi, bodo varno in zanesljivo dostavljeni na naslov, ki ga določite. Če želite, pa lahko izdelek prevzamete tudi osebno.

NAKUPOVANJE PO MERI

Nakupujte kjerkoli in kadarkoli. Udobje nakupa iz naslonjača pomeni, da se lahko po nakupih odpravite, ko imate čas, in ne takrat, ko so odprte trgovine.

MOŽNOST VRAČILA

Vsem našim članom ponujamo 14-dnevno možnost vračila izdelka, pri čemer ni potrebno navesti razloga za vračilo.

BREZPLAČNA POŠTNINA

Poštnina za izdelke v vrednosti 100 € ali več je brezplačna oziroma član plača le provizijo skladno s cenikom Pošte Slovenije.SCR-E je kolo Ducati Scrambler s pedali. Debela kolesa 20”x 4” omogočajo kolesarjem, da potujejo s polnim oprijemom tudi na grobih ali terenskih odsekih. Baterija s kapaciteto 374,4 Wh je popolnoma vgrajena v okvir in ob polni napolnjenosti zagotavlja avtonomijo do 70 km. Okvir je izdelan iz aluminija in je opremljen z luksuznim ročajem s preprosto zložljivo tehnologijo za preprosto in hitro zapiranje vozila. Zadnje luči so integrirane v sedež, da ohranijo čisto in privlačno estetsko linijo. Najnovejša generacija LCD -ja ima senzor za somrak za samodejni vklop luči in zaznavanje zunanje temperature. Maksimalna teža: 100 kg.

Slike so simbolične. 

Velikost okvirja 44 cm

Število prestav 7

Spodnje vzmetenje

Okvir Aluminij

Teža 24 kg