Naša spletna stran uporablja piškotke.

Piškotki so majhne datoteke, ki jih naložimo na vaš računalnik, z namenom izboljšanja uporabniške izkušnje.
Uporabljamo naslednje piškotke:
Skupina 1: so ključni in brez njih stran ne bo delovala, kot bi morala. Nastavijo se, ko oddate obrazec, se prijavite ali opravite kakršnokoli interakcijo s spletno stranjo, ki gre preko klikanja na enostavne povezave. Za te piškotke nam ni potrebno dobiti vaše privolitve.
Skupina 2: z njim analiziramo promet na strani, da lahko izboljšamo uporabniško izkušnjo. Z uporabo spletne strani se strinjate z namestitvijo na vaš računalnik.

Seznam piškotkov, ki jih uporablja ta stran, si lahko ogledate tukaj.

IPL – aparat za odstranjevanje dlak Philips Lumea Advanced SC1997/00

Šifra izdelka:OXOST-LUMSC1997
Philips Lumea Advanced čudežno preprečuje ponovno rast dlak po telesu in obrazu. Nežni svetlobni impulzi, ki jih uporabljate redno, vsak dan ohranjajo svileno gladko kožo.

Možnosti nakupa:

Klubska cena na 24 obrokov
ob vezavi naročniškega razmerja za 24 mesecev
Klubska cena na 12 obrokov
ob vezavi naročniškega razmerja za 12 mesecev
Klubska cena za enkratno plačilo
Klubska cena za enkratno plačilo
ZALOGA IZDELKA
POŠILJA DOBAVITELJ
Osebni prevzem ni možen.
Enota je vsaka začetna minuta klica v katerokoli fiksno ali mobilno omrežje znotraj Slovenije. Ne velja za klice na posebne in komercialne številke, za klice v tujino in za odhodne in dohodne klice v tujini. Enota je tudi vsak poslan SMS na območju Slovenije, ne velja pa za odhodne in dohodne SMS-e v tujini. Vključene enote MMS veljajo za vsak poslan MMS znotraj Slovenije.
Točke so bonitete, ki se članu v določenem časovnem obdobju nalagajo na njegov bonitetni račun in se pridobijo: (1)z vsakim plačanim računom, ki ga T-2 d.o.o. izstavi naročniku za svoje storitve, (2) z nakupi storitev in produktov v poslovalnici, pri čemer zaposleni v poslovalnici preveri pri stranki, če je ta član kluba, (3) z nakupi storitev in produktov preko spletne trgovine T-2 in (4) s posebnimi trženjskimi aktivnostmi kluba.
Cena ni na voljo

100% VARNO IN UDOBNO

ZANESLJIVA DOSTAVA

Izdelki, ki so na zalogi, bodo varno in zanesljivo dostavljeni na naslov, ki ga določite. Če želite, pa lahko izdelek prevzamete tudi osebno.

NAKUPOVANJE PO MERI

Nakupujte kjerkoli in kadarkoli. Udobje nakupa iz naslonjača pomeni, da se lahko po nakupih odpravite, ko imate čas, in ne takrat, ko so odprte trgovine.

MOŽNOST VRAČILA

Vsem našim članom ponujamo 14-dnevno možnost vračila izdelka, pri čemer ni potrebno navesti razloga za vračilo.

BREZPLAČNA POŠTNINA

Poštnina za izdelke v vrednosti 100 € ali več je brezplačna oziroma član plača le provizijo skladno s cenikom Pošte Slovenije.Paket vsebuje:
  • Aparat za odstranjevanje dlak
  • Torbica za shranjevanje
  • Napajalni adapter 24 V / 1500 mA
  • Čistilna krpica
  • Uporabniški priročnik

Philips Lumea Advanced je aparat za odstranjevanje dlak. Čudežno preprečuje ponovno rast dlak po telesu in obrazu. Nežni svetlobni impulzi, ki jih uporabljate redno, vsak dan ohranjajo svileno gladko kožo. IPL aparat za odstranjevanje dlak je primeren za depilacijo telesa, obraza in spodnjega dela nog. Odlikuje ga 250.000 utripov svetlobe in hiter interval (15 minut) depiliranja.

Primerno za različne vrste dlak in kože.

Vgrajen senzor barve kože za boljšo varnost.

5 nastavitev svetlobne energije.

Tehnologija IPL

Philips Lumea uporablja inovativno svetlobno tehnologijo, imenovano "intenzivna pulzna svetloba" (IPL), ki temelji na enaki tehnologiji kot jo uporabljajo v profesionalnih lepotnih salonih. Philips je to prilagodil tako, da omogoča varno in učinkovito domačo uporabo. Tesno sodelovanje z vodilnimi dermatologi je omogočilo razvoj revolucionarnega sistema za odstranjevanje dlak na varen način z zagotovitvijo trajnega efekta.

Enostavno in učinkovito

Nežni impulzi svetlobe, ki jih oddaja Philips Lumea, pridejo vse do korena las. Posledično se rast števila dlak na vašem telesu postopoma zmanjšuje. Ponavljanje postopka odstranjevanja dlačic z Philips Lumea pusti kožo čudovito, brez dlak in gladko na otip.

Klinične raziskave so pokazale, da se že po štirih dvotedenskih postopkih število dlak znatno zmanjša, koža pa postane gladka in neporaščena. Vrhunske rezultate gladke kože ohranjajte tako, da po potrebi ponavljate postopek. Čas med postopki se lahko razlikuje glede na ponovno rast dlak.

Primeren za različne vrste dlak in kože

Philips Lumea je izredno učinkovit na (naravno) temno blond, rjavih ter črnih dlakah. Ni pa učinkovit na rdečih, svetlo blond ter belih/sivih dlakah, kot to velja tudi pri večini načinov svetlobnega odstranjevanja. Prav tako IPL aparat ni primeren za temno kožo.

Uporaba na različnih predelih telesa

IPL aparat zagotavlja zanesljivo odstranjevanje dlak na obrazu (zgornja ustnica, brada, zalizci) ter delih telesa, kot so noge, pazduhe, predel bikinija, trebuh in roke. Enostavno odstranjevanje dlačic omogoča veliko okno s površino 4 cm2, ki je primerno za hitro uporabo na večjih območjih, kot so noge. Za dodatno varnost pri uporabi na obrazu poskrbi vgrajen svetlobni filter. Primeren je pri odstranjevanju dlačic na zgornji ustnici, bradi, licih in drugih občutljivih delih.

Okolju prijazen izdelek

Aparat Philips Lumea je okolju prijazen izdelek in zagotavlja manjšo porabo energije ter izpuste ogljikovega dioksida. Prinaša okoljevarstveno izboljšavo na enem ali več področjih z energijsko učinkovitostjo, embalažo, težo, recikliranjem in odlaganjem, zanesljivo življenjsko dobo ter nevarne snovi.

 

Tehnične specifikacije

Visokozmogljiva sijalka: zagotavlja do 250.000 osvetlitev

Območja uporabe

Predel telesa: roke, noge, trebuh, predel bikinija, pazduhe

Deli obraza: brada, zalizci, zgornja ustnica

Nastavki

Natančni nastavek (2 cm2) za varno uporabo na obrazu

Nastavek za telo (4 cm2) za uporabo pod vratom

Priloženi predmeti

Navodila za uporabo

Torbica za shranjevanje

Adapter 24 V/1500 mA

Nastavek: čistilna krpica

Varnost in prilagodljive nastavitve

Vgrajen UV-filter, ki kožo varuje pred UV-svetlobo

5 nastavitev svetlobne energije za ustrezno prilagoditev glede na vrsto kože

Vgrajeni varnostni sistem preprečuje nenamerno osvetljevanje

Senzor barve kože zazna barvo kože

Čas uporabe

Golen: 8 minut

Pazduha: 1 minuta

Predel bikinija: 1 minuta

Deli obraza: 1 minuta

Način uporabe

Pomik in osvetlitev za priročno uporabo

Žična uporaba

Napetost: 100-240 V

Pritisk in osvetlitev za odstranjevanje dlak na neravnih predelih

 

Garancija: 2 leti

Pokličite
Glasovni klic Video klic
Klepet
Pišite nam

Vaših pohval, kritik in predlogov bomo veseli na info@t-2.net