Naša spletna stran uporablja piškotke.

Piškotki so majhne datoteke, ki jih naložimo na vaš računalnik, z namenom izboljšanja uporabniške izkušnje.
Uporabljamo naslednje piškotke:
Skupina 1: so ključni in brez njih stran ne bo delovala, kot bi morala. Nastavijo se, ko oddate obrazec, se prijavite ali opravite kakršnokoli interakcijo s spletno stranjo, ki gre preko klikanja na enostavne povezave. Za te piškotke nam ni potrebno dobiti vaše privolitve.
Skupina 2: z njim analiziramo promet na strani, da lahko izboljšamo uporabniško izkušnjo. Z uporabo spletne strani se strinjate z namestitvijo na vaš računalnik.

Seznam piškotkov, ki jih uporablja ta stran, si lahko ogledate tukaj.

Kompl. Mob. tel. Redmi 9C NFC 2/32, oranžna + Petrol bon

Šifra izdelka:OBXIA-R9CN232OPB
Kompl. Mob. tel. Redmi 9C NFC 2/32, oranžna + Petrol bon z dobroimetjem 110€, katerega lahko porabite tudi za nakup E-vinjete.

Dodatne storitve:

Zavarovanje
58,00€
 

Možnosti nakupa:

Klubska cena na 24
obrokov ob vezavi naročniškega razmerja za 24 mesecev
Klubska cena za enkratno plačilo
ZALOGA IZDELKA
Domžale - MC NA ZALOGI
Jesenice NA ZALOGI
Koper NA ZALOGI
Kranj NA ZALOGI
Ljubljana - Aleja NA ZALOGI
Maribor NA ZALOGI
Murska Sobota NA ZALOGI
Novo Mesto NA ZALOGI
PP Grosuplje Tuš NA ZALOGI
PP Koper - Planet NA ZALOGI
PP Kranj Mercator NA ZALOGI
PP Medvode NA ZALOGI
Velenje NA ZALOGI
NA ZALOGI ZA POŠILJANJE
V ostalih poslovalnicah izdelka ni na zalogi.
Enota je vsaka začetna minuta klica v katerokoli fiksno ali mobilno omrežje znotraj Slovenije. Ne velja za klice na posebne in komercialne številke, za klice v tujino in za odhodne in dohodne klice v tujini. Enota je tudi vsak poslan SMS na območju Slovenije, ne velja pa za odhodne in dohodne SMS-e v tujini. Vključene enote MMS veljajo za vsak poslan MMS znotraj Slovenije.
Točke so bonitete, ki se članu v določenem časovnem obdobju nalagajo na njegov bonitetni račun in se pridobijo: (1)z vsakim plačanim računom, ki ga T-2 d.o.o. izstavi naročniku za svoje storitve, (2) z nakupi storitev in produktov v poslovalnici, pri čemer zaposleni v poslovalnici preveri pri stranki, če je ta član kluba, (3) z nakupi storitev in produktov preko spletne trgovine T-2 in (4) s posebnimi trženjskimi aktivnostmi kluba.
Cena ni na voljo

100% VARNO IN UDOBNO

ZANESLJIVA DOSTAVA

Izdelki, ki so na zalogi, bodo varno in zanesljivo dostavljeni na naslov, ki ga določite. Če želite, pa lahko izdelek prevzamete tudi osebno.

NAKUPOVANJE PO MERI

Nakupujte kjerkoli in kadarkoli. Udobje nakupa iz naslonjača pomeni, da se lahko po nakupih odpravite, ko imate čas, in ne takrat, ko so odprte trgovine.

MOŽNOST VRAČILA

Vsem našim članom ponujamo 14-dnevno možnost vračila izdelka, pri čemer ni potrebno navesti razloga za vračilo.

BREZPLAČNA POŠTNINA

Poštnina za izdelke v vrednosti 100 € ali več je brezplačna oziroma član plača le provizijo skladno s cenikom Pošte Slovenije.Xiaomi Redmi 9C je opremljen je z velikim in širokim 16,6 cm (6,53") HD+ Dot Drop zaslonom z resolucijo 1600 × 720 slikovnih pik in razmerjem 20:9. Za odlično sliko skrbi grafični pospeševalnik PowerVR8320 s frekvenco do 680MHz.

Poganja ga 8-jederni procesor MediaTek Helio G35 2.3GHz, ki je podprt z 2 GB delovnega pomnilnika (LPDDR4X) in 32 GB notranjega pomnilnika (eMMC 5.1) z možnostjo razširitve SD kartice do velikosti 512 GB.

Zahvaljujoč izredno zmogljivi bateriji s kapaciteto 5000 mAh, vam pametni telefon omogoča brezskrbno fotografiranje, igranje iger in pregledovanje vsebin brez konstantnega polnjenja.

Slika je simbolična.

 

Petrol bon - darilna kartica* omogoča brezskrbno plačevanje na vseh Petrolovih prodajnih mestih. Z dobroimetjem 110€, lahko opravite več nakupov ali pa se odločite za nakup E-vinjete.

*splošni pogoji

Pokličite
Glasovni klic Video klic
Klepet
Pišite nam

Vaših pohval, kritik in predlogov bomo veseli na info@t-2.net