Naša spletna stran uporablja piškotke.

Piškotki so majhne datoteke, ki jih naložimo na vaš računalnik, z namenom izboljšanja uporabniške izkušnje.
Uporabljamo naslednje piškotke:
Skupina 1: so ključni in brez njih stran ne bo delovala, kot bi morala. Nastavijo se, ko oddate obrazec, se prijavite ali opravite kakršnokoli interakcijo s spletno stranjo, ki gre preko klikanja na enostavne povezave. Za te piškotke nam ni potrebno dobiti vaše privolitve.
Skupina 2: z njim analiziramo promet na strani, da lahko izboljšamo uporabniško izkušnjo. Z uporabo spletne strani se strinjate z namestitvijo na vaš računalnik.

Seznam piškotkov, ki jih uporablja ta stran, si lahko ogledate tukaj.

Klimatska naprava Olimpia Splendid NEXYA E Inverter 9 (2,5kW), z montažo

Šifra izdelka:OXOST-KNEXE9
Klimatska naprava Olimpia Splendid

Možnosti nakupa:

Klubska cena na 24 obrokov
ob vezavi naročniškega razmerja za 24 mesecev
Klubska cena na 12 obrokov
ob vezavi naročniškega razmerja za 12 mesecev
Klubska cena za enkratno plačilo
Klubska cena za enkratno plačilo
ZALOGA IZDELKA
POŠILJA DOBAVITELJ
Osebni prevzem ni možen.
Enota je vsaka začetna minuta klica v katerokoli fiksno ali mobilno omrežje znotraj Slovenije. Ne velja za klice na posebne in komercialne številke, za klice v tujino in za odhodne in dohodne klice v tujini. Enota je tudi vsak poslan SMS na območju Slovenije, ne velja pa za odhodne in dohodne SMS-e v tujini. Vključene enote MMS veljajo za vsak poslan MMS znotraj Slovenije.
Točke so bonitete, ki se članu v določenem časovnem obdobju nalagajo na njegov bonitetni račun in se pridobijo: (1)z vsakim plačanim računom, ki ga T-2 d.o.o. izstavi naročniku za svoje storitve, (2) z nakupi storitev in produktov v poslovalnici, pri čemer zaposleni v poslovalnici preveri pri stranki, če je ta član kluba, (3) z nakupi storitev in produktov preko spletne trgovine T-2 in (4) s posebnimi trženjskimi aktivnostmi kluba.
Cena ni na voljo

100% VARNO IN UDOBNO

ZANESLJIVA DOSTAVA

Izdelki, ki so na zalogi, bodo varno in zanesljivo dostavljeni na naslov, ki ga določite. Če želite, pa lahko izdelek prevzamete tudi osebno.

NAKUPOVANJE PO MERI

Nakupujte kjerkoli in kadarkoli. Udobje nakupa iz naslonjača pomeni, da se lahko po nakupih odpravite, ko imate čas, in ne takrat, ko so odprte trgovine.

MOŽNOST VRAČILA

Vsem našim članom ponujamo 14-dnevno možnost vračila izdelka, pri čemer ni potrebno navesti razloga za vračilo.

BREZPLAČNA POŠTNINA

Poštnina za izdelke v vrednosti 100 € ali več je brezplačna oziroma član plača le provizijo skladno s cenikom Pošte Slovenije.Tehnične podrobnosti:
- Energijski razred: A++ 
- Daljinski upravljalnik: Da 
- Ventilator: Da 
- Glasnost notranje enote: 53 dB 
- Glasnost zunanje enote: 61 dB 
- Ocenjena moč hlajenja: 2,9 kW 
- SEER: 6,5 
- Ocenjena moč ogrevanja: 2,7 kW 
- SCOP: 4,9 
- Dimenzije (DxŠxV): 805x285x194 mm 
- Barva: Bela

Osnovna montaža zajema svetovanje stranki pred namestitvijo klimatske naprave, zaščito prostora ali objekta pred montažo, izdelava enega preboja v opečnat zid debeline 30 cm, dobava in vgradnja zunanje in notranje konzole, montaža zunanje in notranje enote do višine 3 m, odvod kondenza iz notranje in zunanje enote na osnovi prostega pada v pripravljen odtok do 3 m, električni priklop na vnaprej pripravljeno vtičnico do dveh metrov, nadometna montaža povezovalnih inštalacij v zaščitni zaobljeni sistemski kanal, vakumiranje in zagon sistema, seznanitev z navodili za uporabo in o vsakoletnem servisiranju pred začetkom hladilne sezone.

Garancija: Osnovna garancija 24 mesecev, z možnostjo podaljšanja na do 5 let (ob rednem servisu pri Klima Elektro d.o.o.)

Za več informacij smo dosegljivi na številki 064 064 064 in na info@t-2.net. 

Pokličite
Glasovni klic Video klic
Klepet
Pišite nam

Vaših pohval, kritik in predlogov bomo veseli na info@t-2.net