Igralna konzola Playstation PS5 Slim

Šifra izdelka:OXSON-PS5SLIM

Možnosti nakupa:

Klubska cena na 24 obrokov
ob vezavi naročniškega razmerja za 24 mesecev
Klubska cena na 12 obrokov
ob vezavi naročniškega razmerja za 12 mesecev
Klubska cena za enkratno plačilo
Klubska cena za enkratno plačilo
ZALOGA IZDELKA
POŠILJA DOBAVITELJ
Osebni prevzem ni možen.
Enota je vsaka začetna minuta klica v katerokoli fiksno ali mobilno omrežje znotraj Slovenije. Ne velja za klice na posebne in komercialne številke, za klice v tujino in za odhodne in dohodne klice v tujini. Enota je tudi vsak poslan SMS na območju Slovenije, ne velja pa za odhodne in dohodne SMS-e v tujini. Vključene enote MMS veljajo za vsak poslan MMS znotraj Slovenije.
Točke so bonitete, ki se članu v določenem časovnem obdobju nalagajo na njegov bonitetni račun in se pridobijo: (1)z vsakim plačanim računom, ki ga T-2 d.o.o. izstavi naročniku za svoje storitve, (2) z nakupi storitev in produktov v poslovalnici, pri čemer zaposleni v poslovalnici preveri pri stranki, če je ta član kluba, (3) z nakupi storitev in produktov preko spletne trgovine T-2 in (4) s posebnimi trženjskimi aktivnostmi kluba.
Cena ni na voljo

100% VARNO IN UDOBNO

ZANESLJIVA DOSTAVA

Izdelki, ki so na zalogi, bodo varno in zanesljivo dostavljeni na naslov, ki ga določite. Če želite, pa lahko izdelek prevzamete tudi osebno.

NAKUPOVANJE PO MERI

Nakupujte kjerkoli in kadarkoli. Udobje nakupa iz naslonjača pomeni, da se lahko po nakupih odpravite, ko imate čas, in ne takrat, ko so odprte trgovine.

MOŽNOST VRAČILA

Vsem našim članom ponujamo 14-dnevno možnost vračila izdelka, pri čemer ni potrebno navesti razloga za vračilo.

BREZPLAČNA POŠTNINA

Poštnina za izdelke v vrednosti 100 € ali več je brezplačna oziroma član plača le provizijo skladno s cenikom Pošte Slovenije.Konzola PlayStation®5 Slim
Novejša in tanjša konzola PS5® odpira nove možnosti igranja, ki jih niste pričakovali. Poleg tanjše oblike ima PlayStation 5 Slim različica tudi več prostora za shranjevanje (1TB).

Izkusite svetlobno hitro nalaganje z visokohitrostnim diskom SSD, večjo poglobljenost s podporo haptičnih povratnih informacij, prilagodljivimi sprožilniki, tehnologijo 3D Audio ter popolnoma novo generacijo neverjetnih videoiger PlayStation®.

Osupljive videoigre
Občudujte izjemno grafiko in preizkusite nove funkcije konzole PS5™. Poleg tega igrajte podprte igre prehodnje različice PS4™.

Osupljiva poglobljenost
Odkrijte globljo igralno izkušnjo s podporo za haptične povratne informacije, prilagodljive sprožilnike in tehnologijo 3D Audio.

*Vertikalno stojalo je naprodaj ločeno.
*3D-zvok preko vgrajenih TV-zvočnikov ali analognih/USB stereo slušalk. Potrebna je namestitev in najnovejša posodobitev sistemske programske opreme.
*Za seznanjanje diskovnega pogona in konzole PS5® ob namestitvi je potrebna internetna povezava.

Paket vsbuje: Brezžični krmlinik, disk SSD z 1 TB, 2 horizontalni stojali, kabel HDMI®, kabel za izmenični tok, kabel USB, tiskano gradivo, ASTRO’s PLAYROOM (vnaprej nameščena igra)
Dimenzije: Š 431 x V 359 x G 169 (mm)
Teža: 4,9 kg
Garancija: 12 mesecev