Naša spletna stran uporablja piškotke.

Piškotki so majhne datoteke, ki jih naložimo na vaš računalnik, z namenom izboljšanja uporabniške izkušnje.
Uporabljamo naslednje piškotke:
Skupina 1: so ključni in brez njih stran ne bo delovala, kot bi morala. Nastavijo se, ko oddate obrazec, se prijavite ali opravite kakršnokoli interakcijo s spletno stranjo, ki gre preko klikanja na enostavne povezave. Za te piškotke nam ni potrebno dobiti vaše privolitve.
Skupina 2: z njim analiziramo promet na strani, da lahko izboljšamo uporabniško izkušnjo. Z uporabo spletne strani se strinjate z namestitvijo na vaš računalnik.

Seznam piškotkov, ki jih uporablja ta stran, si lahko ogledate tukaj.

LED TV 65 Samsung 65TU7092

Šifra izdelka:OXTV-65TU7092

Možnosti nakupa:

Klubska cena na 36
obrokov ob vezavi naročniškega razmerja za 24 mesecev
Klubska cena na 24
obrokov ob vezavi naročniškega razmerja za 24 mesecev
Klubska cena za enkratno plačilo
Klubska cena za enkratno plačilo
ZALOGA IZDELKA
POŠILJA DOBAVITELJ
Osebni prevzem ni možen.
Enota je vsaka začetna minuta klica v katerokoli fiksno ali mobilno omrežje znotraj Slovenije. Ne velja za klice na posebne in komercialne številke, za klice v tujino in za odhodne in dohodne klice v tujini. Enota je tudi vsak poslan SMS na območju Slovenije, ne velja pa za odhodne in dohodne SMS-e v tujini. Vključene enote MMS veljajo za vsak poslan MMS znotraj Slovenije.
Točke so bonitete, ki se članu v določenem časovnem obdobju nalagajo na njegov bonitetni račun in se pridobijo: (1)z vsakim plačanim računom, ki ga T-2 d.o.o. izstavi naročniku za svoje storitve, (2) z nakupi storitev in produktov v poslovalnici, pri čemer zaposleni v poslovalnici preveri pri stranki, če je ta član kluba, (3) z nakupi storitev in produktov preko spletne trgovine T-2 in (4) s posebnimi trženjskimi aktivnostmi kluba.
Cena ni na voljo

100% VARNO IN UDOBNO

ZANESLJIVA DOSTAVA

Izdelki, ki so na zalogi, bodo varno in zanesljivo dostavljeni na naslov, ki ga določite. Če želite, pa lahko izdelek prevzamete tudi osebno.

NAKUPOVANJE PO MERI

Nakupujte kjerkoli in kadarkoli. Udobje nakupa iz naslonjača pomeni, da se lahko po nakupih odpravite, ko imate čas, in ne takrat, ko so odprte trgovine.

MOŽNOST VRAČILA

Vsem našim članom ponujamo 14-dnevno možnost vračila izdelka, pri čemer ni potrebno navesti razloga za vračilo.

BREZPLAČNA POŠTNINA

Poštnina za izdelke v vrednosti 100 € ali več je brezplačna oziroma član plača le provizijo skladno s cenikom Pošte Slovenije.Spotify Premium brezplačno na vašem TV-ju. Uživajte 3 mesece s storitvijo Spotify Premium na Samsung Smart televizijah. Promocija traja od 9. 8. 2021 do 31. 3. 2022 in velja za vse modele Samsung Smart  televizorjev iz leta 2020 in 2021.


Pravica do trimesečne darilne naročnine na storitev Spotify Premium velja za nove Spotify uporabnike po nakupu televizorja Samsung iz te promocije. Kot darilna storitev Spotify Premium je mišljen Spotify paket “Premium Individual”.

Več na https://www.samsung.com/si/offer/spotify-premium-promo-2021/

Predstavljamo vam 4K UHD LED televizijo z izjemno resolucijo 3840 x 2160, velikostjo zaslona 163 cm (65"), HDR tehnologijo (HDR10 +, HLG), DVB-T2 / C / S2 in s procesorjem Crystal 4K za izjemno kakovost slike

POPOLNOST KRISTALNIH BARV

Napredni Crystal zaslon vas bo navdušil s širokim razponom barv in vas popeljal na višjo raven

 

CRYSTAL PROCESOR 4K

Za odlično izkušnjo med gledanjem vsebin. Nepredstavljiva kvaliteta slike je rezultat 1 čipa, ki optimizira barve in prilagaja visoka kontrastna razmerja.

 

ELEGANTNA OBLIKA

Televizor je produkt mojstrskega brezčasnega dela Samsunga, ki z minimalističnim kovinskim okvirjem ne bo odvračal pozornosti od predvajanje vsebine. Zelo tanek dizajc celotnega televizorja se ujema z okoliško notranjostjo in ustvarja popolnoma delujočo simbiozo.

 

RESNIČNA 4K UHD LOČLJIVOST

Med gledanjem boste uživali v visoki ločljivosti 4K Ultra HD, ki zagotavlja štirikrat večje število slikovnih pik kot klasični Full HD. Rezultat je izjemno ostra slika, polna finih detajlov, ki vas bodo navdušili.

 

ODKRIJTE LEPOTO, KI JE SKRITA V PODROBNOSTIH

 

Pokličite
Glasovni klic Video klic
Klepet
Pišite nam

Vaših pohval, kritik in predlogov bomo veseli na info@t-2.net