Naša spletna stran uporablja piškotke.

Piškotki so majhne datoteke, ki jih naložimo na vaš računalnik, z namenom izboljšanja uporabniške izkušnje.
Uporabljamo naslednje piškotke:
Skupina 1: so ključni in brez njih stran ne bo delovala, kot bi morala. Nastavijo se, ko oddate obrazec, se prijavite ali opravite kakršnokoli interakcijo s spletno stranjo, ki gre preko klikanja na enostavne povezave. Za te piškotke nam ni potrebno dobiti vaše privolitve.
Skupina 2: z njim analiziramo promet na strani, da lahko izboljšamo uporabniško izkušnjo. Z uporabo spletne strani se strinjate z namestitvijo na vaš računalnik.

Seznam piškotkov, ki jih uporablja ta stran, si lahko ogledate tukaj.

LENOVO Tab M10 FHD Plus 4/64 (ZA5T0189BG)

Šifra izdelka:OXLEN-ZA5T0189BG

Možnosti nakupa:

Klubska cena na 12 obrokov
ob vezavi naročniškega razmerja za 12 mesecev
Klubska cena za enkratno plačilo
Klubska cena za enkratno plačilo
ZALOGA IZDELKA
POŠILJA DOBAVITELJ
Osebni prevzem ni možen.
Enota je vsaka začetna minuta klica v katerokoli fiksno ali mobilno omrežje znotraj Slovenije. Ne velja za klice na posebne in komercialne številke, za klice v tujino in za odhodne in dohodne klice v tujini. Enota je tudi vsak poslan SMS na območju Slovenije, ne velja pa za odhodne in dohodne SMS-e v tujini. Vključene enote MMS veljajo za vsak poslan MMS znotraj Slovenije.
Točke so bonitete, ki se članu v določenem časovnem obdobju nalagajo na njegov bonitetni račun in se pridobijo: (1)z vsakim plačanim računom, ki ga T-2 d.o.o. izstavi naročniku za svoje storitve, (2) z nakupi storitev in produktov v poslovalnici, pri čemer zaposleni v poslovalnici preveri pri stranki, če je ta član kluba, (3) z nakupi storitev in produktov preko spletne trgovine T-2 in (4) s posebnimi trženjskimi aktivnostmi kluba.
Cena ni na voljo

100% VARNO IN UDOBNO

ZANESLJIVA DOSTAVA

Izdelki, ki so na zalogi, bodo varno in zanesljivo dostavljeni na naslov, ki ga določite. Če želite, pa lahko izdelek prevzamete tudi osebno.

NAKUPOVANJE PO MERI

Nakupujte kjerkoli in kadarkoli. Udobje nakupa iz naslonjača pomeni, da se lahko po nakupih odpravite, ko imate čas, in ne takrat, ko so odprte trgovine.

MOŽNOST VRAČILA

Vsem našim članom ponujamo 14-dnevno možnost vračila izdelka, pri čemer ni potrebno navesti razloga za vračilo.

BREZPLAČNA POŠTNINA

Poštnina za izdelke v vrednosti 100 € ali več je brezplačna oziroma član plača le provizijo skladno s cenikom Pošte Slovenije.Paket vsebuje:
  • Tablica
  • Polnilec

Smart Tab M10 FHD Plus (2. generacija) se ponaša z enim najvecjih zaslonov (10,3-palcni, s širokim zornim kotom) med 10-palcnimi tablicami. Postreze z ostro sliko polne visoke locljivosti. MediaTekov osemjedrni procesor in hitra brezzicna povezljivost WiFi pa skrbita, da lahko vi in vaša druzina brezhibno pretakate svoje priljubljene oddaje kjerkoli ze ste. Z dvema zvocnikoma, strokovno uglašenima z Dolby Atmos®, je vse na tablici Smart Tab M10 FHD Plus (2. generacija) slišati bolje. Od filmov, glasbe in iger do video posnetkov, vse krasijo resnicno potopni zvoki, ki jih slišite in cutite, saj vas bodo popeljali v središce dogajanja.Zahvaljujoc napredni tehnologiji prepoznavanja obrazov lahko napravo odklenete s svojim briljantnim nasmehom. Po nastavitvi tablice Smart Tab M10 FHD Plus (2. generacija) bo ta lahko prepoznala vaš obraz in vas takoj prijavila.Za najmlajše in vašo brezskrbnost skrbi Kid's Mode 4.0. Polna zabavne vsebine, varne za otroke, ima tablica nabor funkcij, ki omogocajo nadzor nad tem, kaj lahko vaši otroci gledajo in kako dolgo. In ste celo opozorjeni, ce kdo ne sedi vzravnano.

Pokličite
Glasovni klic Video klic
Klepet
Pišite nam

Vaših pohval, kritik in predlogov bomo veseli na info@t-2.net