Električno Trekking Kolo Ecobike LX, L-19

Šifra izdelka:OXOST-ECOB8521
Električno trekkink kolo s sredinskim motorjem in veliko baterijo

Možnosti nakupa:

Klubska cena na 24 obrokov
ob vezavi naročniškega razmerja za 24 mesecev
Klubska cena na 12 obrokov
ob vezavi naročniškega razmerja za 12 mesecev
Klubska cena za enkratno plačilo
Klubska cena za enkratno plačilo
ZALOGA IZDELKA
POŠILJA DOBAVITELJ
Osebni prevzem ni možen.
Enota je vsaka začetna minuta klica v katerokoli fiksno ali mobilno omrežje znotraj Slovenije. Ne velja za klice na posebne in komercialne številke, za klice v tujino in za odhodne in dohodne klice v tujini. Enota je tudi vsak poslan SMS na območju Slovenije, ne velja pa za odhodne in dohodne SMS-e v tujini. Vključene enote MMS veljajo za vsak poslan MMS znotraj Slovenije.
Točke so bonitete, ki se članu v določenem časovnem obdobju nalagajo na njegov bonitetni račun in se pridobijo: (1)z vsakim plačanim računom, ki ga T-2 d.o.o. izstavi naročniku za svoje storitve, (2) z nakupi storitev in produktov v poslovalnici, pri čemer zaposleni v poslovalnici preveri pri stranki, če je ta član kluba, (3) z nakupi storitev in produktov preko spletne trgovine T-2 in (4) s posebnimi trženjskimi aktivnostmi kluba.
Cena ni na voljo

100% VARNO IN UDOBNO

ZANESLJIVA DOSTAVA

Izdelki, ki so na zalogi, bodo varno in zanesljivo dostavljeni na naslov, ki ga določite. Če želite, pa lahko izdelek prevzamete tudi osebno.

NAKUPOVANJE PO MERI

Nakupujte kjerkoli in kadarkoli. Udobje nakupa iz naslonjača pomeni, da se lahko po nakupih odpravite, ko imate čas, in ne takrat, ko so odprte trgovine.

MOŽNOST VRAČILA

Vsem našim članom ponujamo 14-dnevno možnost vračila izdelka, pri čemer ni potrebno navesti razloga za vračilo.

BREZPLAČNA POŠTNINA

Poštnina za izdelke v vrednosti 100 € ali več je brezplačna oziroma član plača le provizijo skladno s cenikom Pošte Slovenije.



Paket vsebuje:
  • Električno kolo
  • Polnilec

Ecobike LX: Vaše popolno kolo za vse avanture

Ecobike LX je treking električno kolo, zasnovano za udobje, zmogljivost in vsestranskost. Nekaj razlogov, zakaj je morda popolnoma primeren za vas:

Udobje in slog:

  • LX se ponaša s čudovito oblikovanim okvirjem s popolnoma integrirano baterijo. To ne samo, da izgleda elegantno, ampak omogoča tudi udoben položaj pri vožnji za kratke izlete ali daljša potovanja.
  • Revidirana ergonomija poskrbi za enostavno namestitev in sestop, izboljšana razporeditev teže pa za stabilno vožnjo.

Močna zmogljivost:

  • LX je opremljen s prefinjenim centralnim motorjem Ananda, znanim po visokem navoru 100 Nm. To pomeni močno podporo tudi na strmih klancih, zaradi česar je vožnja brez napora.
  • Senzor navora dodatno izboljša vašo vozno izkušnjo s prilagajanjem moči motorja za nemotečo delovanje v vseh razmerah.

Baterija z dolgo dosegom in uporabniku prijazni upravljalniki:

  • LX ima zmogljiv 48V sistem z LG Li-ion baterijo s 672 Wh energije za doseg do 135km.
  • Preprosto berljiv barvni zaslon s senzorjem somraka samodejno aktivira luči kolesa za večjo varnost. Intuitivni vmesnik omogoča enostavno upravljanje in prilagajanje načinov električne pomoči.

Zasnovan za vsak teren:

  • Menjalnik prestav Shimano Nexus 7 omogoča nemoteno prestavljanje tudi med mirovanjem, zaradi česar je idealen za mestno vožnjo. Njegova robustna konstrukcija zagotavlja dolgotrajno delovanje.
  • LX je opremljen z amortizerjem Suntour Nex, hidravličnimi disk zavorami in pnevmatikami Schwalbe Energizer Plus, ki se spopadejo z različnimi tereni.

Pripravljen na pustolovščino:

  • LX je v celoti opremljen s prtljažnikom, blatniki, udobnim gel sedežem Selle Royal in popolno razsvetljavo, zaradi česar je takoj pripravljen na pot.

S svojo kombinacijo udobja, moči in vsestranskosti je Ecobike LX popolno električno kolo za vsako pustolovščino, o kateri sanjate.

Tehnične specifikacije

Okvir: 17"/19" aluminij

Vilica: SunTour Nex HLO-DS 63mm

Kolo: 28" reinforced three-chambered rims / Sapim spokes

Gume: 28" x 1.75 Schwalbe Energizer Plus

Zavore: Shimano MT200 Hydraulic

Prestave: Shimano NEXUS 7 speed

Prednja luč: Spaninga Kendo XE

Zadnja luč: GLOW XE

Največja obtežitev: 125 kg

Teža: 26 kg (17") / 26,2 kg (19")

BATERIJA

Li-ion LG, 672Wh, 48V

Doseg do 135 km

E-BIKE SISTEM

Motor Ananda M81, sredinski, 100N.m

Moč 250W

Max moč 600W, 

Voltage 48 V

 

Največja hitrost 40 km/h omejeno na 25 km/h po standardih EU EN15194

DISPLAY

Barvni LCD, Ecobike C900