Naša spletna stran uporablja piškotke.

Piškotki so majhne datoteke, ki jih naložimo na vaš računalnik, z namenom izboljšanja uporabniške izkušnje.
Uporabljamo naslednje piškotke:
Skupina 1: so ključni in brez njih stran ne bo delovala, kot bi morala. Nastavijo se, ko oddate obrazec, se prijavite ali opravite kakršnokoli interakcijo s spletno stranjo, ki gre preko klikanja na enostavne povezave. Za te piškotke nam ni potrebno dobiti vaše privolitve.
Skupina 2: z njim analiziramo promet na strani, da lahko izboljšamo uporabniško izkušnjo. Z uporabo spletne strani se strinjate z namestitvijo na vaš računalnik.

Seznam piškotkov, ki jih uporablja ta stran, si lahko ogledate tukaj.

Kpl. tel. Huawei P smart 2021 + watch fit active + freebuds 3i + T-2 summer pack

Šifra izdelka:OBHUA-PS21BWFFTP

Možnosti nakupa:

Klubska cena na 24 obrokov
ob vezavi naročniškega razmerja za 24 mesecev
Klubska cena za enkratno plačilo
ZALOGA IZDELKA
Jesenice NA ZALOGI
Koper NA ZALOGI
Kranj NA ZALOGI
PP Grosuplje Tuš NA ZALOGI
PP Medvode NA ZALOGI
PP Tržič NA ZALOGI
PP Žalec NA ZALOGI
V ostalih poslovalnicah izdelka ni na zalogi.
Enota je vsaka začetna minuta klica v katerokoli fiksno ali mobilno omrežje znotraj Slovenije. Ne velja za klice na posebne in komercialne številke, za klice v tujino in za odhodne in dohodne klice v tujini. Enota je tudi vsak poslan SMS na območju Slovenije, ne velja pa za odhodne in dohodne SMS-e v tujini. Vključene enote MMS veljajo za vsak poslan MMS znotraj Slovenije.
Točke so bonitete, ki se članu v določenem časovnem obdobju nalagajo na njegov bonitetni račun in se pridobijo: (1)z vsakim plačanim računom, ki ga T-2 d.o.o. izstavi naročniku za svoje storitve, (2) z nakupi storitev in produktov v poslovalnici, pri čemer zaposleni v poslovalnici preveri pri stranki, če je ta član kluba, (3) z nakupi storitev in produktov preko spletne trgovine T-2 in (4) s posebnimi trženjskimi aktivnostmi kluba.
Cena ni na voljo

100% VARNO IN UDOBNO

ZANESLJIVA DOSTAVA

Izdelki, ki so na zalogi, bodo varno in zanesljivo dostavljeni na naslov, ki ga določite. Če želite, pa lahko izdelek prevzamete tudi osebno.

NAKUPOVANJE PO MERI

Nakupujte kjerkoli in kadarkoli. Udobje nakupa iz naslonjača pomeni, da se lahko po nakupih odpravite, ko imate čas, in ne takrat, ko so odprte trgovine.

MOŽNOST VRAČILA

Vsem našim članom ponujamo 14-dnevno možnost vračila izdelka, pri čemer ni potrebno navesti razloga za vračilo.

BREZPLAČNA POŠTNINA

Poštnina za izdelke v vrednosti 100 € ali več je brezplačna oziroma član plača le provizijo skladno s cenikom Pošte Slovenije.HUAWEI P SMART 2021 črn

 

 

Veliko pomnilnika - 4 GB + 128 GB

Brez kompromisov pri shranjevanju

4GB delovnega pomnilnika vam omogoča, da hkrati zaženete več aplikacij in tekoče preklapljate med njimi, medtem ko vam 128GB notranjega pomnilnika prinaša veliko prostora za shranjevanje vseh vaših najljubših videoposnetkov, fotografij in iger.

 

 

Oblikovanje

Ljubezen na prvi pogled

 

 

Z izpopolnjenim oblikovanjem in izvrstno kvaliteto izdelave, HUAWEI P smart 2021, v kombinaciji z ukrivljenimi robovi ponuja udoben dotik v vaših rokah. 

Baterija 5000 mAh

Zabava je vedno z vami

 

 

Velika baterija s kapaciteto 5000 mAh sodeluje s pametnim algoritmom za varčevanje z energijo AI, ki omogoča do 38,2 ure klicev na omrežju 4G, 16,6 ur spletnega predvajanja videoposnetkov in 12 ur brskanja po spletu na omrežju 4G.

HUAWEI P smart 2021 ima hitro polnjenje HUAWEI SuperCharge z 22,5 W, zaslon FHD+.

 

Zajemite najboljši trenutek

Kamera z visoko ločljivostjo 48 MP vam pomaga zajeti nepozabne trenutke v izjemno jasnih in barvitih podrobnostih. Ne glede na spektakularne pokrajine ali osupljive portrete si lahko vse podrobnosti ogledate izjemno jasno.

Super nočni način z inteligentnimi algoritimi AI, ki vam omogočajo raziskovanje lepote vsakega trenutka, tudi v slabih svetlobnih pogojih. Ponoči brez truda zajemite žive mestne prizore ali očarljive portrete. 

 

Ultra širokokoten objektiv

Zajemite vse v eno fotografijo

Zahvaljujoč 120° ultra širokokotnemu objektivu lahko fotografirate veliko zgradbo v polnem pogledu ali vključite množico ljudi v eno fotografijo, ne da bi se premaknili nazaj.

 

6,67-palčni zaslon z ločljivostjo FHD+

Vidite širše in bolje

HUAWEI P smart 2021 ima 6,67-palčni zaslon z ločljivostjo FHD+ in izjemno razmerje med zaslonom in telesom s kar 90,3 %. To zagotavlja širši in boljši pogled na zaslon. Sprednja kamera, ki je vdelana na sredini zaslona, pa zagotavlja optimalno uporabniško izkušnjo z minimalnimi motnjami.

 

Bočno nameščen čitalec prstnih odtisov

Odklenjen v trenutku

V gumb za vklop je vgrajen čitalec prstnih odtisov, kar zagotavlja dodatno udobje in varnost. Nežno se dotaknite gumba ob strani, da v delčku sekunde zbudite in odklenete telefon.

 

EMUI 10.1 za pametno življenje

Pametni posnetek zaslona

Preprosto dvakrat potrkajte po zaslonu s členkom, da naredite posnetek zaslona. Ali pa potrkajte in zajemite le del zaslona. Prav tako lahko s členkom potrkate po zaslonu in narišete "S", da naredite drsni posnetek zaslona.

 

 

 

Pokličite
Glasovni klic Video klic
Klepet
Pišite nam

Vaših pohval, kritik in predlogov bomo veseli na info@t-2.net